![]() |
Cytuj:
Nie z nami te numery ;) |
Gary Kasparow, Maria Sharapova, Rene Zewleger (nie wiem jak sie pisze jej nazwisko)
|
Cytuj:
Ja: Jackie Chan (66%) - mega rotfl'n'lol (jestem jego fanem :) ) Gilles Villeneuve (62%) - omg Sharon Stone (54%) - :o Neve Campbell - (53%) - another woman Maria Sharapowa (48%) - lol Ritchie Valens (47%) - lol Nina Simone (45%) - rotfl Niels Henrik Abel (40%) - loool Inne ujęcie (dalsze): Jackie Chan - 55% - :D Alec Guinness (45%) - lol Neve Campbell - (43%) - again Dean R. Koontz (40%) - szkoda, ze nie pisze takich dobrych horrorow jak on ;) CHarlie Sheen (39%) Emma Watson (36%) - rotfl'n'lol (zwalilo mnie z nog) Jaki z tego morał? Bojcie sie, bo bede bil jak Jackie Chan! Jaki pan, taki fan :) |
1. River Phoenix 65% - F
2. Andriy Shevchenko 52% - M 3. Karl Jaspers 51% - M (jakiś dziadziuś..) 4. Guy Pearce 49% - M 5. David Duchovny 47% - M 6. Liv Tyler 47% - F 7. Jeff Goldblum 47% - M 8. Zbigniew Brzezinski 46% - M (LOL) 9. T.S. Elliot 46% - M 10. Gladys Knight 45% - M Teraz inne zdjęcie: 1. Kevin Mitnick 58% - M 2. Gerard Depardieu 51% - M 3. Alan Alda 51% - M 4. Jeanne Moreau 49% - F 5. Brandon Lee 48% - M 6. Tom Cruise 48% - M 7. Malcolm McDowell 48% - M 8. Max Weber 47% - M 9. Dustin Hoffman 46% - M 10. Paul Allen 45% - M Niezłe xD |
lól
Robin Williams xD Bruce Lee (Own3d) Keanu Reeves >reszta mniej znane xDD< |
Buahahahahaha
51% Art Garfunkel (nei mam pojecia kto to jest) 51% Albert Einstein!!!! xD 43% Zoran Djinjic (czy jakos tak nei wiem kto to jakis rusek ukrainiec czy cus :P) 41% Jodie Foster (n/c) 40% Theodore Sturgeon (dunno) Alan Turing Alfred Jodl Kwasniewski (beuehe :P) Maria Montessori Charles Bronson I to tyle :P |
Podobienstwa ponizej 50% nie ma w sumie co brać pod uwagę. Najlepiej wziąć conajmniej dwie fotki i zobaczyc co sie powtarza. Wtedy są najlepsze, a co wazniejsze, najsmieszniejsze wyniki ;)
|
O.o... Wyniki mnie zaszokowały xD. Podobno przypominam sporo znanych dziewczyn xDDDD.
Helena Bohnam Carter - 60% Rachel Corrie - 57% (Facet) Yehuda Levi - 55% (Facet) Celline Dion - 51% Cate Blanchett - 51% Neve Campbell - 50% Meg Ryan - 50% Grace Kelly - 50% Tori Amos - 49% Emma Watson - 46% (To ta co gra Hermiona w HP xDDDD) To ja aż tak przypominam dziewczyne? :> |
David Beckham - 65%
Alexander Borodin - 64% Michale Crichton - 57% Kimi Raikkonen - 53% Arthur Koestler - 51% John Ambrose Flemming - 50% Wiliam Crookes - 49% Peter O'Toole - 45% Lawrence Lessing - 45% Henri Becquerel - 43% Czyli, mimo długich włosów, żadna ze mnie baba :) |
Cytuj:
Emma Watson xDDDDD |
fajny programik
Ben affleck -56% Raoul Wallenberg -53% Hugh Grant -51% John Grisham -49% Jerry lee Lewis -48% Gillian anderson<mgfucknrofl>-46% SAif ali khan<LOL>-45% Natalie wood<ROFL>-44% Preity zinta<nc>-42% Tony Blair -42% |
Ja wstawiłem zdjęcie mojej nauczycielki od Geografi XD (mała, garbata, parszywa) i porównało do twarzy Sigourney Weaver (nie widze żadnego podobnieństwa) XD
|
Jean-Bertrand Aristide 67%
William Shatner 66% George Clooney 63% Jean-Claude Van Damme 62% Antonio Banderas 62% Anthony Hopkins 62% Graham Hill 60% Saif Ali Khan 60% Jimmy Page 58% Jean Gabin 57% Podoba mje sie to... |
Chuck Palahniuk - 57% - kto to?:D
Katie Holmes - 56% ;] Andriy Shevchenko - 55% Grace Kelly - 55% - kto to?:D John Irving - 53% - kto to?:D UWAGA UWAGA - Lech Wałęsa - 53% Sandra Bullock - 51% Evan McGregor - 50% Asia Argento - 49% ; kto to?:D Nat King Cole - 49% - kto to?:D |
Muahahaha Lista osób, do których według tego programu jestem podobny:
Billy Bob Thornton Kiefer Sutherland Alicia Keys Winona Ryder Axl Rose Jason Biggs Muhammad Ali (xD) Shakira (rotfl) Rita Hayworth Luciano Pavarotti No leję po prostu :D |
Audrey Tautou (F)
Juliette Binoche (F) Katie Holmes (F) Zsolt Baumgartner (M :D) Ninet Tyeb (F) Emma Watson (F) Cameron Diaz (F) Romy Schneider (bo ja wiem) Nave Campbell (F) Jennifer Aniston (F) Plx, to troche boli... Heh, chciałem się troche z kumpli pośmiać. Walnąłem zjęcie z 3 twarzami a stronka: "No faces were detected.". LOL! |
up: Nie martw sie, mialem podobnie ><. Dalem jakies zdjecie jak sie 'wydurniam'.
Heh, no tak mozna sie niezle pobawic :). |
Mi laduje, laduje i laduje zdjecie, po czym pojawia sie okienko "Dokument nie zawiera zadnych danych"..
|
Ładna zalewka. Mojego kumpla dopiero na 10 miejscu do jakiegoś faceta porównało :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |