![]() |
Lost
serial jest bardzo fajny
mi podoba sie dlatego ze co chwila wspominaja fragmenty zycia tych ludzi, a na wyspie tez duzo sie dzieje :) |
Cholera wiele odcinków pominąłem :/. Możecie napisać coś o tym irakijczyku, japońcu, dziewczynie w ciąży i rockmanie? A było o tym łysym mysliwym?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chyba wykupia prawa, bo skoro tak duza ogladalnosc...chociaz, znajac nasze TVP, puszcza jakies wielkie guano ;)
|
W sylwestra przegladałem program TV i na AXN byl on od 18.40 chyba do 6.00 non-stop. Chyba 16 odcinków leciało :D . Ja u znajomych mniałem 3 dobrze odbierajace programy. Jedynke Dwujke i TVN :( .
Ogladal moze ktos Jackass na TVN o 3.00 ? Niezłe swiry.... :p |
tja, a ja mam w domu 3 odbierające programy...ehhh....
|
Dziś na AXN o 23 startuje druga seria ;p Tzn. tak mi sie wydaję.
Co do serialu, najlepszy jaki widzialem w zyciu ;p |
A ja mam tylko TVP1,2 i regionalną, TVN, i Polsat -.-
Ale Lost i tak oglądam, najlepsza jest fabuła. Jest także wiele scen trzymająchych widza w napięciu, a ejszcze lepsze jest to, że każdy ohater jest inny, i kązdy ma swoje sekrety. Wie ktoś gdzie można ściągnąć odcinki, które już leciały, albo będą lecieć? |
mam ważne pytanie dlatego odświeżam temat.ile odcinków ma 2 seria bo ściągam z dc++odcinki i chce sie zabrać za oglądanie dopiero mając całość:)
|
Prawdopodobnie 2 Sezon ma miec tyle samo odicnków co 1. Jak na razie premiere ujrzało 13 odcinków. Juz wszystkie obejzałem =>. Dosyc ciekawe. Chociaz w niektorych momentach fabuła zostaje naciagana jak guma.
Chociaz sa osoby ktore mowia ze 2 sezon bedzie sobie liczył 15 odcinków. Zobaczymy. |
Raz pisza ze ma byc tyle co w 1 sezonie raz ze 15, wiadomo jednak ze zamierzaja krecic jeszcze 3 sezon. A dzis na kanale AXN mozna zobaczyc 4 odcinek 2 sezonu. A ma stronie http://lost-media.com/modules.php?na...ails&album=962
mozna zobaczyc zdjecia z 15 odcinka, zapowiada cie naprawde ciekawie. |
Cytuj:
|
huh nie wiem ile bedzie ale ja juz 17 poogladalem ;p z P2M sciagam ;]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |