Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   ksiażka o tibii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=59885)

Harven 31-12-2005 12:08

Lol, pewno miałaby nazwę: "tibia - gra ogłupiająca umysł i wyciskająca pieniądze z kieszeni. Fri itanz plX!" Nie dałbym za takie coś nawet złamanego grosza...

Pabak 31-12-2005 12:21

Fajny pomysł z tą książką, tyle że wątpie że ktoś z cipsoftu jest pisarzem :P. A gdyby miałaby być ona napisana przez kogoś innego to ta osoba musiałaby kupić licencje od cipsoftu... więc... chyba takiej książki się nie doczekamy.

Radio o tibi? A co by w tym radiu było skoro w tibi nie ma muzyki :P. Chyba że 24/7 wiadomości...

Eraiva 31-12-2005 12:30

Ja to bym sobie kupila... Zalezy od tego ile by kosztowala :):P

kaczi 31-12-2005 12:36

Ja wole rower z logiem CipSoftu.

Ciekawe co jeszcze...

Dreament 31-12-2005 15:23

Nie lubie czytać :cup:

Bambuko 31-12-2005 15:34

Nie umiem czytać.

Shein Silvershadow 31-12-2005 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba
Przeczytaj Geneze Tibii (polska wersja na Tibia.pl) i zrozumiesz dlaczego glupota -.-

Gratulacje, jak dojdziesz do polowy i nie zaśniesz!^^

A co do książki o Tibii, to jeżeli byłoby to w formie wielce rozszerzonego poradnika opisującego popularne i mniej drogi rozwoju postaci, wszystkie miejsca, szczegółowe opisy czarów i ich zastosowania, dokładny bestiariusz zawierający taktyki, opisy... Taka encyklopedia, to chyba by się przyjęło, byleby tylko w ładnej, kolorowej szacie graficznej i ciekawej formie:P

RAZR 31-12-2005 20:45

Ja bym sobie kupił. Zależy jeszcze o czym by była i ile kosztowała.. ;)

limenu 01-01-2006 04:12

Tak, mojej babci.. grzeje dom kominkiem...

Master Van'Dix 21-02-2006 01:55

Mi się ten pomysł nawet podoba. Chętnie bym przeczytał taką książke która opowiada o przygodach i wyzwaniach jakiegoś człowieka. Ale to by musiało być coś mądrego i realistycznego a nie jakieś "Gdy Eustachy wyszedł z rooka kupił sobie plate armor". Gdy taka książka się kiedyś ukarze bez wachania ją kupie.

Ville 21-02-2006 09:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anteks
W życiu.. O_o
Moze jeszcze lektura szkolna O_o
Co za głupi pomysł to jest w ogóle... -.-

To jest ksiazkowy przyklad maniaka komputerowego ktory wychodzi z domu tylko do szkoly a jak wroci to jedyna rzecza jaka robi jest granie. Brawo!

@topic
Nawet baldursowy "Opis swiata" na pewno nie bedzie az takie fajne zeby to kupic. A jeszcze opowiadanie? Ble!
Najmijcie forumowych skrybow, niech cos wyskrobia i zobaczymy ;)

Oerta 21-02-2006 11:02

Takie coś powinno być za darmo-.-
I musiałoby być w formie poradnika,na jakie potwory isc z takim EQ i tak dalej.
Tak to nawet za zlotowke nie kupie.

Taube 21-02-2006 11:10

@up
takie coś już masz.. XD
wystarczy, że ludzie nauczą się czytać i wysilą się do opcji 'szukaj' a będzie im pod ręką najbardziej rozbudowany poradnik
a jeśli chodzi o darmo - to papier kosztuje, nawet jeśli jest szmatławcem, papier, drukarnie..

d.Taube

By$iu 21-02-2006 12:53

Hmm ktos "dobry w te klocki" potrafiacy dobrze i ciekawe pisac moglby z tibi stworzyc calka ladna "bajeczke", wtedy moglbym za nia zaplacic pare groszy.

Tibusiek 21-02-2006 12:57

o tak bylo by fajnie gdy byly by legendy opowiadania PO POLSKU chodzi mi o te co na tibi.com sa i takie legendy najlepsze,opowiadania tajemnicze to by byl fajny pomysł miedzi innymi dla miłosnikow fantasy a propo marketingu CIPSOFT mogl by zrobic figurki postaci potworw w tibii

a teraz zarcik Miesniecznik TIBIA juz w kioskach pierwszy numer tylko 39.90 z figorka rata JUZ W KIOSKACH :)

Blind Guardian 21-02-2006 16:30

Martyna jak zawsze mysli o tym jakby tu zarobic :) Hahahaha ;) Jak dla mnie pomysl niezly. Zalezy jakiego gatunku bedzie ta ksiazka i czy sie ludziom spodoba. Mozesz sprobowac ale watpie czy duzo osob kupiloby taka ksiazke.

PS. Znudzilo ci sie sprzedawania gum cynamonowych na allergo? :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31.