![]() |
Lol, pewno miałaby nazwę: "tibia - gra ogłupiająca umysł i wyciskająca pieniądze z kieszeni. Fri itanz plX!" Nie dałbym za takie coś nawet złamanego grosza...
|
Fajny pomysł z tą książką, tyle że wątpie że ktoś z cipsoftu jest pisarzem :P. A gdyby miałaby być ona napisana przez kogoś innego to ta osoba musiałaby kupić licencje od cipsoftu... więc... chyba takiej książki się nie doczekamy.
Radio o tibi? A co by w tym radiu było skoro w tibi nie ma muzyki :P. Chyba że 24/7 wiadomości... |
Ja to bym sobie kupila... Zalezy od tego ile by kosztowala :):P
|
Ja wole rower z logiem CipSoftu.
Ciekawe co jeszcze... |
Nie lubie czytać :cup:
|
Nie umiem czytać.
|
Cytuj:
A co do książki o Tibii, to jeżeli byłoby to w formie wielce rozszerzonego poradnika opisującego popularne i mniej drogi rozwoju postaci, wszystkie miejsca, szczegółowe opisy czarów i ich zastosowania, dokładny bestiariusz zawierający taktyki, opisy... Taka encyklopedia, to chyba by się przyjęło, byleby tylko w ładnej, kolorowej szacie graficznej i ciekawej formie:P |
Ja bym sobie kupił. Zależy jeszcze o czym by była i ile kosztowała.. ;)
|
Tak, mojej babci.. grzeje dom kominkiem...
|
Mi się ten pomysł nawet podoba. Chętnie bym przeczytał taką książke która opowiada o przygodach i wyzwaniach jakiegoś człowieka. Ale to by musiało być coś mądrego i realistycznego a nie jakieś "Gdy Eustachy wyszedł z rooka kupił sobie plate armor". Gdy taka książka się kiedyś ukarze bez wachania ją kupie.
|
Cytuj:
@topic Nawet baldursowy "Opis swiata" na pewno nie bedzie az takie fajne zeby to kupic. A jeszcze opowiadanie? Ble! Najmijcie forumowych skrybow, niech cos wyskrobia i zobaczymy ;) |
Takie coś powinno być za darmo-.-
I musiałoby być w formie poradnika,na jakie potwory isc z takim EQ i tak dalej. Tak to nawet za zlotowke nie kupie. |
@up
takie coś już masz.. XD wystarczy, że ludzie nauczą się czytać i wysilą się do opcji 'szukaj' a będzie im pod ręką najbardziej rozbudowany poradnik a jeśli chodzi o darmo - to papier kosztuje, nawet jeśli jest szmatławcem, papier, drukarnie.. d.Taube |
Hmm ktos "dobry w te klocki" potrafiacy dobrze i ciekawe pisac moglby z tibi stworzyc calka ladna "bajeczke", wtedy moglbym za nia zaplacic pare groszy.
|
o tak bylo by fajnie gdy byly by legendy opowiadania PO POLSKU chodzi mi o te co na tibi.com sa i takie legendy najlepsze,opowiadania tajemnicze to by byl fajny pomysł miedzi innymi dla miłosnikow fantasy a propo marketingu CIPSOFT mogl by zrobic figurki postaci potworw w tibii
a teraz zarcik Miesniecznik TIBIA juz w kioskach pierwszy numer tylko 39.90 z figorka rata JUZ W KIOSKACH :) |
Martyna jak zawsze mysli o tym jakby tu zarobic :) Hahahaha ;) Jak dla mnie pomysl niezly. Zalezy jakiego gatunku bedzie ta ksiazka i czy sie ludziom spodoba. Mozesz sprobowac ale watpie czy duzo osob kupiloby taka ksiazke.
PS. Znudzilo ci sie sprzedawania gum cynamonowych na allergo? :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |