Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ostatnie tchnienie Hybrydy (moje pożegnanie) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=59958)

Danthorr 02-01-2006 14:41

"urzekła mnie twoja historia"

~Cry me a river~ =/

Nie podoba Ci sie, że Cie zabili to idz na server non-pvp.
Jeśli łamiesz sie z powodu dwóch deadów na 37 i 36 lvlu to radze Ci nie graj w Tibie. Wszystko tu mozna odrobić, jeśli sie tylko chce. Ale po co? Zeby zdobyc większy poziom w grze z pixelowatą grafika?

Ps. Dobra rada, nie pisz takich rzeczy na forum bo ktos to musi czytac...

Adaras 02-01-2006 16:22

Przypomniało mi to Tibię na początku 2003 roku, kiedy zaczynałem ;) Starałem się trzymać klimat, byłem cholernie uprzejmy itd. A otaczali mnie tylko złodzieje i zabójcy. W sumie tamte czasy to pryszcz w porównaniu do tego, co się teraz dzieje. W końcu doszedłem do wniosku, że to nie ma sensu i trzeba się przyzwyczaić. Nie robiłem tego samego, ale nie robiłem już wykładów na privie. Po prostu utaczałem napastnikowi krwi. Teraz gram "praworządną" postacią, a towarzyszem jest oręż.

"This is only a game", ale ta gra pokazuje najczęściej prawdziwe oblicze niektórych ludzi ;)

Sow@ 05-01-2006 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danthorr
~Cry me a river~ =/

Nie podoba Ci sie, że Cie zabili to idz na server non-pvp.
Jeśli łamiesz sie z powodu dwóch deadów na 37 i 36 lvlu to radze Ci nie graj w Tibie. Wszystko tu mozna odrobić, jeśli sie tylko chce. Ale po co? Zeby zdobyc większy poziom w grze z pixelowatą grafika?

stary on nie zginal 2 razy tylko kilka. Wiesz jeśli ktoś na ten lvl poświecił dużo czasu, a potem go zabili pary razu to sorry też bym chciał skończyć, albo bym się wnerwił.
@up
zgadzam się z tobą. Fakt to nie ta sama gra, pamiętam bo też wtedy grałem.
Wiesz, ale teraz co toraz gorzej jest. Gdy jakiś serwer opanuje jakaś gildia lub jakieś ziomki którzy się znają z reala to jest ciężko. Jest również ciężko jak ktoś zachowuje się jak big noob (obraża, wyciąga kase itp.) i ma kumpli a ty mu wyskakujesz to już masz pszesrane. W sumie nie dziwie się czemu światy non pvp są przeludnione :P. Ja przez chamstwo innych ziomów musiałem zmieniać świat.

Anteks 06-01-2006 07:35

Trudno...
Narka Hybryda..

Pandorian technomancer 06-01-2006 08:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danthorr
..

niemusisz czytac jesli ci to przeszkadza. :baby:

@ topic
Ja cie kojarze z Pandori
jesli chesz nadal grac w Tibie to napisz do mnie na PM, jesli odpowiadala by ci gra na serverze non PvP to mialbym dla Ciebie propozycje

Paciorek_Paladyn 06-01-2006 09:34

Ehh

Szkoda ze odchodza porzadni tibijczycy! :(
Ehh....

Narki

Xzonixek 07-01-2006 13:41

Brawo :) Wzruszyles mnie :P :D

Rookslayer of Dolera 07-01-2006 17:45

Echh

Akurat dzisiaj przeczytałem ten temat. Akurat w dniu w którym zginołem już 3 razy ;( Trudno mi się było otrząsnoc w szczególniosci z ostatniego deda. Ledwo wyrobilem sobie 20 poziom po dwóch poprzednich a tu druid pyta czy ja hiszpan. Mówie że nie, on sie pyta czy moge mu pomoc. Zgadzam sie i ide za nim, a po chwili juz nie żyje po 3 trafieniach z SD. To był koszmar. Jednak jestem ambitny. Powiedziałem sobie że zdobęde w tibi 60 level i to zrobie. Nawet idąc z rookgadu. :mag:

predalien 07-01-2006 18:33

Ja też odeszedłem z tibii z tego samego powodu. To smutne że polacy w grze nie umieją się zgrać i się zabijają. Szkoda jest tracić porządnych tibijczyków z powodu jakichś noobów którzy są " super evul" i wyżywają się na innych, mniejszych levelach.

Walekifa 07-01-2006 18:46

No i zgadzam się ze wszystkim,co napisałeś :p Mimo iż sam miałem noobowskiego chara-nawet dwa,i wyglądałem w oczach ludzi na debila nic nie wiedzącego o tej tibi,nie miałem dużych znajomości.To bez problemu mogę powiedzieć że tacy Ludzie Jak Carismo,Tie Pogromca,Ostatnimi czasy nawet Artfriel nie zjadą daleko,a ich poziom umysłu jest równy 9 latkom.I oni nigdy nie będą dla mnie porządnymi graczami,tylko Szpanerskimi kozakami.Sam skończyłem grać w tibię dwa tygodnie temu,i jestem z tego powodu zadowolony.Nie obchodzi mnie co myślą u mnie te wszystkie niedorozwiniątka.Byłem bardzo mało znany,Ale widziałem i wiedziałem dużo dobrego u wielu dobrych ludzi.A wyklinany przez wielu Mertalis'storm zawsze będzie dla mnie 10 razy porządniejszym graczem nić jakieś tam "karisma".Miło moge wspominać ludzi typu:Rune Blade,Anetka,Borozyn,Sepris,Fabienka,Diixtra,Sengi ,Xaror,Szkarłatny pall~ i wielu więcej,już sam nie pamiętam nicków. .70% tych osób nawet mnie nie znało,rozmawiali zemną 1-6 razy.Ale od początku robili wrażenie tych "best" playerów pandorii.Nie wykozaczałych mend,tylko prawdziwych playerów

spider-bialystok 07-01-2006 18:58

Czujesz sie pokrzywdzony bo cie zabili? Chcesz sie dowartosciowac, ze masz nizszy lvl bo h lvle to 12 latki ktore sa ograniczone umyslowo?
To tylko gra i nie mozna sie tak nia przejmowac.

Lass 07-01-2006 19:09

Hm, ogólnie nie lubię tego typu pożegnań, zaśmiecają forum, ale to jest całkiem ładnie (moim zdaniem, nie żebym się znał) napisane, i wzruszające :P... tak więc, żegnaj.

Sow@ 07-01-2006 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Czujesz sie pokrzywdzony bo cie zabili? Chcesz sie dowartosciowac, ze masz nizszy lvl bo h lvle to 12 latki ktore sa ograniczone umyslowo?
To tylko gra i nie mozna sie tak nia przejmowac.

Odezwał się. Jak czytałeś on miał 30 lvl i go stracil zrobił drugi i też go zabijali. Patrze, że tacy ludzie jak ty (uważacie że jest to tylko gra) są w wielkim błedzie. Sam wiem jak to jest straciłem jedną postać nie wysoki lvl (tylko 20) ale pracowałem na nią długo i odsamego początku do końca. Poświęcałem sporo czasu. Aż rodzice zaczeli mnie podejrzewać i choć nawet nie wyniosłem śmieci czy czegoś zapomniałem kupić czepiali się mnie i odrazu gadali, że tylko gram na kompie. Wcale tak nie było. Dlatego teraz staram się nie ginąć choć to jest bardzo trudne. Jak gine dużo czasu w plecy i rodzice bardziej się złoszczą.
@down
Dzięki walek. Wiesz zgadzam się, że mądrze gada. Wysyłaliśmy troche wiadomości do siebie i myśle, że mimo to powinien troche rozgłośnić to. Oczywiście nie ktorzy będą to potępiać, ale trzeba ukazać prawdę.

Walekifa 07-01-2006 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sow@
Odezwał się. Jak czytałeś on miał 30 lvl i go stracil zrobił drugi i też go zabijali. Patrze, że tacy ludzie jak ty (uważacie że jest to tylko gra) są w wielkim błedzie. Sam wiem jak to jest straciłem jedną postać nie wysoki lvl (tylko 20) ale pracowałem na nią długo i odsamego początku do końca. Poświęcałem sporo czasu. Aż rodzice zaczeli mnie podejrzewać i choć nawet nie wyniosłem śmieci czy czegoś zapomniałem kupić czepiali się mnie i odrazu gadali, że tylko gram na kompie. Wcale tak nie było. Dlatego teraz staram się nie ginąć choć to jest bardzo trudne. Jak gine dużo czasu w plecy i rodzice bardziej się złoszczą.

Już nie chodzi tutaj o to.Wedłóg mnie Hybryda piszę najmądrzejsze posty z całego fora...Dla niektórych jest to tylko gra,ale właśnie i w grach możemy doznać wielu rozczarowań,zobaczyć jacy są ludzie naprawdę,on ufał ludziom,polakom,wieżył że istnieje jeszcze coś takiego jak szacunek,patriotyzm.Niestety się rozczarował.Tak jak już powiedziałeś ci którzy twierdzą że to gra,są w wielkim błędzie.Podpisóje się pod to.....

Piovral 08-01-2006 00:01

3 groszy wtrace

Znalem Wesolego Juhasa i Hybryde bo rzeczywiscie nie byl typem przyglupa je to zwykle bywa. Popelnil kilka bledów które zemscily sie na nim, ale tylko dlatego, ze tibia to swiat popapranych graczy. Kazdy udaje wielkiego gracza, przy kazdym handlu kazdy zawsze powie "thx" ale to tylko pozory. To UDAWANIE kultury. A w rzeczywistosci honorowych graczy prawie nie ma. a jak sa to zwykle sie wykruszaja gdyż natlok motlochu jest zbyt duzy. A jesli chodzi o Tie Pogromce - to chyba najwiekszy s....syn na tym serwerze. Wystarczy ze jakikolwiek highswe napisze na forum ze np ma 7 mlvl to ZAWSZE wpisze sie Tie ze slowami Gratz albo cos podobnego. To zwykle lizanie tylka. Tie nigdy nie stanie w obronie obcego polaka bo przeciez wg niego polacy to debile a swe nie. Dlatego popisuje sie przed nimi. Jak trzeba zabic jakiegos polaka to napisz do Tie - na pewno pomoze go ubic... Powiedzialem sobie ze kiedys go odwiedze w Głuchołazach (znajomi tam maja domek) i wtedy zobaczymy czy ma wyzszy pvp ode mnie (97 kg, 1,84 m) (jak ktos zna adres to niech go poda)
Dawno stwierdzilem ze dla h.... trzeba byc h.... Kiedys bylem podobny do Hybrydy... Trzymaj sie hybryda.... byc moze domyslasz sie kim jestem.... I przy okazji pozdo dla Canien (dawnego Canarii).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01.