![]() |
EHH dla mnie Bapupa nie ejsat takim bossem ,owszem ma za***iste pvp ale wezmy takiego Dagor dragontootha albo Lorda Edu przy nich Bapupa jest brazolem :PPP
|
Widac że kolesie mają bardzo dobre PvP
Ten kingh całkiem szybko padł :p |
I tak kazda tyrania ma swoj koniec gdyby polacy sie zebrali i opracowali jakas technike to by ich roz***ali a w onco by powstala wojenka pomiedzy circle of tyrans i polakami ktora by szwedzi wygrali ale to maly szczegol
|
Cytuj:
Wystarczy szybka akcja i trap. Albo jeszcze lepiej jeśli by np. Bapupa stał koło dp "bez ruchu" wyjść paroma sorcami z 35-40lv i salwa z sd naraz. Pod warunekim, że Bapupa nie będzie miał ss. ^^ Wojna?? Hmm... nie sądze, aby Polacy się przeciwstaili... Zresztą kto by to zrobił? Dawna Chwała największych PA na Isarze (Del'Toro) przepłynęła, więc inni Swe mają sielanke, prawda? ^^ |
Cytuj:
A co do szans tego Ek, bappy i swift są szybsi więc zablokowali by jedyne wyjście w D-lair (ten drewniany mostek) i rzucili za siebie parcela... |
@up
Człowieku małej wiary :). Ja tam w niego wierzę, gdyby nie ten kick... no ale stało się! Teraz możemy tylko gdybać! Może ja mam rację, może Ty masz, padł - trudno. Tak czy siak, jak napisał na tym forum Zen, zbliża się wojna, więc zapewne będzie padać często... Zgodnie z obietnicą zamieszczam link do filmiku ****** z zabicia Qbuni (91 royal) i Tharth'a (101 royal): >>TUTAJ NACIŚNIJ LEWYM PRZYCISKIEM MYSZY, ABY POBRAĆ<< Film ma 8 MB, a dla zainteresowanych muza, która leci w tle jest autorstwa The real booty babes, a tytuł to 'airport (rave allstars remix edit)' Pozdrawiam, LK |
zamknąć ryje co niektórzy, pk to część gry i nie jest żadną, ale to żadną 'zbrodnią' zabijanie kogoś bez przyczyny, no chyba że już ktoś nie odróżnia..
|
MUHEUEHEU jak czytam co wy piszecie to sie aż słabo robi...
Soze i Xoheka bardzo dobrze zrobili trzymajac z Bapupa i reszta tzn. przypominajac sobie poprzednia wojne gdzie wszyscy polacy uczestnicący w wojnie byli tylko mocni w gębie dla przykładu: z 80~ osób stało pod dp w Kazz i czekało na "swe" zeby ich zabić, a tu qpa wbilo z 6 "swe" i 90% polaków dało loga <rotfl> wiec nie ma co pier.... smutów ze liża dupe etc. bo nie każdy lubi kitrać sie po pz i expic nocami jak nikogo nie ma. Pomyślcie zanim coś napiszecie bzdurnego... myślicie ze macie po 20~lvle i wielkie z was kozaki i znacie sie na wojnach. Btw. Swe sa bardziej braterscy, wyrozumiali i z każdym da sie dogadać >.< Wojna juz sie zaczeła i bedzie pogrom :D Bapupa+Histan+Damgrath+Swift=combo ue za 2,5+k hp |
Heh ci goście sa zaj***ści ^^ fajne pk. Najbardziej podobał mi się ich duel i ten 46 knight :D jak sobie o nim przypomne to mi sie smiać chce.. :D
Nie no, odjechane filmiki :cup: |
Cytuj:
Jakby mial m-wale to by sobie nimi droge po parchmencie zablokowal (po tym jak juz byly 4 demony) i odczekal by na znikniecie battle sign a nastepnie loga dal. A knight to padl lamersko zdeka, no ale zdaza się. |
Cytuj:
Knajt lamersko? Zaatakowany w D-lair przez mocniejszą i szybszą osobę nie masz szans ucieczki, więc robił co mógł - czyli padł ;) |
Cytuj:
|
NIE. zabijanie w Tibii bez przyczyny jest legalne. nielegalny jest Power Abuse, który najczęściej ma postać "pay or die", a oni poprostu ich zabili dla śmiechu.
|
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Isara była skazana na potępienie po delecie Dimitriego i odejściu prawie wszystkich członków gildii Vampires. Od tamtej pory Bapupa, Damgrath i s.a. robią co chcą pod pięknymi słowami "Wyplewić ten świat ze zła, którym jest ..." (w miejsce trzech kropek wstaw nazwe gildii lub postaci, która aktualnie im przeszkadza). Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Shi~
Ale jakby wiedział, że i tak i tak padnie to po co miał by UHy tracić jeszcze?...Filmiki nice. PvP mają bardzo dobre :P |
Cytuj:
Offtopic, @Shinjix Nie zapomnij dać płytek :), dzięki ;* Pozdrawiam, LK |
PVP jest godne uwagi, ale tylko to...
|
Cytuj:
|
fajne filmiki :)
|
.
Wiem ze temat stary ale ma ktos moze ten filmik jeszcze? chodzi mi o wmv ze swiftem. Bardzo bym chcial,a tutaj juz zostal skasowany.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |