![]() |
Szczesliwego Nowego Roku !
Feliz ano novo ! :) |
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich graczy. Pamiętajcie: Noob to też gracz. 8o Aha i Sylwestra spędzonego w miłej atmosferze. Ja oczywiście spędzę go przed Tibią. Specjalne życzenia dla ludzi z Luminery, Celesty i Calmery :]
|
Przyłączam sie do wszystkich życzeń.
A załodze tibia.pl życzę szybkiego uaktualnienia strony, aby ta strona była nadal "the best in Poland". :cup: |
Hehe ja tez wszystkim życze dużo dobrego. Szczególnie Tibia.pl a tam szczególnie Dromowi żeby mial aż nadmiar PACC do kupowanie:PxD
|
SzczĘŚliwego Nowego Roku
|
Na wzjaem
wiele ciekawych żeczy w nowym ruku??, mam nadzieje że Seromontis wbije 300 IvI
|
Zycze szczesliwego nowego rooqu oraz maina.
|
Ile Wurzel zrobil skilli,
Ile Del'Torro fragów zdobyli, Ile ludzi gra Cachero, Ile hacków w Era Zero, Ile expa Bubble ma, Ile warty plecak MPA, Ile Seromontis expa nawalił, Ile Cachero w dupe Avrill razy walił Ile noobów jest na rooku, TYLE ŻYCZEŃ W NOWYM ROKU Zyczy Arthevariel :) |
Cytuj:
WESOŁEGO NOWEGO ROKU! |
Hlip..Hlip.. Wzruszylem sie ;] btw ja neihcce isc do szkoly...;[ Pani od majzy mnie dobija !!! Ale mimo wszystko SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU ;p
|
Cytuj:
I za to was lubię!! Dr. Omanderze - ty to dopiero masz dryg, aby przymówić do drugiego człowieka ;) Życzę Wam dużo ciepła w rodzinnym gronie, miłości i innych przyjemności w tym nowym roku. :D Mam nadzieję także, że ten rok będzie lepszy (dla mnie B) ) także pod względem ilości upomnień ;) No i żeby jak najmniej banów i noobów było.No co ja tu będę się rozczulać, Szczęśliwego Nowego Roku życzy Czarna Mamba. :] @ Raul I po co mówileś... Przez jeszcze pare dni bym się cieszyła, że jadę w lutym na snowboard a tu prawie całe ferie w podlaskimw Styczniu :/ |
szczesliwego Nowego Roku!!!!!!!!
|
taa wesolego nowego roku! xD
milo ze tibia.pl pamienta o tibijczykach :) |
Szcześliwego nowego roku 2006. ;) Pozdro :)
|
Wesołego ! No wiecie :D.
Szczególne podziękowania za ten rok chciałbym złożyć a) Administratorom i moderatorom za lenistwo oraz prace włożoną w tibia.pl b) GhostowiNieudanem za kopy, bany, rozmowy, sesje. c) Drunkowi za prowadzenie wy***istych sesji d) Kaldowi za kontrolowane doprowadzanie ludzi do skraju wyczerpania oraz za wiele rozmów. e) Szczególne podziękowania dla slaya który poświęcił mi wiele czasu na rozmowy i za to dzięki f) Oxysiowi za rozmowy, pocieszanie i pomoc w wielu trudnych sytuacjach g) Parysowi , Badzowi, Liado, hoomikowi oraz Eileen za zasługi dla mnie i mojego życia h) Optykowi , ale on wie za co i) innym osobom, które przyczyniły się do zmian w moim życiu oraz dały mi wiele chwil - niezapomnianych |
Szęsliwgo nowego roku 2006 ;)
|
A wiec tak:
1) Moderatorom Zeby nooby nie spamowaly :p 2) Tibijczykom -Ryckom Niesamowicie Duuuzych Skilli i Eq :sword: -Druta Wysokiego MLVLa I duzo runek :mag: |
A tam nowy rok, lepiej napiszcie kiedy Lubelskie ma ferie. :D
A już sam sobie znalazłem:
|
szczęśliwego!!
Coż ja mogę powiedzieć? Wszystkiego NAJ NAJ NAJ, spełnienia marzeń(szczególnie tych o Tibii) i czego tam sobie chcecie ;)
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2006 ROKU 4all |
Szczesliwego NoWeGo RoKu :) :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44. |