![]() |
lol, skoro mała tr±beczka (PODOBNO) zwiększa troche dmg zadawany, to co będzie jak jaki¶ P ACCan przytaszczy za sob± fortepian...:evul:
też mam tr±bke, i jak na niej gram to w półtora tys. sqm nagle nikogo nie ma... może jednak to ma jaki¶ sens? :o |
Haha tr±bka-atak zwiekszony od 5 do 10 hp
Lutnia 15-20 Harfa 30-40 Fortepian 100-150 :D o zwiekaszaniu ataku wolf toth costam daje wieksza szanse na trafienie ;D |
probowalem z bebnem ;) ale nic nie zauwazylem hehe
btw banshee ma atak nutkami wiec mogloby cos takiego byc ze gra na instrumencie dodaje cos do obrazen ale osobiscie uwazam ze cipsoft nie wpadlby na taki pomysl :) |
Jak ja gram na tr±bce to wszystkie potwory spieprzaj± (taki odwrotny challenge) bo tak fałszuję :D
|
Cytuj:
|
na pewno to nie prawda może wbiłe¶ jakie¶ skile albo zmieniłe¶ tryb walki zamiast full deff lub balanced na balanced lub full ttack
|
Sory że tak powiem , ale to wydaję się być bez sensu ... Jeżelu była by to prawda , to każdy Już by to nosił i to zauważyli by już dawno :]
PozdRo |
Według mnie to głupota B) jakby było tak jak mówisz to wsio ludzie na Tibii by chcieli to miec i bylo warte minimum 500 gp xDDDD
|
co tu dużo mówić...zwykły zbieg okoliczno¶ci.
|
Cytuj:
|
no to ja tez wloze swoje 3gp
Cytuj:
|
Po pierwsze...
Po pierwsze, on powiedział że był na TROLLACH. IdĽcie sprawdzić to na trollach. Je¶li to działa tylko na trolle, to mogłoby tak być, przecież nie byłoby z tego super korzy¶ci. Po prostu newbie mieliby łatwiejszy exp.
Po drugie, je¶li nie wiedział co to s± "te dwa mieczyki", to mógł przypadkowo przeł±czyć na offensive foghting. Poza tym, może to nie granie na tr±bce daje efekt, lecz trzymanie jej w ekwipunku? PS: Niech kto¶ zapyta się NPC sprzedaj±cego instrumenty o tr±bki i trolle. A ja i tak nie wieże :P. |
Musze to zrobić bo nie moge w to uwierzyć.
|
to prawda, u mnie jest tak samo, nakladam dragon lens na siebie i ustawiam w se w bocie klikanie trabki caly czas i wale 2 razy mocneij niz normalnie, mam skile 86/85 i spokojnie se ide na dragi hity wale 200-300 lewom renkom az mi dragonow zal
|
wiecie co,
wiecie co, moze to jest tak jak z niektorymi grami w realu?
Np warhammer - sam gram :P - jezeli ma sie trebacza, albo goscia grajacego na bebnie, to bodnosi sie innemu gostkowi w zasiegu chyba 10cm odwaga i mestwo. moze dziala to na tej samej zasadzie?. ale to malo prawdopodobne. przeprowadz duuuzo prob, i wstaw kilka screenow - uwierze:cygaro: |
Ale on ma racje!! Ja mam postac na 10 lvl i jak chodze na orshabale to biore panpipe!! Bez tego istrumentu, on mnie zabija na strzała, a jak wezme to to on mnie trafia za 1hp, a ja go za 99999999999999999999999999999999999999 na strzala z reki (bez broni; mam fist 10). A fanfare nie biore, bo jak mam przy sobie fanfare, to mnie orshabal za 2 trafia, a to za duzo.
(Je¶li ktos sie nie dopatrzyl głebokiej ironi, to znaczy, że jest ostatnim kretynem :faceoff: ) |
ja wam powiem ze z ta trabka to kit zwykly,mowie wam .:cygaro:
Ale za to jak pykne water pipe kilka razy przed wyjsciem z depo PvP mam takie ze moge okladac aimbociarzy,bo i hity chyba sa wieksze :) A palladynowi to po kuracji z water pipe to tak pewnie reka sunie ze 100 % blod hitow. Serio :) HeHeHe:faceoff: |
Co za down
Pierwszy raz widzę kogo¶ tak tepego jak ten Kejw Rat :]
|
Cytuj:
Eno niewiedzialem :) |
lol
ja tez nie :P ale jak bedzie team... to plece B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |