Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Dragon Shield z Rata!? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60166)

bmatrix 01-01-2006 20:53

No nie wiem czy proste :/. Gdyby ktoś stał za rogiem raty zaatakowałyby jego, a nie Hell'a. Raty się nie przerzucają więc..... chyba że ktoś podszedł za róg kiedy raty atakowały już tamtego, ale to musiałoby być bardzo dobrze zsynchronizowane. Mam na razie mieszane uczucia, chociaż bardziej sądzę że z tego rata wypadł Drag Shield.

Mastersasek 01-01-2006 20:57

Jego ziomek stoi na niewidce kiedy ten odlazii (zabija z hmm )ten rzuca rata z dragy shieldem.

malyjanek 01-01-2006 21:03

moim zdaniem on zabil rata a otworzyl tego gnijacego w ktorym czekal juz dragon shield -.-

Kapucha 01-01-2006 21:08

polewam muhahah banal
jak zabija rata to rat jest na ostatnim polu ekranu prawda? :] ktos podbialgl na utani gran hur do rata z drugiej (niewidocznej strony) i podzucil :S:S a czemu raty go niby nie atakowaly? bo mial niwidke i raty zaatakowaly go :] innej mozliwosci nie ma :P

Etoric 01-01-2006 21:25

ktos na 1 zabitego rata kladzie rata z d shieldem-proste
ma niewidke włączoną i raty go nie atakują
typek bije raty z hmm'ów..to jest podejrzane conajmniej;] bil by z gs'a, otworzyl by rata i bysmy zobaczyli;] FAKE 100%

Anis 01-01-2006 21:39

ktos? przeciez on sam kladzie rata z d shieldem na zabitego albo tez otwiera nietego rata, innej opcji niema no chyba ze jakis bug ale to malo prawdopodobne ;x

Sir Emilio 01-01-2006 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez patrikozzz
Lmao, i Wy w to wierzycie?

Mam conajmniej 3 powody żeby sądzić, że ktoś rzucił rata na rata, i włożył do niego dragon shield:

1) Dlaczego on bił z HMM? Żeby nie było widać tego co podrzuca.
2) Większość osób jak idzie z kazo to nie otwiera/nie zabija ratów.
3) I akurat by włączył TibiCam na hunt ?

Było by to dziwne gdyby miał tych hmm bp, ale on miał jeden hmm i poprostu się bawił. Gdyby to wypadło na rooku poprostu była by cofka (taki shield byłby za mocny). Po pierwszym oglądnięciu myślałem, że to fake po twojej wypowiedzi oglądnołem filmik jeszcze raz. Ktoś podżucil rata - odpada, oba raty które tam leżały były już podgnite, tamten był świeży. Poprostu był to błąd w bazie danych Tibii.

Norek 01-01-2006 21:47

a moze poprostu wziol wylaczyl film kolega wsadzil dragon shield wlaczyl filmik i otworzyl i tam d shield to tez mozliwe :)

Anis 01-01-2006 21:54

@up:
to raczej niemozliwe bo gdyby na nowo filma zalaczal mialby pozamykane bpki
a na filmie widac je caly czas otwarte ;)

Worek1992 01-01-2006 21:54

E Tam Ale Nawet Jesli Go Lootnol To Bug Albo Cos...
Ale Moze Mial Farta i Go Lootnol To Gratz Dla Niego :D

Etoric 01-01-2006 21:59

Żeby rozwiac wątpliwości
-Nie jest to zadne wlaczenie, wylaczenie od nowa filmu w momencie podlozenia
-Jest to fake! 1rat ginie..2 luruje do góry a osoba z dolu kladzie na 1 trupa, rata z shieldem
-Osoba druga mozliwe ze ma stealth ring, utana vid, albo sie loguje tam w korytarzu i szybko podkłada rata-rzuca go-,-'
-Nie jest to zaden bug czy cos takiego:|

Nequss 01-01-2006 22:06

NIE DA SIE PODŁOŻYĆ bo byloby widać!!! tibicam ma takie cos, że jak podczas oglądania filmu spróbuje się przejść na inne pole to widać jedną kratkę za ekran a tam defitywnie nikogo nie ma!!! Jak już coś to stał dalej i podrzucił, ale wątpie czy by się dało zza rogu. Istnieje możliwość że ktoś z drugiej strony podrzucił albo sam kolo jakoś wykombinował z bpkami i podrzucił rata (ta opcja najmniej możliwa). Jeśli to nie ustawione to gratzzz farta ;)

SoBo 01-01-2006 22:19

nie czytałem powyższych postów, wieć nie wiem czy ktoś już o tym wspomniał: specjalnie utrzymywał dystans od rata, żeby jego koleś podrzucił zwłoki szczura (z mega lootem) na tego zabitego rata z hmm.

yeah :d

<KiLLeR> 01-01-2006 22:25

:p

Looool nie możliwe buga z lootem i to takiego jeszcze nie widziałem w jakiś sposób sprytnie podłozone ciało rata z d shieldem no i czemu walil z hmm -.- 60~~ level raczej tak nie treaci run szczegolnie jak ma gsa w lapie no i raczej nie psrawdza sie loota w ratach -.^

szymon287 01-01-2006 22:25

ile jeszcze ludzi napisze ,,ktos za rogu podrzucil rata'' -.- narazie 4 strony to to samo :|

Kevlakv 01-01-2006 22:28

poprostu koles chcial sie zrobic slawny

Mopsmaster 01-01-2006 22:40

Lol Tam Byly 4 Rat 2 Ktore Koles Zabil A 2 Nie Dokonca Zgnile W 1 Z Nich Byl D Shield Lol A Wy Wierzycie W To Ze Wyltowal Rofl

Kevlakv 01-01-2006 22:43

musial bym byc debilem zeby w to uwiezyc

Maksim 01-01-2006 22:57

To nie był rzadzen bug , tylko jaja se koleś z was robi :)
Koles zabił rata a jakiś jego kolega niżej stał , lub MC :D i miał w swoim bp zdechłego rata w ktorym był dragon shield , nastepnie rzucił rata z bp na rata zabitego przez tego kolesia i CAŁA SPRAWA ROZWIAZANA. :D

Magik van Kamikadze 01-01-2006 23:09

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elder sorecerer
moze i masz racje ale:
1)poprostu chcial nakrecic film od poczatku:]
2)strzelal z hmm dla "picu"
3)zauwaz ze raty sie na niego zucily a takto na kogos innego nie?

z 1 sie zgadzam
z 2 tez
ale z 3 sie nie zgadzam 2 koles mogl byc na niewidce wiec nawet nie bylo by go widac (kawalka tak jak zawszze widac na samym dole)

przecierz mozena otworzyc dedniatego rata tego obok nie co zabil (kto przeszukuje jakies raty przed kazz poprostu dal wczesniej od rata dragonek ii na szybkesa do depo i rec wlaczyl i nagrywal ja moge tak zlotowac k arm z wolfa to jest moje zdanie)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:52.