![]() |
Ja skilluje na rotach kolo Venore. Przed mistem jest fajna jaskinia, zwlaszcza w nocy gdy niukogo nie ma :] Za miastem jeszcze jest pare grot.
|
@topic Fibula (Kup klucz za 800gp.)
Kopalnie Kazoo (wszystkie jeszcze tam masz dwarfy) |
Tam gdzie mowil Lord'Rayden-fibula tlykoz e key ksoztuje chyba 800gp...
|
-Luck-olsztyn: buy key
-Dermot: Do you want to buy the dungeon key for 2000 gold? Jak mówie że klucz jest u npc Dermota za 2k to tak jest !!! :] |
Cytuj:
@Co do tematu: Najlepiej gdybyś popłynął na Darashie albo na Edron jeśli posiadasz pacca...jeśli nie, to proponuję Veno~ (Wychodzisz połudnową bramą z miasta a potem w prawo...wydaje mi się że wiesz o co chodzi:)) |
Nie wiem o co ci chodzi, ale w jednym masz racje - Fajnie sie tam skiluje.
|
Cytuj:
|
Sam jesteś kur*a "idiota" . Ja tam skiluje i nie narzekam. Koleś spytał gdzie mozna skilowac na rotach to mu powiedziałem gdzie WEDŁÓG MNIE jest najlepiej.
|
wg mnie najlepsza miejscowa do treningu dla pacc jest darashia a dla facc venore, na fibuli nie probowalem
@up up nie wiem dlaczego uwazasz ze ten kto skilluje na fibuli jest idiota, wkoncu kazdy ma swoje zdanie |
Cytuj:
nie jestem chlopakiem Po 2) masz racje, nie ma to jak skillowanie na rotach czesciowo afk gdzie ktos moze Ci w kazdej chwili zlurowac ds'a ... Po 3) nie sadze bys wiedzial o tym wiecej niz ja Po 4) licz sie ze slowami, bo jestes tym kim napisalam Pozdrowienia dla Ciebie i Twoich ds'ow 8o |
Cytuj:
Agatka bez przesady z tymi ds'ami. Naprawde żeby je spotkać trzeba iśc dośc daleko ;) Chyba że przyleci jakiś lurer, choć ds "paruje" tam gdzie ja skilowałem ;) |
Cytuj:
Tyyy ... bez kitu ... ale jak szalec to szalec - polecam beho (tez Fibula), dla zaawansowanych Dl'e ... @Topic - Venore roty, albo Edron/Darashia |
Nie twierdze ,że o fibuli wiem więcej niz ty , ale wiem dużo. Wystarczjaca duzo aby wiedziec gdzie skilowac aby ds nie doszly do mnie. Dla mnie to jest zaje***ta miejscówa .
|
|
W carlin kolo depo wchodzisz do sciekuw tam gdzie sa bugi caly czas w lewo do samego konca w gure w prawo i w gure
ps musisz miec line __________________________________________________ _________________ Nie jestem raperem, nie pekerem, nie lurelem, ani UH makerem. z Fs'a pakuje white skulli morduje, przyspiesze ci puls serca choc ja nie morderca. :) :D HAKNELI MNIE X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
A ja widze problem poniewaz on gra na calmerze -non pvp -.-"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07. |