Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie Skilowac na rotach (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60294)

Oskaliber 07-01-2006 02:51

Ja skilluje na rotach kolo Venore. Przed mistem jest fajna jaskinia, zwlaszcza w nocy gdy niukogo nie ma :] Za miastem jeszcze jest pare grot.

fluid 07-01-2006 06:16

@topic Fibula (Kup klucz za 800gp.)
Kopalnie Kazoo (wszystkie jeszcze tam masz dwarfy)

suronrek 07-01-2006 07:40

Tam gdzie mowil Lord'Rayden-fibula tlykoz e key ksoztuje chyba 800gp...

Lord'Rayden 07-01-2006 09:54

-Luck-olsztyn: buy key
-Dermot: Do you want to buy the dungeon key for 2000 gold?
Jak mówie że klucz jest u npc Dermota za 2k to tak jest !!! :]

Pearl Agata 08-01-2006 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord'Rayden
Najlepszym miejscem do skilowania na rotach jest fibula. Klucz mozna kupic za 2k u npc - Dermot . Tylko uważaj na ds. ;)

Lol...fajnie masz jak skillujesz na rotach na Fibuli...Powodzenia:)

@Co do tematu:
Najlepiej gdybyś popłynął na Darashie albo na Edron jeśli posiadasz pacca...jeśli nie, to proponuję Veno~ (Wychodzisz połudnową bramą z miasta a potem w prawo...wydaje mi się że wiesz o co chodzi:))

Lord'Rayden 08-01-2006 12:55

Nie wiem o co ci chodzi, ale w jednym masz racje - Fajnie sie tam skiluje.

Pearl Agata 08-01-2006 13:01

Cytuj:

Nie wiem o co ci chodzi, ale w jednym masz racje - Fajnie sie tam skiluje.

Jesli naprawde nie zrozumiałes mojej ironii to gratuluję...wytłumaczę Ci jeszcze raz...Chodzi mi o to że poprostu tylko "idioci" tam skillują :)

Lord'Rayden 08-01-2006 20:03

Sam jesteś kur*a "idiota" . Ja tam skiluje i nie narzekam. Koleś spytał gdzie mozna skilowac na rotach to mu powiedziałem gdzie WEDŁÓG MNIE jest najlepiej.

domin3x 08-01-2006 20:40

wg mnie najlepsza miejscowa do treningu dla pacc jest darashia a dla facc venore, na fibuli nie probowalem

@up up
nie wiem dlaczego uwazasz ze ten kto skilluje na fibuli jest idiota, wkoncu kazdy ma swoje zdanie

Pearl Agata 09-01-2006 18:18

Cytuj:

Sam jesteś kur*a "idiota" . Ja tam skiluje i nie narzekam. Koleś spytał gdzie mozna skilowac na rotach to mu powiedziałem gdzie WEDŁÓG MNIE jest najlepiej.

Po 1)
nie jestem chlopakiem
Po 2)
masz racje, nie ma to jak skillowanie na rotach czesciowo afk gdzie ktos moze Ci w kazdej chwili zlurowac ds'a ...
Po 3)
nie sadze bys wiedzial o tym wiecej niz ja
Po 4)
licz sie ze slowami, bo jestes tym kim napisalam

Pozdrowienia dla Ciebie i Twoich ds'ow 8o

szak_ 09-01-2006 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pearl Agata
Po 1)
nie jestem chlopakiem
Po 2)
masz racje, nie ma to jak skillowanie na rotach czesciowo afk gdzie ktos moze Ci w kazdej chwili zlurowac ds'a ...
Po 3)
nie sadze bys wiedzial o tym wiecej niz ja
Po 4)
licz sie ze slowami, bo jestes tym kim napisalam

Pozdrowienia dla Ciebie i Twoich ds'ow 8o

Agatka bez przesady z tymi ds'ami. Naprawde żeby je spotkać trzeba iśc dośc daleko ;) Chyba że przyleci jakiś lurer, choć ds "paruje" tam gdzie ja skilowałem ;)

Thunderbrave 09-01-2006 18:38

Cytuj:

Najlepszym miejscem do skilowania na rotach jest fibula. Klucz mozna kupic za 2k u npc - Dermot . Tylko uważaj na ds. ;)

Buahahhaahhahah
Tyyy ... bez kitu ... ale jak szalec to szalec - polecam beho (tez Fibula), dla zaawansowanych Dl'e ...

@Topic - Venore roty, albo Edron/Darashia

Lord'Rayden 09-01-2006 21:16

Nie twierdze ,że o fibuli wiem więcej niz ty , ale wiem dużo. Wystarczjaca duzo aby wiedziec gdzie skilowac aby ds nie doszly do mnie. Dla mnie to jest zaje***ta miejscówa .

Diamonic 09-01-2006 21:55

http://tibia.gamigo.de/forum/showthr...3&page=1&pp=15

genialne...

-Diam~

luiss yora 21-01-2006 12:18

W carlin kolo depo wchodzisz do sciekuw tam gdzie sa bugi caly czas w lewo do samego konca w gure w prawo i w gure
ps musisz miec line
__________________________________________________ _________________
Nie jestem raperem, nie pekerem, nie lurelem, ani UH makerem. z Fs'a pakuje white skulli morduje, przyspiesze ci puls serca choc ja nie morderca.
:) :D
HAKNELI MNIE X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Lord'Nesteloo 21-01-2006 12:40

A ja widze problem poniewaz on gra na calmerze -non pvp -.-"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07.