![]() |
sluchaj harnasiu... licytowanie w ostatniej chwili to najwieksze chu* jakie mozna zrobic... dla przykladu podam ci jedna sytuacje... ktos chce ten domek i daje np. 10k... do ostatniej minuty jego najwieksza oferta przykladowo wynosi 5k i koles liczy ze ten domek bedzie jego a tu nagle przychodzi taki cFaniak i daje te 15k... no i nasz ludek "a" nie ma szans na zwiekszenie swojej oferty... tworca tego topicu myslal ze bedzie cFany i sie przeliczyl a teraz placze... jego zachowanie fair nie bylo wiec zachowanie tego sorca fair tez byc nie musi... zreszta juz mi sie nie chce o tym gadac bo dla mnie ten topic jest zalozny i dziwie sie ze zaden modek tego nie usunal... podobne topiki usuwane byly z dosc smiesznymi komentami... tu tez by sie dalo podobny wymyslic ;]
|
Jeśli nie możnaby licytować domków w ostatniej minucie to tylko najbogatsi by je mieli, nie raz licytowałem w ostatniej minucie, nie tylko w tibii, ale też na allegro i miałem jednego hunta, po którym jakoś żyję, nic nawet nie płaciłem. Jeśli się boisz licytować swoją postacią to kup domek runemakerem albo drugim charem :)
|
ehe to sie nazywa power abusing
_____________________________________ Zaprszam wszystkich milosnikow ots RPG ip adres : 83.20.122.25 na Netherland chetnie udziele pomocy przy robieniu ACC pisac na gg: 1734538 |
lol licutowanie domku to licytowanie domku nie ma znaczenia czy jest to 3 dzien do konca czy ostatnia jak ktos chce domek to zastawia na gruba kase a nie liczy ze da 1 k a potem mu swisna -.- KAZDY MA PRAWO LICYTOWAC KIEDY CHCE
2 sprawa i najwazniejsza skoro uwazacie ze dobrze ze go hunci za przelicytowanie w ostantniej minucie to czemu ten 33 ms sie qwa wypiera sie tego ze to za domek?????????? |
Cytuj:
KAZDY MA PRAWO ZABIJAC KOGO CHCE gosc wiedzial z czym moze sie wiazac licytowanie w koncowce i teraz placze... zalosne... nie chce mi sie juz z nim gadac... szkoda na niego (i na niektorych z was) klawiaturki... |
Cytuj:
~Yours Aga |
[quote=Dagenoth]wiesz... moze i ma prawo ale nie zmienia to faktu ze jest to zachowanie chu* licytowanie przed ss... a jesli ty tak nie uwazasz to powiem ci tylko ze rownie dobrze ja moge powiedziec ze:
KAZDY MA PRAWO ZABIJAC KOGO CHCE Licytowanie przed ss to dobry pomysł...ale trzeba liczyć się z tym że można być potem hunted:\ gosc wiedzial z czym moze sie wiazac licytowanie w koncowce i teraz placze... zalosne...QUOTE] Z tym się zgodze:P |
Cytuj:
Co do licytacji... Licytacja to licytacja, każdy ma prawo bidnąć domek chociażby prae sekund przed jej zakończeniem, więc nie wiem o co Ci koleś chodzi ^.- Oczywiście, że ten sorc może go za to huntować, nikt mu tego nie zabroni, ale to, że dał bida w ostatniej chwili, nie znaczy, że jest, jak ty to nazwałeś - "c***em" |
To juz poprostu przerasta wszelkie granice!
Moj kumpel np. za przebicie ceny chatki na Trimerze tez mial hunta i musila placic... I to wcale nie mala sumke. Wypatroszyc takich Power Abuserow! |
Z tego co patrzałem na Wasze lvle, to różnica nie jest duża. Proponuje, żebyś skołował ekipe 3-4 30+ lvli i go zabił. Wtedy zamknie ryj i nie będzie robił kłopotów -.- Na atak odpowiedz atakiem. Jeżeli nie masz kumpli, to przegoń go z expem i ty go huntuj... Poza tym, jak będziesz miał 2-3 Bp Uhów to mu raczej Sd nie wystarczy na ciebie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:07. |