Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Wydatki Rookstayera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60457)

Kajt 09-01-2006 15:56

@kshaq
Jak wysyłam kase na maina?? daje mlodszemu bratu postac robi 8 lev daje mu 2 bp zlota ide na main przekazuje 2 postaci i w srodku miasta bez eq zaczynam lac kogo wlezie i pisac "kill me i mus go to rook"i tak w kolo mój brat mlodszy sie cieszy ze moze expic do 8 lev a ratach ew mu pozwole pójsc na wilki(na nic innego bo on ma 8 lat wolno gra i zgin±l raz 7 lev na 3 ratach :)))) )jush rozumiesz jak??

Scobel 17-09-2007 16:52

Wydatki Rookstayera. Jak jest leniwy kupuje wszystko do addonow. I kupuje wszystko co mozna zdobyc do kolekcji. Dodatkowo potem moze jesli nei zbiera GP wastowac na LF ... To sa jego wydatki. A i na Antice za 300k gp mozna od czasu do czasu na rooku kupic pacc, wiec to chyba na tyle :)

Orinoko 17-09-2007 18:30

Ja..yhm...Jak narazie swoim rookstayerem wydaje kasa na :
-LF'y
_ I ostatnio kupiłem Magic Light Wanda

Rookstayer ma mało wydatków :)

Kshaq 17-09-2007 19:46

Po tych kilku updatach wydatki Rookstayera można ograniczyć do kupowania Life Fluidów. Można je rozszerzyć do kupowaniach rare items oraz addon items. Mimo to każdy zbiera gp'ki i wpłaca je do banku. I słusznie... Nigdy nie wiadomo na co mog± się przydać ;]

Tebiator 19-09-2007 11:16

co robie z kasa?

latwo odp... kasa idzie albo na strzaly (kupowane od ludzi, slepy ork zdzierca :D ) albo na itemy addonowe (zazwyczaj minoleathersy) ktore kupic jest teraz bardzo ciezko ale... z tego miejsca pzdr Berf ktory pomaga w zbieraniu mi minoleathers :)

a tak kasa lezy , lezy , lezy az pewnego dnia natrafiam na pomysl a dobra ide na maina 8lvlem jakims :P kupie sobie eq i sobie tam pogram ;) <--- dawne czasy ;) no ale zawsze byly

kiedys 4cc dalem girl z rl i z gry po haku... ;)

Patton 29-09-2007 22:05

Ja wydaje kase na addon items, life fluidy i runki

Rohas 29-09-2007 22:18

*Scobel
To jest temat sprzed 21 miesiecy ..
Rozumiem, ze chciales napisac cos na ten temat, ale mogles zalozyc nowy temat. Ten mial zaledwie 2-3 strony, wiec nic by sie nie stalo gdybys zalozyl 2 taki sam (po 21 miesiacach:D)

Hythe 29-09-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rohas (Post 1673424)
*Scobel
Rozumiem, ze chciales napisac cos na ten temat, ale mogles zalozyc nowy temat. Ten mial zaledwie 2-3 strony, wiec nic by sie nie stalo gdybys zalozyl 2 taki sam (po 21 miesiacach:D)

Czy rzeczywiscie jest to az tak duzy problem? Nie sadze...

Kshaq 29-09-2007 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rohas (Post 1673424)
*Scobel

Dlatego ten temat został na forum żeby go od¶wieżać, a nie zakładać nowe. Pomy¶l...

aktus 29-09-2007 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kshaq (Post 1673468)
Dlatego ten temat został na forum żeby go od¶wieżać, a nie zakładać nowe. Pomy¶l...

na tym forum za archeologie sa upomnienia... co za problem kodowo zamykac tematy?

Rohas 29-09-2007 22:44

Cytuj:

Tak.. najlepiej niech kazdy napisze w tym temacie posta addony i bedzie pieknie..

granat85 30-09-2007 17:30

Ja wydaje kase na lf'y i zbieram sobie rare food tzn. cookie, apple, banana, eggs, dodatkowo snowballs

btw. BUY COOKIES/BANANAS/SNOWBALLS/EGGS = MSG ME!

Kshaq 30-09-2007 18:40

Rohas je¶li nie znasz regulaminu i jeste¶ kolejnym spamerem i dzieckiem neo to się nie wypowiadaj. Tematy nie s± zamykane dlatego, aby móc je od¶wieżyć. Upomnień za archeologię się nie dostaje tylko za wpisanie w od¶wieżony temat durnego posta...

Scobel 30-09-2007 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kshaq (Post 1674640)
Rohas je¶li nie znasz regulaminu i jeste¶ kolejnym spamerem i dzieckiem neo to się nie wypowiadaj. Tematy nie s± zamykane dlatego, aby móc je od¶wieżyć. Upomnień za archeologię się nie dostaje tylko za wpisanie w od¶wieżony temat durnego posta...

A to cie zdziwie Kshaq:
" Nareszcie 50 lvl Na... 18-09-2007
12:38 18-10-2007
12:38 0 krecik-odkopywacz Ashlon"

Brathin 30-09-2007 20:43

Ja wydaje kase tylko na life fluidy i czasami na antidote runki.

ErAgOg 30-09-2007 21:21

A ja?:
-LF
-Antidote Rune
-Honeycomby i mino leather (reszte sam zdobywam chociaż hc już też nie skupuje)
-Rarki i owoce

No i to chyba wszystko :P

Kshaq 30-09-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1674664)
A to cie zdziwie Kshaq:
" Nareszcie 50 lvl Na... 18-09-2007
12:38 18-10-2007
12:38 0 krecik-odkopywacz Ashlon"

WTF? ^^ Od kiedy jeste¶ kretem? xD

Topic:
Tak szczerze teraz Rookerowi LF s± zużywane w o wiele mniejszym stopniu niż przed upem, dlatego powinni¶my wydawać na nie mniej kasy. Ahh biedny staruszek na górze... ;]

Rohas 02-10-2007 18:34

Cytuj:

Rohas je¶li nie znasz regulaminu i jeste¶ kolejnym spamerem i dzieckiem neo to się nie wypowiadaj.
-Znam regulamin ;)
-Nie jestem spamerem, widac po moich postach ;)
Cytuj:

Tematy nie s± zamykane dlatego, aby móc je od¶wieżyć. Upomnień za archeologię się nie dostaje tylko za wpisanie w od¶wieżony temat durnego posta...
Bodajze Instynkt pisala kiedys, ze lepiej odswieżyc jakis temat, zamiast pisac nowy, wiec nie musisz mi przypominac. Chodzi mi natomiast o to, ze teraz wydatki rooker'a sa i tak bardzo, bardzo male, wiec temat raczej bezuzyteczny. A wiec po co go odswiezac, skoro i tak nie mozna tutaj zbyt duzo dopisac?

P.S.
Nie chce, zebys odpowiadal mi na w/w pytanie. Nie mam zamaru sie klocic. Wyrazilem tlyko swoja opinie w tamtym poscie i juz spadam.

Si ju lejter:baby:
*down
Napisalem, ze lepiej skoro wydatkow jest tak malo to nie trzeba bylo ani pisac w starym ani zakladac nowego. Z reszta niewazne. Jak tak bardzo ci to przeszkadza to napisze w tamtym poscie cos innego, moze byc? xd

Kshaq 02-10-2007 20:43

Dlatego ja wyrażę swoj±, że skoro jest tak mało wydatków rookera, to po co pisałe¶, aby założyć nowy temat? :)

Dele'Rook 16-01-2008 19:39

Moze to i glupie ale moj cel nr.1 na rooku to odkryc wszystkie tajemnice questy itp...Wiec wydaje na potrzebne rzeczy np.: "mam taki pomysl moze uzyje tego na tym i zobacze co sie stanie" i kupoje to wtedy a tak to na LFy a kiedy potrzebuje kasy to ide na beary chowam loot(tylko hamy)pod drzewkami i robie pare rundek i sprzedaje a jak expie to raczej bardziej mnie interesuje EXP a nie loot ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12.