Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Eternal Oblivion First 250 LvL (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60574)

Ostinio 07-01-2006 16:02

hmm...

Hmmm... No moze i EO gra jak maniak no ale z Seromontisem mi sie cos nie podoba...
Wszedlem sobie na www.tibiabr.com na TOP500 EXP i widze ze "Serek: jest zaraz za EO. Wchodze na jego stronke (Serka) i widze:
Last login: Jan 07 2006, 07:41:23 CET

Teraz jest prawie 17 a on caly czas jest online....
Wiec nie wiem kto tutaj jest wiekszym maniakiem...

Chopkers 07-01-2006 16:04

przepraszam ludzie.. zapomnialem o jednym.. czy wy mozecie sie w koncu okreslic? nie tak dawno temu strasznie ubostwialiscie Bubble za nabicie 200 lvlu... zaraz potem wam sie odwidzialo i wasze bostwo zaczelo sie nazywac cachero... znajdzcie sobie jeden wzor, i trzymajcie sie go a nie zmieniacie "najlepszych" (nawiasem mowiac) graczy... nie kazdy moze byc caly czas najlepszy

Ostinio 07-01-2006 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazar
@ do kogos tam co mowi ze Seromontis niedlugo EO dogoni.

w ciagu ostatniego miesiaca Seromontis zdobyl 33mln expa, EO 8 mln. Roznica miedzy nimi wynosi 25mln na miesiac. Obecnie dzieli ich jakies 46mln expa, wiec JEZELI ich tepo expienia UTRZYMA SIE, Seromontis dogoni eternala za jakies 2 miechy, co wcale nie jest takim "zaraz".

A tutaj jeszcze jeden powod Maniakalnej gry Seromontisa...
25 mln expa to zdeczka duzo....

Zummer 07-01-2006 18:36

Nie no gratz dla pana, ale to nie zmienia faktu że seromontis nadal góruje ;)

~~AnpeR~~ 07-01-2006 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ostinio
Hmmm... No moze i EO gra jak maniak no ale z Seromontisem mi sie cos nie podoba...
Wszedlem sobie na www.tibiabr.com na TOP500 EXP i widze ze "Serek: jest zaraz za EO. Wchodze na jego stronke (Serka) i widze:
Last login: Jan 07 2006, 07:41:23 CET

Teraz jest prawie 17 a on caly czas jest online....
Wiec nie wiem kto tutaj jest wiekszym maniakiem...

OMFG what a noob.
tylko tyle mozna powiedziec...Last login jest odswiezany po 2 log oucie czyli jak tera da log out to Last Login bedzie np : Jan 07 2006, 15:30 CET

Solero 07-01-2006 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chopkers
przepraszam ludzie.. zapomnialem o jednym.. czy wy mozecie sie w koncu okreslic? nie tak dawno temu strasznie ubostwialiscie Bubble za nabicie 200 lvlu... zaraz potem wam sie odwidzialo i wasze bostwo zaczelo sie nazywac cachero... znajdzcie sobie jeden wzor, i trzymajcie sie go a nie zmieniacie "najlepszych" (nawiasem mowiac) graczy... nie kazdy moze byc caly czas najlepszy

Takie bezsensowne topici piszesz że żygać mi się chce. Co cie obchodzi kto kogo najbardziej lubi

Topic: Gz Steve

Arturos 08-01-2006 10:45

Nikt 351 nie zdobedzie :)
zeby z 350 na 351 lvl przejsc trzeba ponad 5.000 demonow zabic moze nawet wiecej

Quezacoatl 08-01-2006 12:03

A teraz EO wystawi chara na aukcji internetowej zgarnie 3 mln zielonych i kupi se wyspe na Atlantyku...
To że EO ma najwyższy lvl wie chyba każdy nawet noobki, ja regularnie sprawdzam postępy high lvli i nie pisze tematów na ten temat.
Każdy może sam sobie sprawdzić więc po co zakładać temat...

palamen 08-01-2006 14:49

:/

niewadomo czy podziwiać czy płakać ;( koleś nie ma życia, jak 20h na dobe gra... Ja zadowole sie swoim 17 lvl :]

niemamsłów 08-01-2006 21:38

Średnia wieku na oko jakieś 15 lat... Błędów ortograficznych robicie tyle, że się płakać chce, a czepiacie sie fanatyka gry, za to, że tyle czasu jej poświęca. Moderator powienien was wszytskich pokasować bo to skandal by w wieku 15 lat nie potrafić złożyć prostego zdania, dodatkowo w tym błędnym walnąć 2-3 błędy ortograficzne.
Co do biednego Eternala to uważam, że jest najlepszym graczem w tą grę i należy mu sie taki temat, jak każdej innej osobie wybijającej się w danej dziedzinie. Oczywiście dzieci analfabeci tego nie rozumieją, bo jak mają to zrozumieć, skoro nie czytają książek i nie interesują się tym co sie w świecie dzieje.
Do szkoły tumany i zazdrośnicy z 20lvl postaciami....

Pozdrawiam

LiSu CzArEk 09-01-2006 07:44

popatrz na siebie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paciorek_Paladyn
Ta, ale jakbys zauwazyl 200 lvl i 250 to okrogle lvle! Nikt nie pisal o 249 np.

Zastanow sie!

X( NOOBie

Hehe jestes smieszny paciorek... popatrz na swój lvl i jego lvl .... kto tu jest noobem?? odpowiedz sama sie cisnie na język :]

A pozatym gówno mnie obchodzi EO róbmy swoje ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59.