![]() |
Wojny nie będzie na pewno, przynajmniej nie teraz, bo nie ma sensu...
Z annihilatora biore Sca (o ile przejde go wogole) i przerzucam sie na axe. A robie go z Yahel (107 ek), Zazek (110 ek) i Lutore (113 ek), czyli idziemy paczka ryckow... |
Będzie ktoś kręcił film z anni? No i powodzenia!
|
21:00 You see Lady Slodziutka (Level 100). She is a royal paladin. She is Legend of the Desperados.
następna setka;] Cat GL;;p |
Ja wole sie w wojne nie mieszac mam tylko 28level wienc co ja bym zrobil kondzie i szwedom ;( ale cuz miejmy nadzieje ze GM zrobi cos zeby nie odpuszczono do dalszej tyrani Kondy!! Polacy sie nie dadzom wierze w nas :flaga_pl:
|
Pozostaje się tylko cieszyć z tego, no i czekać na następne 100 lvl naszych rodaków.
|
Fab, jeszcze nie jestem pewien ale napewno to sprawdze. Twoj nick lamie jedna z zasad i nadaje sie do namelocka (name not describing person). Pytanie tylko czy tego chcesz? :P
|
Bardzo. O tym marzyłem!!! Byłbym wdzięczny.
|
21:47 Player Magic Night Mare reported for renaming.
IMHO sie nadaje. Chyba, ze cos przeoczylem. :P Have fun. |
Jutro bede miał czas więc zobacze co i jak. Dzięki 8o
|
Witam wszystkich xD
|
No i przepadlo, patriots juz maja nawet wtyki na forum tibia.pl
Wiesz co Adam, zje***es klimat hehe xD |
Wybacz cati :*
|
22:17 You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30).It weighs 99.00 oz.You feel the power of this mighty axe.
Team: Yahel (107 ek), Catrishia (109 ek), Zazek (110 ek) i Lutore (113 ek). Wszyscy przeżyli =D Ja i Lutore wzieliscmy SCA, Zazek i Yahel wzieli SoV'a. Trzecia drużyna która przeszła anni na galanie, a pierwsza która przeżyła w całości! =D |
Gratulacje!
Dobrze go wykorzystaj. |
GZ CAti;] Mi się dwa razy nie udało-,- ;)
Lord a jak tam w gildi z największym PA się czujesz??:p |
10:23 Fenix Wings: 10:18 You lose 3 hitpoints due to an attack by Catrishia.
10:23 Fenix Wings: SCA :) Gratz Cati! :) @Fab: Jednak przeszlo. Widac, ze sluchaja sie senioroof :D |
Grats ! Potrenuj teraz do skili 90 w axe :)
|
Cytuj:
Sajmon |
Cati z mightami robiłas??
Jest może filmik?? :] Demi pamiętaj, za dużo membersów, za dużo problemów. ;) A Wojtix to ładny PA... Teraz chyba znowu nowy owner... |
Ah teoria obwodów i równania różniczkowe w plecy oj nie prędko pogram nie prędko :/. Gratulacje wykonania ani :) jest jakiś filmik to bym sobie pooglądał chociaż :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |