Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Tibia-uzależnienie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60592)

Khazar 09-01-2006 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paciorek_Paladyn
[...] Latwe jak drut [...]

hmm jezeli drut jest latwy to co jest proste?:)
a taka nauka o jakiej psizecie - w czasie traina wystarzca do czasu, lub w mniej wymagajacych szkolach. z doswiadczenia wiem ze jest to po czesci oszukiwanie samego siebie. costam sie nauczysz, ale na nauczenie sie tego samego tracisz 2 czy 3 razy wiecej czasu niz zrobilbys to poswiecajac 100% swojej uwagi nauce, a pozniej zajmowac sie tibia.

Anteks 10-01-2006 15:33

Tibia jest głupia, dlatego uzależnia.
Tibia uzaleznia bo jest głupia

WiedĽmin 10-01-2006 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anteks
Tibia jest głupia, dlatego uzależnia.
Tibia uzaleznia bo jest głupia

Powiedz mi, czy ty masz wrodzony talent do bezsensownych postów, czy kto¶ ci za to płaci?Jeżeli tibia jest głupia, to po co siedzisz na forum tej "głupiej" gry?

Bastek 10-01-2006 19:46

mi z uzaleznienia od tibi przerzucilo sie na uzaleznienie od Counter Strike'a
....

Naprawde straszne ale prawdziwe =(

Ale co do Tibi

Ta gra bylaby idealan gdyby nie lduzie ktorzy w nia graja
(bachory, i przedewwszystkim RASISCI ( siema polskie nooby :* ) i Sharerzy)

@On Askara

ZABIC SWE!@!#( ONI SA BE #@*#& POWER ABUSEHY ***AMNE@*&#!*@#& WOJNY @#*@&#

a jak przyszlo co do czego to wszyscy na wojnie padli
hahaah..

Zmasakrowany rolnik 20-08-2006 17:18

Ale dzis leje co nie ;/ kurde pada i pada moglo by juz przestac , a tak wogule to co to tibia ? :creature:

Pozdro for tibia.pl

janek@ 21-08-2006 01:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paciorek_Paladyn (Post 656095)
Ja np. Expie a ksiazke mam oparta o monitor i jak cos bije albo trainie mlvl to czytam co tam sie trzeba nauczyc! :) Latwe jak drut i napewno lepsze niz zrywanie z tibia! :cup:

No moze i jestes inteligent moze, i dobrze sobie radzisz, i z tym, i z tym. Ale jak to w zyciu bywa cos za cos wiec wnioskujac z twojego posta masz bardzo kiepska i kondyche oraz zdrowie(oczy!). Juz cie widze na pozy bramkarzaXD.
Nie gadajcie mi, ze "deil jeste be! nie jestem mieczakiem", ale to cala prawda.
BO prawda jest to, ze nie ma idealow i cos za cos trzeba placic zdrowiem,intelektem,rozrywka.

Wracajac do tematu to powiem jakie sa sposoby na tibie:
1.Cherz skonczyc z tibia? odlacz sobie internet i nie wracaj. Nie kupuj nowych gierek na kompa. Wszystko ci sie znudzi i bedziesz sie interesowal czyms innym XD.

2.zabij sie (charem) i wyladuj sobie sile na najblizszy komputer :D(uzyj dynamitu dynamitu!).
3.Graj nonstoper az ci sie oczy zniszca XD(joke).
3.

Yoh Asakura 21-08-2006 11:40

Janek, jeste¶ ¶mieszny. Chyba naprawde przypłaciłe¶ gre w tibie utrat± intelektu (o ile w ogóle jaki¶ miałe¶).
Jak ty wywnioskowałe¶, że ma słab± kondycje ? Co ty kurwa, drugi Nostradamus jeste¶ ? Może mi jeszcze przepowiesz, że teraz siedze przed komputerem i pisze tego posta ?
A.d 1:
Co maj± inne gierki pokroju np. Preya do syfiastej Tibii ?
A.d 2:
Tak, a potem będ± przekleństwa typu: o kurwa mój komputer poszedł się pierdolić co ja powiem starym...
A.d 3:
XDDDDDDDD joke.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:35.