![]() |
Daj ktos filmmmmmmmmmmm
|
Forsaken RULEZ !!! Rozwalcie tych porąbańców z LI.
Mam pytanie: Co to znaczy PA ? |
Pożyjemy, zobaczymy...
|
Mysle ze swe nie odda tak latwo i szybko tego serva i ze bedzie trudnoo ale zobaczymy :) Hail Forsaken
|
heh ;p mamy troche wieksza przewage liczbową nas jest 68 a ich 29 ...:)
|
@Artehax
;****** Hail Ng ;) Hail Era Zero Hail Forsaken /Kiroy |
Orichari Devir dołączyło do wojny po stronie LI
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1085993 |
Cytuj:
HAIL Forsaken HAIL True :evul: :evul: :evul: :evul: |
Przewaga liczebna nicnie znaczy :) moze byc was wiele ale mozecie sie nie zgrac i nic to nie da.
|
Z tego co wiem to Black Sunblade też chce uczestniczyć w wojnie jak już nie uczestniczy :]
|
Yeyyeyeyeyeyeye
Hail Frosaken zmieccie ich wydupczcie zgwalcie ! Frosaken r0x! Filmy plxz0r! |
Cytuj:
|
Sie okaze sam was poroz*******am jak innie nie umieja .......Own3d
|
RPG-rabuj pal i gwalc
GO GO FORSAKEN GO |
Cytuj:
|
:/
myślę że Lucrum Ira wygra ponieważ forsaken to w większości polacy a jak wiadomo z niekturych serwerów polacy nie posiadają umiejętności w walce oczywiście nie mówie nic o forsaken ale myśle ze Lucrum Ira wygra. ;)
|
Nirvy ! Forsaken to przede wszystkim gildia ez z arcani wiec jak nie wiesz co to za gildia to nie komentuj ze to polska gildia ... !! i naucz sie czytac bo ktos wspominal ze to nie polska gildia !! HIszpansko , polska i chyba szwecka
|
jak nie bierzecie udzialu w ojnie to nie *******cie smutow dajcie im lepiej runy i szpiegujcie albo blokujcie to cos pomozecie...
Hail Avarian!GL Fors~ |
Szwedzi juz opuszczaja LI. Po dzisiejszej prezentacji sily chyba troche przydygali. Aha moze sie powtarzam po raz setny ale forsaken to nie jest polska gildja wiec nie p i e r d o l c i e glupot jesli nie macie pojecia.
|
Nie gram na Kyrze, ale z obejrzanych filmików oraz z opowieści kolegów, wiem tylko kilka rzeczy:
-szkoda ze Insanis dedł, znam go, i szanuję. -wolę żeby wojnę wygrali Szwedzi, bo oni umieją grać, i nie wypędząją swoich z expowiska, a mnie polak kilka razy ubił za to ze expiłem albo skillowałem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:09. |