![]() |
Cytuj:
No właśnie mam ten sam problem i nie wiem czy wynika on z posiadania przezemnie czy coś innego nawalilo?? |
Server padł albo został wyłączony :) Jeżeli chodzi o SKYPE to grałem kiedyś dość ostro w Americas Army i przez jakieś 5 minut gadałem na przez Skype ale zbyt duzo fps wypada..;/ (TEAMSPEAK RULEZZ)
Są 3 rodzaje kicków: - kick from channel - wykopuje Cie z aktualnego kanału i przenosi na "domyslny" - kick from server (kick player) wykopuje z serwera najczęściej jest podany powód - i ostatni mój ulubiony BAN PLAYER oznacza że dostałeś bana na ip zewnetrzne i kick form server gratis (ban może być zdjety w każdej chwili przez admina serwera (SA) |
Cytuj:
|
[14:03:52] Connecting to tethys.piasta.pl:8002
[14:03:55] No reply from server Maybe the server is offline or maybe teamspeak is not running on it U mnie to samo :baby: Sa jakies godziny w ktorych serv On? Oo |
te errory w****iaja, wylaczaja czasem serva? odpiszcie ..
|
A czy jest jakis darmowy server? Bo ten jakos szwankuje :/ Potrzebuje 2-3 sloty...
|
U mnie tak jak u was :
[10:51:51] No reply from server Maybe the server is offline or maybe teamspeak is not running on it O co chodzi ?? |
Cytuj:
|
a serv wogole stoi? jest ktos na nim? bo nie wiem czys ie opalca probowac
|
Cytuj:
po 2 tibia.pl nigdy nie rozdzwala keylogerow za free -.- topic: dla mnie program jest fajny tylko troche uciazliwe jest naciskanie przycisku aby wlaczyc sie do rozmowy, ale to da sie zniesc ^^ |
mozna zrobic kanal wlasny na haslo i tylko ci co znaja haslo moga se wejsc? jak to zrobic :(? jak mozna ;)
|
Cytuj:
|
To samo!!!!
Cytuj:
Mnie tez tak sie dzieje.Czy naprawde na tym serwerze jest wylaczony TeamSpeak???????????Mam nadzieje ze nie ;( |
Player Kicked
Cytuj:
Misiek mnie wykopal!!! ;( |
nom fajni , teraz wyskakuje :
[15:28:55] Bad Login (name and/or password wrong) |
Server ON
Mozna juz wchodzic! |
Buu...Ja gadam a nikt mnie nie słyszy i mam ten przycisk i go trzymam i mam wsyzstko to co mam źle?
Ps Skype dobrze chodzi |
hehe ja juz od 2ch lat uzywam Skype pozatym malo osob ma mikrofon
ale team speak niejest zly ale w 2 osoby jest bezsensowny :P gadalem z 30 osobami naraz to bylo tragiczne^^ najgorsze co jest to Echo jezeli ktos gada z mikrofonem + glosniki powiesz cos a to wraca do ciebie + slyszysz dziweki u kumpla Pozdro |
Wkur.. znaczy denerwuje mnie blad
Cytuj:
ale sprobowalem na kilku roznych serwerach znalezionych w google i wszedzie to samo!! To cos z moim kompem czy mam poprostu pecha?? |
Nie chce się powtarzać , ale można w TeamSpeak'u zrobić własny kanał do rozmów?
Jeżeli tak to może ktoś napisać :P ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:44. |