Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Obrażanie NPC (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60734)

Dark Euzebioosz 09-01-2006 23:05

Co wy gadacie?!?! X(
Pewnie Pacca nie macie i nawet nie wiecie gdzie jest Edron !!
Podejdźcie do strażnika to zobaczycie co będzie :evul:

SQsek 09-01-2006 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Euzebioosz
A ja kiedy powiedziałem do jakiegoś NPC (niepamiętam jak sie nazywał) na Edron fuck you to ten wywalił UE - You are dead. Ja zginąłem bo miałem 15 level, a mojemu kumplowi zabrało 800, naszczęście na maxa miał o jakieś 150 więcej i przeżył:D

Jakąś nie wierzę, gdyby walił UE to już by ludzie innych ludzi nabierali (Chodz pokażę ci coś, Hi, fuck i loot twój :o ). Co do kar to to co mówili poprzednicy, oraz czytałem gdzieś, że jest na pustyni npc który podpala ogniem niegasnącym, ale to informacje niepotwierdzone.

tk89 10-01-2006 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SQsek
Jakąś nie wierzę, gdyby walił UE to już by ludzie innych ludzi nabierali (Chodz pokażę ci coś, Hi, fuck i loot twój :o ). Co do kar to to co mówili poprzednicy, oraz czytałem gdzieś, że jest na pustyni npc który podpala ogniem niegasnącym, ale to informacje niepotwierdzone.

Właśnie od tego z pustyni zebrałem. Ta pustynia jest koło Venore. Kolo jest w podziemiach. Ale ten ogień w końcu zgasł. Jak dostałem hita od jakiegos palka?? O co w tym chodzi. ten NPC chce kupic jakis klucz chyba.

TheThunder 10-01-2006 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Euzebioosz
Co wy gadacie?!?! X(
Pewnie Pacca nie macie i nawet nie wiecie gdzie jest Edron !!
Podejdźcie do strażnika to zobaczycie co będzie :evul:

!! NOM POPIERAM !!

a tak na serio - jest to NIEmozliwe ...
i jakos nie wierze zebys pacca mial :|

iskra 10-01-2006 20:47

To jest oczywiste! Kazdy to powinien wiedziec jesli zna angielski przeciesz CipSoft nie pozwoli obrazac straznikow :p

benson beneq 11-01-2006 17:12

ja dzisiaj widzialem kolesia
ktory mial tylko 3 hp
i potszedl do jednego straznika w carlin i go obrazil
a ten podpalil go i jak wiadomo jednorazowo zabiera po 10 hp
i on mial 3 i zginal
a taka kolejka zanim szla
ale napewno niebyl glupi i zostawil swoje eq w depo

Czarny Vicher 15-01-2006 08:49

Hehehe czytam te wszystkie posty i jakoś wydaje mi się że mało wiecie o tych wyzwiskach do NPC ... Więc już mówie bo w sumie już widziałem w dużo miejsach jak to sie wszystko odbywa ale nie zdradza się takich tajemnic bo szkoda noobów ale mam nadzieje że nooby żadko odwiedzają forum więc napisze :] :] :] :] ... Do strażnika mówiac fuck dostajemy zaledwie kilka razy ogniem więc to nawet się nie ma czego bać (ale jeśli mamy gdzies 25hp to naprawde można zginąć) ... Ja uwazam że najlepsze jest tzw. darmowe leczenie ;) wchodzimy do szeryfa (ja to znam w THais) i mówimy : hi , FAG HEAL , i dostajemy ogniem jakieś 10 run :] jesli mamy mało zycia to po prostu umieramy ... Wchodzac do króla można powiedzieć hi , Fag items i wtedy dostajemy jednorazowo do 1 hp ale nie da sie zginąć :] no to jakby na TYLE ..... Próbojcie i piszcie wasze odczucia ;]

Dark Sven 15-01-2006 09:00

Ja pamiętam historie z tym związaną.Otóz gdy byłem mojim pierwszym charem na mainie jakis kolo się mnie spytał czy chce zarobic(bez skojarzeń-.-)odpowiedziałem ze tak.No to idziemy do królowej on coś tam pisze i rzuca kase.Myslałem że mu dała więc 0.0.Ale on napisał hi więc go olała.Ja napisałem hail... i ass :D a tam z góry 9lvl mnie dobija.Było ich 2 .10 i 9 a ja byłem 15 z Lmmami (big noob) i sie na nich rzuciłem spamując do 25lvl frienda.Ja tam w nich wale i laggg.(big lol) Ubili mnie poraz 2 .A kolega ubił ich.Ale byłem happy ze mieli deda.(BIG NOOB)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:34.