![]() |
Co wy gadacie?!?! X(
Pewnie Pacca nie macie i nawet nie wiecie gdzie jest Edron !! Podejdźcie do strażnika to zobaczycie co będzie :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Właśnie od tego z pustyni zebrałem. Ta pustynia jest koło Venore. Kolo jest w podziemiach. Ale ten ogień w końcu zgasł. Jak dostałem hita od jakiegos palka?? O co w tym chodzi. ten NPC chce kupic jakis klucz chyba. |
Cytuj:
a tak na serio - jest to NIEmozliwe ... i jakos nie wierze zebys pacca mial :| |
To jest oczywiste! Kazdy to powinien wiedziec jesli zna angielski przeciesz CipSoft nie pozwoli obrazac straznikow :p
|
ja dzisiaj widzialem kolesia
ktory mial tylko 3 hp i potszedl do jednego straznika w carlin i go obrazil a ten podpalil go i jak wiadomo jednorazowo zabiera po 10 hp i on mial 3 i zginal a taka kolejka zanim szla ale napewno niebyl glupi i zostawil swoje eq w depo |
Hehehe czytam te wszystkie posty i jakoś wydaje mi się że mało wiecie o tych wyzwiskach do NPC ... Więc już mówie bo w sumie już widziałem w dużo miejsach jak to sie wszystko odbywa ale nie zdradza się takich tajemnic bo szkoda noobów ale mam nadzieje że nooby żadko odwiedzają forum więc napisze :] :] :] :] ... Do strażnika mówiac fuck dostajemy zaledwie kilka razy ogniem więc to nawet się nie ma czego bać (ale jeśli mamy gdzies 25hp to naprawde można zginąć) ... Ja uwazam że najlepsze jest tzw. darmowe leczenie ;) wchodzimy do szeryfa (ja to znam w THais) i mówimy : hi , FAG HEAL , i dostajemy ogniem jakieś 10 run :] jesli mamy mało zycia to po prostu umieramy ... Wchodzac do króla można powiedzieć hi , Fag items i wtedy dostajemy jednorazowo do 1 hp ale nie da sie zginąć :] no to jakby na TYLE ..... Próbojcie i piszcie wasze odczucia ;]
|
Ja pamiętam historie z tym związaną.Otóz gdy byłem mojim pierwszym charem na mainie jakis kolo się mnie spytał czy chce zarobic(bez skojarzeń-.-)odpowiedziałem ze tak.No to idziemy do królowej on coś tam pisze i rzuca kase.Myslałem że mu dała więc 0.0.Ale on napisał hi więc go olała.Ja napisałem hail... i ass :D a tam z góry 9lvl mnie dobija.Było ich 2 .10 i 9 a ja byłem 15 z Lmmami (big noob) i sie na nich rzuciłem spamując do 25lvl frienda.Ja tam w nich wale i laggg.(big lol) Ubili mnie poraz 2 .A kolega ubił ich.Ale byłem happy ze mieli deda.(BIG NOOB)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:34. |