![]() |
Co tam, ważne, że polew był :D
|
Cytuj:
Trzeba przyznac, duzo osob sie nabralo (w tym ja). I "zart" wyszedl. =) Jedyne po czym z Ville_Vallo i Slayem sie troche sie skapnelismy byla nawrotka Oxego. "Chcieliscie wydymac Freda, teraz Fred wydyma Was!" |
a tu jeszcze pare logów z gg
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak mi żal, oj jak mi żal że mnie przy tym nie było :(
Z chęcią też bym się pośmiał ^^ Tak się zastanawiam czy bym się złapał :p |
Cytuj:
|
Choroba jasna niech to szlaq! znowu na mnie nie poczekali.. nawet sms-a nie posłali... a chciałem się wpisać na początku ;( to dopiero zgrany team
w dodatku dostałem tylko dwa głosy, z czego jeden sam na siebie oddałem :( śmiesznie trochę było, choć sporo mnie ominęło. A na pocieszenie dla tych, którzy się zawiedli, mały prezęcik: http://images.google.pl/images?q=tbn...e/dromader.jpg P.S. Tak wyglądał drom, kiedy czytał posty: http://images.google.pl/images?q=tbn...ain/pix/14.jpg |
23:28:23 <@Succubus> wiecie co mnie najbardziej przeraza?
23:28:27 <@Scorcerer> nie? 23:28:42 <@Succubus> ze ludzie obiecywali, ze jak to kawal, to modow za jaja powieszą 23:28:59 <@Scorcerer> Tana, czego sie obawiasz ? 23:29:13 < Oxygane> Ty nie masz jaj ;) 23:29:14 <@Succubus> ze oni sa pomyslowi. 23:29:15 <@Vall> Tanie to przygotujemy jakies specjalne tortury =) 23:29:16 <@Scorcerer> to w twoim przypadku nie dojdzie do skutku 23:29:39 <@Succubus> bo jesli jaja z janikami pomyla, to mam bardziej przesrane od was :p 23:29:54 <@Scorcerer> :PPP |
I pamiętajcie... Nie wyrzucajcie płonącego Droma za okno! :D
http://zoufalec.jinak.cz/prilohy/camel.jpg EDIT @up Włosy łonowe też mogą być! ;) EDIT Teraz Drom będzie w przebraniu chodził bojąc sie o własną wielbłądzią skórę :P. http://www.cnn.com/HEALTH/9804/02/te...e.camel.lg.jpg |
O fu*k, it was mega shit !!!
Heh a ja się dałem nabrać, nawet na IRCu różne żeczy na DrOma pisałem. (chyba się nie obrazi) Wielkie GRATZ dla was za pomysłowość !!! |
Przyznam sie bez bicia ze sobie dalem wkrecic, ale tekst o chodnikach wydal mi sie za bardzo hardcore'owy zeby to bylo prawdziwe :) a jak tak biedny z przejeciem czytalem te wszystkie bluzgi i wypociny zastanawial mnie jeden fakt: "przeciez Drom i $cors to zawsze tacy qmple byli" :P ogolnie to jazda byla przednia :) i pozniej jeszcze jak zobaczylem po zamknieciu tematu wyniki sondy (bo nie glosowalem) to tylko myslalem "Kto k*rwa glosowal na Dwima czy Raynolda?!" ;]
@Raynold: ciekawy jestem czy o mnie mowiles:) a oto moje PW do Raynolda: 1st Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
HAHAHAHAHA
Kocham Was jak braci modki;P....udalo wam sie.. jak zwykle zreszta...tak cos czujem ze tu smierdzi...ale dalem sie przekonac ta rozmowa na gg oxy:P GZ you all advance in Clowning;P i trzymajcie poziom;) Jak do tej pory udalo wam sie:D, to byl ciezki sprawdzian. |
O Wy Evule Modki & Adminy jedne : P
Nie ładnie, oj nie ładnie. Tak wkręcać biednych userów, ale co tam. Przynajmniej powiedziałem sobie publicznie i widze ze bez ostrzezenia co o niektórych modkach sądze : D. SuperMan - fajny ten wiszący wielbłąd (bez urazy dla szefa ofkoz:D) |
Cos mi w tym niepasowalo :D. Nie wiedzialem ze to jakis wkret, ale wydawalo mi sie to podejrzane. :D W kazdym razie wkreciliscie mnie- to musze przyznac.
Wyobrazcie sobie jaka afera by byla, jakbyscie dali to w newsach :D |
OŻESZ WY NÓPY!!!!111 HAUNTED!!!1111 REPORTET!!!111 ZOBACZYCIE - JAKIS MOD WAS ZBANUJE!!!111
Lól, myślałem, że to fake, po rozmowie Oxy'ego z Dromem(jakby kopiował, nie byłoby odstępów;]), ale dalsze wkręty mnie przekonaly. Bó:[. Ale już zszykowałem zemstę. Patrzcie, samolot! BuAhAhAhAhAhAhAhAhAhAhAhA!!!111111einein..tfu znaczy razraz Edit: Nie narzekajcie, że mało głosów.. a co p.l ma powiedzieć? 8o |
No ja sie wkrecilem;]
A matkow to byl orginal czy tez wkret? Bo nie wieze, ze tacy idioci rodza sie w polsce? |
Cytuj:
|
Nie mówcie już o tym dziecku, proszę... Naprawdę brak mi słów na niego.
|
Szukaliście pretekstu do bana? ;)
W sumie, nie czytałem całego tamtego tematu,bo był nudny :P Ale fajnie że to żart. |
Szczerze mowiac to i tak malo mnie to obchodzilo, ale wyniki ankiety i posty wiekszosci uzytkownikow byly szczere i w 100 % prawdziwe.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |