![]() |
Przeczytałem posty Sefihi'ego i Regaster'a and doszedłem do wniosku, że wyobraźnie ma ten ostatni bo filmy kojarzyły mu się z sexem ;p
Fajna choreografia w Gwiazdnych Wojnach (part first) ;) |
Cytuj:
|
Sh.. qrwa
No dobra ogladnołem sobie i stwierdzam że faktycznie wypaśne filmiki, z Potterem rox :)
|
lol
Cytuj:
|
Temat do usuniecia...
O ile sie nie myle to jest strona Tibia.pl wiec zamieszczamy tu filmiki o tibi w roznych formatach... Reklamujcie se gdzie indziej swoja parodie studia filmowego... Zreszta nawet nie macie kamery , ktora zastepuje komorka -.- ZALOSNE................
|
ahahaha wiedziałem, że tak będzie chyba zostane psychologiem :P. Wczoraj nie ściągnełeś filmu i skomentowałeś a dzisiaj dopiero ściągnełeś i teraz się bronisz xDDD.
Cfaniaczku daj mi 1500 zeta na kamerę cyfrową to będe ci robił filmy z kamery bo ja niewiem skąd mam wziąść tyle kasy kilka ładnych lat musiałbym zbierać ;) głupota ludzi, powala XD P.S naucz się edytować posty wiem, że to trudne ale poco pisać jeden obok drugiego żeby napisać 2 linijki textu? |
możecie dać harrego na megaupload plz ?
|
http://www.upload2.net/download2/R5W...iczny.3gp.html
Megaupload jest jakieś udziwnione i nie chce mi sie bawić, więc daję upload2. |
Jutro nakręcimy nową serie filmów i jakiś wrzócimy do tego tematu :)
Jeśli ktoś chce to może dać propozycję na film każda propozycja zostanie przez nas rozpatrzona :) |
A dokładniej to V epizod Star Wars Imperium Kontratakuje. O ile wujcio Kilo wyjdzie :[
|
Pisałem już w poprzednim temacie co sądze o tych "filmach". Syf. SYF! S Y F!
Tym razem zdołałem obejrzeć tylko ten pierwszy. I doszedłem do wniosku, że jesteście albo totalnymi debilami albo zwyczajnie chorzy. To co nakręciliście jest porażająco głupie i obrzydliwe. Was to śmieszy? Żal mi was, naprawdę. Idźcie się leczyć. |
Pierwszy jest i może zwariowany ale trzeci lepszy. Ale dzięks na komenta ;]
P.S a twoje fake'i też są beznadziejne może i mają niezłe wykonanie ale robisz co 3 dni nowego a starego nie możesz skończysz pisze to tutaj bo wcześniej nie miałem okazji ale często siedze na fake'i i chętnie to tutaj napisze :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A my lubimy to co robimy i nam to się podoba. A TAK WOGÓle to mamy nowe filmy poszukajcie na www.gacek.forumer.pl |
Dziś powstały nowe filmy jeden z nich wrzóciłem w 1 poście :) może wieczorem wrzóce jeszcze jeden reszte znajdziecie na www.gacek.forumer.pl. Pozdro for all.
|
Nowe filmy zostali nakręceni i tym razem mam nadzieje ze sie wsyzstkim spodobajom a zwlaszcza dokument o Cerberze, polecam i pozdro 4 all
|
nowe filmy są wy***ane w kosmos szczególnie Powielony Niewidomy ale on się znajduje na forum gacka
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:48. |