Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Nowe filmy Studia Filmowego "Gacek" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60855)

Rahim 12-01-2006 22:00

Przeczytałem posty Sefihi'ego i Regaster'a and doszedłem do wniosku, że wyobraźnie ma ten ostatni bo filmy kojarzyły mu się z sexem ;p

Fajna choreografia w Gwiazdnych Wojnach (part first) ;)

-=DanieL=- 12-01-2006 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rahim
Przeczytałem posty Sefihi'ego i Regaster'a and doszedłem do wniosku, że wyobraźnie ma ten ostatni bo filmy kojarzyły mu się z sexem ;p

Albo jest bardzo nie wyrzyty ten rega~ albo jest z innej planety...tak to bywa :P

Kozi Hetfield 12-01-2006 22:19

Sh.. qrwa

No dobra ogladnołem sobie i stwierdzam że faktycznie wypaśne filmiki, z Potterem rox :)

Sefihi 13-01-2006 13:03

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
A oglądałeś jakiś film ? wątpie : ]

Przeczytać post jaki napisał jakiś urzytkownik na 1 stronie, a potem dać koment podobny do niego to i każdy umie ale obejżeć film... a dopiero skomentować i to bardziej precyzyjnie to jest już sztuka, a filmów nie oglądałeś bo sprawdzałem ilość ściągnięć na rapidshare i na upload i żadnym z filmów nie przybyło. Prawdopodobnie dopiero teraz zaczynasz ściągać te filmy a potem będziesz się bronił żałosne :)

ahahah ogladalem... cienkie walaja sie poziemi i dra mordy!

Sefihi 13-01-2006 13:09

Temat do usuniecia...

O ile sie nie myle to jest strona Tibia.pl wiec zamieszczamy tu filmiki o tibi w roznych formatach... Reklamujcie se gdzie indziej swoja parodie studia filmowego... Zreszta nawet nie macie kamery , ktora zastepuje komorka -.- ZALOSNE................

-=DanieL=- 13-01-2006 14:06

ahahaha wiedziałem, że tak będzie chyba zostane psychologiem :P. Wczoraj nie ściągnełeś filmu i skomentowałeś a dzisiaj dopiero ściągnełeś i teraz się bronisz xDDD.

Cfaniaczku daj mi 1500 zeta na kamerę cyfrową to będe ci robił filmy z kamery bo ja niewiem skąd mam wziąść tyle kasy kilka ładnych lat musiałbym zbierać ;) głupota ludzi, powala XD

P.S naucz się edytować posty wiem, że to trudne ale poco pisać jeden obok drugiego żeby napisać 2 linijki textu?

Filthy 13-01-2006 16:04

możecie dać harrego na megaupload plz ?

Szalony Nurkowiec 13-01-2006 16:52

http://www.upload2.net/download2/R5W...iczny.3gp.html
Megaupload jest jakieś udziwnione i nie chce mi sie bawić, więc daję upload2.

-=DanieL=- 13-01-2006 21:42

Jutro nakręcimy nową serie filmów i jakiś wrzócimy do tego tematu :)

Jeśli ktoś chce to może dać propozycję na film każda propozycja zostanie przez nas rozpatrzona :)

Szalony Nurkowiec 13-01-2006 22:09

A dokładniej to V epizod Star Wars Imperium Kontratakuje. O ile wujcio Kilo wyjdzie :[

Aval'yah 13-01-2006 22:26

Pisałem już w poprzednim temacie co sądze o tych "filmach". Syf. SYF! S Y F!

Tym razem zdołałem obejrzeć tylko ten pierwszy. I doszedłem do wniosku, że jesteście albo totalnymi debilami albo zwyczajnie chorzy. To co nakręciliście jest porażająco głupie i obrzydliwe. Was to śmieszy? Żal mi was, naprawdę. Idźcie się leczyć.

-=DanieL=- 13-01-2006 22:38

Pierwszy jest i może zwariowany ale trzeci lepszy. Ale dzięks na komenta ;]

P.S a twoje fake'i też są beznadziejne może i mają niezłe wykonanie ale robisz co 3 dni nowego a starego nie możesz skończysz pisze to tutaj bo wcześniej nie miałem okazji ale często siedze na fake'i i chętnie to tutaj napisze :)

Szalony Nurkowiec 13-01-2006 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aval'yah

Tym razem zdołałem obejrzeć tylko ten pierwszy. I doszedłem do wniosku, że jesteście albo totalnymi debilami albo zwyczajnie chorzy. To co nakręciliście jest porażająco głupie i obrzydliwe. Was to śmieszy? Żal mi was, naprawdę. Idźcie się leczyć.

MY mamy się leczyć? Chyba nie oglądałeś Jackassów, albo jeszcze lepiej Dirty Sanchez. Ci pierwsi to moi idole :D a drudzy to debile i masochiści :P

Rahim 14-01-2006 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aval'yah

Więc spamujesz i nie masz wyobraźni.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szalony Nurkowiec
chyba nie oglądałeś Jackassów [..] Ci pierwsi to moi idole

Święta prawda ;D

Filthy 14-01-2006 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szalony Nurkowiec
MY mamy się leczyć? Chyba nie oglądałeś Jackassów, albo jeszcze lepiej Dirty Sanchez. Ci pierwsi to moi idole :D a drudzy to debile i masochiści :P

jeśli chodzi o jackassów to nie macie z nimi nic wspólnego :P oni to naprawde robią sobie jaja i z tego to można świetnie pośmiać, ale po obejrzeniu filmów w tym temacie dalej jakoś nie moge sie do Was przekonać. Niestety ocena tematu: 1

matkow21 14-01-2006 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filthy
jeśli chodzi o jackassów to nie macie z nimi nic wspólnego :P oni to naprawde robią sobie jaja i z tego to można świetnie pośmiać, ale po obejrzeniu filmów w tym temacie dalej jakoś nie moge sie do Was przekonać. Niestety ocena tematu: 1

Dobra ja niebende się już wykłucał i robił afery żadnej bo byłem zbanowany na chwile przez samego DROMADERA ale za co innego
A my lubimy to co robimy i nam to się podoba.

A TAK WOGÓle to mamy nowe filmy
poszukajcie na www.gacek.forumer.pl

-=DanieL=- 14-01-2006 18:57

Dziś powstały nowe filmy jeden z nich wrzóciłem w 1 poście :) może wieczorem wrzóce jeszcze jeden reszte znajdziecie na www.gacek.forumer.pl. Pozdro for all.

Małpeczka 14-01-2006 18:58

Nowe filmy zostali nakręceni i tym razem mam nadzieje ze sie wsyzstkim spodobajom a zwlaszcza dokument o Cerberze, polecam i pozdro 4 all

Petozu2 14-01-2006 20:07

nowe filmy są wy***ane w kosmos szczególnie Powielony Niewidomy ale on się znajduje na forum gacka

Szalony Nurkowiec 14-01-2006 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filthy

Czy ja gdzieś napisałem, że my jesteśmy PODOBNI do Jackassów?????? Ja napisałem, że to moi IDOLE. Jak zwykle fenomenalnie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:48.