![]() |
No to tak:
Kupa Mamuta Rozwalator OOOO PYTA!!! (już nie ma, pewnie namelocka dostał...) Stara Cyganka Nocny Nocnik (mój, ale go wykasowałem;) |
Heh teraz ja zadnego z tych nikow dawno niewidzilwm takze pewnie judz ich niema
I co sie kurwa patrzysz Nas niedoganiat Michal Wisniewski -- wiem ze nieladnie ale zabilem drania majac nadzieje ze to jednak ten pajac gra w tibie nawet mial te stroj smieszny wszystko biael a dynia czerwona :P Gierek Cukierek AAA zlalem sie w spodnie i tym podobne glupie nicki jak sie to czyta to jest mniejsza polewka niz jak sie w grze zobaczy :P |
to teraz cos ode mnie :D
Eustachy Trzepiekonski (rubera) Kaczor jestem (jest w moim klanie, nick ma głupi ale koleś jest wporządku :rolleyes: ) Jebani Admini (nie wiem czy jeszcze gra) może sobie później przypomne to dopisze :P |
oki, teraz kilka odemnie
te najlepsze jakie widzialem juz zostaly podane, ale widzialem jeszcze: romcio pedalek [chcial "obciagac" wszystkim] Dog Tooth edit.: [te sa z Isary] Zbyszek The Konserwator ;D Toster von pszetykacz |
Niewiem czy bylo ale:
You see Zygfryd Waleczny (Level 13). He is a druid. |
Czarny Gotycki Rycerz grajacy paladynem
|
Cytuj:
|
nalogowy jebacz dzikow, kurwamac, czarna kupa i jeszcze jakies tam byly ale zapomnialem :)
|
Właśnie przeszedł koło mnie
Toster von pszetykacz |
wujek wisnia,general pieniazek, kupozjadek, elf gey :D
|
Ja znam fajne(tylko nie wiem czy cos nie przekrecilem albo nie wiem czy nie skasowali postaci)otoz:
Kurva(widzialem na rokku) Jak ta lala(sasiad z RL) Pojeb(chyba 24 lc sorc) Adjedendwatrzy(najlepszy kumpel z calej Tibi) |
Pierdole te imie ----- :)
Warlock the pally --- (knight) Nie che mi sie z wami gadac ----- :) |
Z isary:
Autoryzowany dealer kaszanki Traktorzysta Browar-czyli-piwo(to ja, dostalem name locka :P) |
Na novej był kiedyś:
Don't kill me plz ! :] |
Na Secura:
Zlodziej (elite lvl 60+) Zapiedalator Paker Allum Powraca by Zabijac |
Pan Odbyt
Jem Kupe Skwarek Kosz (nie polak, ale wyszlo jak wyszlo) Wyjebany Druid (postac kumpla) Ferdek Trzepnij Full Mocny *****klak (to moje ale juz nie istnieje) Gandzialf Zielonkawy od Trawy Rycerz Siurek Herbu II Kutasy<--------RULEZZZZ :D |
Siurek jest najlepszy, a z tego czego jeszcze nie było to:
- Blada dupa - Slomkobujca - Porwot Slomkobujcy No i Cycobujca też jest śmieszne imię, ale koleś nim grający (przynajmniej ten pierwszy) był spoko. Ma jeszcze chara na premii co się nazywa Yoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyo. |
Dokłądnie jakos nie pamiętam, ale mniej więcej tal:
Jebac Stefan Kurtyzana Uncle Ciocia Gienia V Mietek podnietek Michal Aniol Grzegorz ale Michal Uderz mnie penisie |
obciagaczgwintow
uhy tobie zrobie of Lunara huj proca - nie istnieje chyba |
Ja miałem fajnego nicka, ale gamemaster kazał mi zmienić
-Bork. mr. Dziadas smietnikowy- tak miałem do 28 lvlu potem gm kazał zmienić. a teraz mam -Bork the smieciarz :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |