![]() |
:) Jak masz gdzieś iść to zakładaj BOHY bo szybciej dojdziesz i mniej czasu zmarnujesz . A jak jesteś na huncie albo coś bloczysz to zakładać lepiej stell Bootsy . Cała filozofia .
|
Cytuj:
|
nie wiesz w czym chodzic? Chodz w sandalach ;p i to najlepiej najkach =P
Bohy. I tak nie dojdziesz do levelu kiedy bylby ci potrzebne SB.. |
LoL
to tak jakby porównać k DSM z MPA co przecierz tylko 1 punkt obrony -.- wiec poco chodzic w mpa skoro maja 1 punk obrony wiecej niz DSM nieoplaca sie tak samo z bohami i steel butsami. zalerzy czego knight w danym potrzebuje.. Nieda sie jednoznacznie okreslic co lepsze... X( |
do bloczenia steel a do lazenia bohy
Ja bym ci polecal mies obie. Jaki idziesz to ubieraj bohy a jak bloczysz np warlocka lub demona to ubieraj steel pomoga ci niewiela ale pomogą. :cup:
|
To i To. Chociaż moim zdaniem to zależy od expowiska...
|
Hmm
Do bloczenia niektorych potworow bierz steel boot przydadza sie jak najszybciej hrhr, a jak expisz to bohy tzw zalezy na czym na guardach ze spokojem w boh'ach nie tracisz tyle czasu. Ja sie przyzwyczailem chodzic w bohah i nie chce mi sie ich sciagac. ewentualnie zaloz time ring do steelow :D
bohy kup na 35lvl a steel kolo 45-50 choc watpie czy bedziesz mial kase |
ja radze tak: kup bohy, a jak ci lvl podskoczy wysoko to steele :] bo jak masz bohy to zwiejesz przed wiekszoscia natretów i pk. a jak juz ci lvl podskoczy wysoko to kup steele bo wtedy jak masz wysoki lvl to wiekszosc ucieka przed toba a nie atakuje :] wiec bohy nie beda ci potrzebne
|
Cytuj:
Miedzy mpa a golden armorem jest 3 :) @thead Osobiscie wole steel bootsy chociaz bohy bym trzymal w miejscu na strzaly etc. poniewaz do przemieszczania sie sa wydajniejsze |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
LoL
moim zdaniem po 1 temat do zamkniecia. po 2 jak ktos juz to ladnie ujol ZALEZY OD EXPOWISKA. nie da sie porownac co lepsze. jak huncisz np. na scarabach to bohy. jak np. na cyclo~ to SB bo mniej obrywasz. to chyba ligiczne nie? PS gdybym mial za damke wybrac wybralbym SB. a dlaczego? SB selluje i mam bohy + 40k :D (ceny z Morgany) |
Hmmm......
Ja mam w miejscu na buty bochy a w miejscu na strzaly steel bootsy.
|
Bohy = do codziennego użytku, praktycznie najlepszy wybór niezależnie od levela
SB = gdy wiemy że będziemy blokowali wszystko od DLi w górę (oprucz tego co wali magią =P) |
Tak szczerze, to moglbym sie bez sb obejsc :p teraz oczywscie, tak na 60-100 lvl sa jeszcze przydatne gdy sie nie ma sca/sova, bo jedna zauwazalo sie roznice wtedy...teraz nie za duzą.
|
Bohy
Moim zdaniem bohy sa lepsze bo to prawda te 3 defy gowno dadza, a bohy moga byc nam potrzebne !! do ewakuacji !!B)
|
Bohy
Moim zdaniem bohy sa lepsze bo to prawda te 3 defy gowno dadza, a bohy moga byc nam potrzebne !! do ewakuacji !!B)
|
Cytuj:
stary a grales kiedys takim charem gdzie wogole bloczyles cos wiecej niz draga?-.- |
Jasne...
Ja mówie ze dla knighta leather boots....
....bo na steel malo osub stac :) |
Expisz?? Nos bohy bo szybciej chodzisz=szybciej zabijasz. Poszedles na hunta w charakterze blokera?? Wez bohy na dojscie i sb na bloczenie :] Szczególnie przydaja sie na behe.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:58. |