![]() |
Cytuj:
aha.. masz jakies dowody koles? >.< jak to powiedzial Walekifa zrob vo. quest to dopiero... lol... |
Cytuj:
-.- |
co to za macro ??? przyda sie ;pddd
|
Gz Dude :*:P
|
Cytuj:
Już Wiem Kogo Zhuntowac :)) |
Graaaaaaaatz !!!!! Spoko ten anhilator , ciekawe kiedy ja pójde na niego :P
|
Heh GRATZ :cup: Bez macro ciezko robic anihi chyba ze masz wysoki lvl albo ida 4 sorce na no pvp XD
|
Gz sharp widze ze sie trzymasz na titani, juz po wojnie to mozna grac xp niewiem czy mnie pamietasz ale kiedys gralem Nell'Blade i Alex-Tor xD
elo |
Gz
Gratulacje za questa !!! :)
|
Gratuluje...
Jedno pytanie. Po co ci Sb jak nie na anihilatora lub inne tego typu sprawy :D?
|
gz
a co do reszty to wszystkie profesje oprocz sorca robia tego questa na botach sorcem sie wchodzi 2 ue i po quescie nie znam nikogo co zrobil tego questa bez bota :P |
macrosa miales :D
|
Cytuj:
Btw Gratz questa |
GRATZ....
dzis nie mam natchnienia :p |
Gratuluje wykonania questa, ale nie wiem po co tu sie udzielaja gracze, ktorzy nigdy nie robili anniego no chyba ze na otsie :/.. wiekszosc graczy uzywa macra na anniego wiec to nie nowosc :/. Jeszcze raz gratuluje. I nie gadajcie tyle o tych macrach bo to nie ma sensu :/
|
Mimo iż było macro, gz. Dawno już nie widziałem Anni bez macro... coraz mniej ludzi potrafi grać w Tibię...
|
@UP Zdecydowanie się z tym zgadzam. Teraz prawie każdy gracz ma jakieś durne macro X(
@topic Gz, pomimo, że macro było :] Ale w sumie bez macro ciezko sie tu obejsc ;) |
Box rox :DDD sam uzywam bota gz wykonania :D bot jest spoko a tibia to gra mozna sie pobawic a nie byc jakims honorowym grzeczem i uczciwym bo nie jeden cie jeszcze w ch**a zrobi
|
gz wykonania oraz nagrody. Szkoda, że bot ale takie życie.. większość teraz używa tych shitów.. who care?
anyway gz :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:05. |