![]() |
moża pozbierac are osób i zrobić orkiestre objazdową, albo jakis zespół tylko dzwięków nima :P a jak sie uda to później turne po całej tibi :)
a wyobraź sobie ile kasy byś zarobił na biletach :) :) :) |
Ja znalazlem sobie trabke i zaczolem pod depo grac i spiewac i prawie zgona zaliczylem bo komus nie podobala sie moja tworczosc ;(
ja mam talent a niektorzy tego nie dost :)) :D rzegaja |
A ja mam coś takiego:
13:29 You see a post horn.It weighs 15.0 oz.It's property of the Postmaster's Guild and only rewarded to loyal members. Pogra ktos ze mną? :D |
kupcie se w sklepie tace połóżcie przed sobą , grajcie na czymś i krzyczcie :"daj na tace !!!" :] :]:]:]:]
|
Ja ze Slajtem (czyt. Slajt) wpadliśmy na pomysł, żeby stworzyć zespół... Lolling Stones. Gralibyśmy ich utwór, tylko w Tibijskiej przeróbce. Hmm... jaki zespół można jeszcze przerobić? :rolleyes:
|
Hehe. Skoro mowa o muzyce to lepie paru gości z tyłu siedzi na krzesłach i grają na fletach(naprzykład w carlin w teatrze), a na środku jacyś goście dwaj rapują :D Textami i sie nawalaja albo coś w tym stylu :] ale by była jazda :D :) :rolleyes:
Mam juz pierwszą zwrotkę :D : "A na środku jacyś goście" "Dwaj rapują jednocześnie" I tak dalej :D ... :rolleyes: |
INSTRUMENTY
Tak wogule najpierw CIPy powinni wprowadzic skile zwiazane z instrumentami np. Balalajka Plejing albo Cionganie struny i do tego jestem za otworzeniem filharmoni :D
|
ORKIESTRA SYMFONICZNA
Tak wogule to powinno sie na kazdym serwerze orkiestre symfoniczna utworzyc coby grala w filharmonii to by byl calkiem niezly zarobek 8o czyjecie ile siana ;) obskakujac wszystkie weseliska + koncerty w teatrze + granie na ulicy
|
Bemben- kiedy na nim zagrasz TO CIE LUDZIE WYKLNOM!!!
P.S wiem cos o tym ( jestem perkusistom) :baby: |
Wypas lubie sluchac muzyki ale nie koniczenie ią grać .
w tobi niema muzy ale włącze sobie winampa i słucham to co lubie:] a z fletami i tak ma doczynienia na tibi niepoczebuję grajów:] chyba że na koncercie :] miłego grania:blazen: |
Angelos zapomniales o czyms
Post Horn : 15:24 You see a post horn.It weighs 15.0 oz.It's property of the Postmaster's Guild and only rewarded to loyal members. |
Ej .................. !!!
Nie Angelos ......... tylko ........ ANGELUS ..... !!! Co po łacinie znaczy - anioł - ............................ :P --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Spoko , nie ma sprawy .... :D Sprawdziłem w słowniku i - angelos - to z greckiego = posłaniec ... między Bogiem , a ludzmi ... czyli właśnie anioł ....... :P |
No dobra sorki ANGELUS ! :))
|
Słyszałem , że grając na bębnie dochodzą powoli hitpoints (hp) , ale niewiem czy to do końca prawda :rolleyes:
|
Necrod moge sie zalozyc ze to nie jest prawda
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:30. |