Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Instrumenty muzyczne... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6164)

xim 15-06-2004 22:02

moża pozbierac are osób i zrobić orkiestre objazdową, albo jakis zespół tylko dzwięków nima :P a jak sie uda to później turne po całej tibi :)
a wyobraź sobie ile kasy byś zarobił na biletach :) :) :)

sir abaddon 17-06-2004 12:56

Ja znalazlem sobie trabke i zaczolem pod depo grac i spiewac i prawie zgona zaliczylem bo komus nie podobala sie moja tworczosc ;(
ja mam talent a niektorzy tego nie dost :)) :D rzegaja

Stanton 17-06-2004 13:36

A ja mam coś takiego:

13:29 You see a post horn.It weighs 15.0 oz.It's property of the Postmaster's Guild and only rewarded to loyal members.

Pogra ktos ze mną? :D

szoz 19-06-2004 21:55

kupcie se w sklepie tace połóżcie przed sobą , grajcie na czymś i krzyczcie :"daj na tace !!!" :] :]:]:]:]

TheNatoorat 19-06-2004 22:22

Ja ze Slajtem (czyt. Slajt) wpadliśmy na pomysł, żeby stworzyć zespół... Lolling Stones. Gralibyśmy ich utwór, tylko w Tibijskiej przeróbce. Hmm... jaki zespół można jeszcze przerobić? :rolleyes:

Ketibro 20-06-2004 23:18

Hehe. Skoro mowa o muzyce to lepie paru gości z tyłu siedzi na krzesłach i grają na fletach(naprzykład w carlin w teatrze), a na środku jacyś goście dwaj rapują :D Textami i sie nawalaja albo coś w tym stylu :] ale by była jazda :D :) :rolleyes:

Mam juz pierwszą zwrotkę :D :

"A na środku jacyś goście"
"Dwaj rapują jednocześnie"
I tak dalej :D
... :rolleyes:

Walfir 25-06-2004 20:49

INSTRUMENTY

Tak wogule najpierw CIPy powinni wprowadzic skile zwiazane z instrumentami np. Balalajka Plejing albo Cionganie struny i do tego jestem za otworzeniem filharmoni :D

Walfir 25-06-2004 20:51

ORKIESTRA SYMFONICZNA

Tak wogule to powinno sie na kazdym serwerze orkiestre symfoniczna utworzyc coby grala w filharmonii to by byl calkiem niezly zarobek 8o czyjecie ile siana ;) obskakujac wszystkie weseliska + koncerty w teatrze + granie na ulicy

Aragorn syn Arathorna 27-06-2004 10:32

Bemben- kiedy na nim zagrasz TO CIE LUDZIE WYKLNOM!!!
P.S wiem cos o tym ( jestem perkusistom) :baby:

Szczawix 27-06-2004 10:57

Wypas lubie sluchac muzyki ale nie koniczenie ią grać .
w tobi niema muzy ale włącze sobie winampa i słucham to co lubie:]
a z fletami i tak ma doczynienia na tibi niepoczebuję grajów:]
chyba że na koncercie :]
miłego grania:blazen:

khuti 29-06-2004 15:35

Angelos zapomniales o czyms

Post Horn : 15:24 You see a post horn.It weighs 15.0 oz.It's property of the Postmaster's Guild and only rewarded to loyal members.

Angelus 29-06-2004 15:45

Ej .................. !!!

Nie Angelos ......... tylko ........ ANGELUS ..... !!!

Co po łacinie znaczy - anioł - ............................ :P

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spoko , nie ma sprawy .... :D
Sprawdziłem w słowniku i - angelos - to z greckiego = posłaniec ... między Bogiem , a ludzmi ... czyli właśnie anioł ....... :P

khuti 30-06-2004 10:36

No dobra sorki ANGELUS ! :))

Necrod 06-07-2004 14:43

Słyszałem , że grając na bębnie dochodzą powoli hitpoints (hp) , ale niewiem czy to do końca prawda :rolleyes:

Andy ognisty 06-07-2004 14:45

Necrod moge sie zalozyc ze to nie jest prawda

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:30.