Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Level czy MLevel? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61656)

Texterus 20-01-2006 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Loron
Wybór prosty tylko ludzie nie ten teges :P

chyba język ci się ten teges .... poplątał

Ziomniak04 21-01-2006 13:16

Po update wazniejszy jest lvl. Mlvl tez jest wazny ale go sie bije robiac runki i expiac. trzeba nabic 15 zeby kozystac z SD a potem juz jakos leci. A jak ktos daje na ciebie look to nie widzi mlvlu tylko lvl.

kubaub 21-01-2006 18:58

dla maga - mlvl, mlvl, mlvl sork/drut na 40 moze z powodzeniem chodzic na demony, pod warunkiem ze ma ok. 50mlvl, a na demonach to exp raczej szybko leci

Texterus 22-01-2006 00:25

@up
No jedna osoba, która się ze mną zgadza. Ja zamierzam dojechać mlvl 50 przed 30 lvl, a może nawet 60 mlvl przed 35l lvl wtedy dobic troche lvl do 60 na dragon lair, mlvl tez by ciupke podskoczyl do 65 i z takimi m/lvlkami iść na Demonki(o ile znajde blockera[mam 3 ale cóż najlepszy to 20 lvl i skille coś koło 65/65,skille dobre ale żeby bloczyć demona trza miec 60 lvl]).
Pozdro 4 U kubaub.

Vil 22-01-2006 10:16

400+ godzin na 50 mlvl a ty chcesz przez ten czas zrobic 30 lev ? Bleee ..

Texterus 22-01-2006 11:35

Jak się łowi 300 ryb dziennie to nie trzeba chodzic po zarcie na misiki czy lewki. Ja chodze tylko po soule na lwy co 3 bp gfb. I to jakoś nieżle mi wychodzi bo prze tydzień nabiło mi się może 10% do next lvl, a przez ten tydzień zrobiłem z 5-6 mlvli.

Vil 22-01-2006 11:40

Przez ten czas mozna spokojnie zrobic ~45 lev ale skoro nie chcesz ..

Karrith 22-01-2006 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Texterus
@up
No jedna osoba, która się ze mną zgadza. Ja zamierzam dojechać mlvl 50 przed 30 lvl, a może nawet 60 mlvl przed 35l lvl wtedy dobic troche lvl do 60 na dragon lair, mlvl tez by ciupke podskoczyl do 65 i z takimi m/lvlkami iść na Demonki(o ile znajde blockera[mam 3 ale cóż najlepszy to 20 lvl i skille coś koło 65/65,skille dobre ale żeby bloczyć demona trza miec 60 lvl]).
Pozdro 4 U kubaub.

hahaahaha dawno sie nie usmialem z osoby, ktorej sie wydaje ze umie grac magiem.
powiedz mi co z tego ze bedziesz mial 50 mlvl na 30 lvlu. zamiast stania pod dp moglbys pojsc poexpic, mlvl lecialby tak samo szybko a mialbys kolo 45-50 lvla w TYM SAMYM czasie cona 30 lvlu. wiec powiedz mi co jest bardziej oplacalne?

yoman 22-01-2006 13:01

Mam problemy z przeglądarką, przepraszam za spam <delete me plax!>

yoman 22-01-2006 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karrith
hahaahaha dawno sie nie usmialem z osoby, ktorej sie wydaje ze umie grac magiem.
powiedz mi co z tego ze bedziesz mial 50 mlvl na 30 lvlu. zamiast stania pod dp moglbys pojsc poexpic, mlvl lecialby tak samo szybko a mialbys kolo 45-50 lvla w TYM SAMYM czasie cona 30 lvlu. wiec powiedz mi co jest bardziej oplacalne?

Nic dodać, nic ująć. Ale do niektórych to nie dociera. Co więcej, w czasie potrzebnym do zrobienia 50 mlvl'a można zrobić "trochę" większy level niż 45-50 czego przykładem jest Tetro Aurelius, 76 master z Kyry mający obecnie 52 mlvl...

yoman 22-01-2006 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karrith

Nic dodać, nic ująć. Ale do niektórych to nie dociera. Co więcej, w czasie potrzebnym do zrobienia 50 mlvl'a można zrobić "trochę" większy level niż 45-50 czego przykładem jest Tetro Aurelius, 76 master z Kyry mający obecnie 52 mlvl...

Texterus 22-01-2006 14:08

Wiesz może nie przyszło Ci na myśl że ja na 76 lvl nie chce miec 52 mlvla tylko przynajmniej 60. Z resztą jak sobie expie to się uczyć nie moge jak siedze w miejscu z runkami to tak.
Temat do skończenia.

Barzyk de'Costa 22-01-2006 15:39

Po tym update raczej zwykły level. Dlatego zostałem Knightem 8o

Bjoern Shu 22-01-2006 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Texterus
@up
Pozdro 4 U kubaub.

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAH ty to potrafisz rozsmieszyc
ja na 50 lvl mialem LEDWO 59 ml i wcale sie to latwo nie wbija.
wiec nie udawaj doswiadczonego maga bo gowno wiesz skoro nigdy tego nie osiagnales -_-

moje osobiste zdanie jest takie ze NIC nie wiesz a proobujesz zgrywac cwaniaka na forum ile ty to wiesz..
pograj dluzej i potem sie wypowiadaj >.<

Texterus 22-01-2006 22:01

Ty emeryt ja wiem, że to się długo wbija. Tak samo jak długo sie wbija 113 w melle. Ty myslisz ze ile EO pośiwiecił na trenig.

Amerigo 22-01-2006 22:28

offtop za offtopem.Sprawa wyjasniona prosze zamknac temat:)

Lord of dead'Knight 24-01-2006 16:21

Magia od LVL do D***

PLUSY = :)
- SUPER RÓŻDŻKI :]
- LADNY WYGLAD MAPY 8o
MINUSY = :(
- RUNY RUNY I JESZCZE RAZ RUNY NA 24 LVL UH A NA 25 HMM HALAX( X( X(

Creghan_Elysia 25-01-2006 04:27

A wszystko zalezy jak grasz sorcem czy nastawiasz sie na fast exp czy palenie many i powolne expienie

Ja naprzyklad na fast exp wiec dlatego moj magic jest tak slaby.
Ale przez fast exp moge teraz zrobic wiecej niz na 50 lvl i 70 magicu

wiec grając sorcererem trzeba wybrac w co isc chyba ze masz dózo gp to mozesz miec to i to (ale o gp sorcem trudno)

Loron 26-01-2006 23:42

Hej ludzie

Juz chyba bylo to napisane, ale nikt tego nie przeczytal, wiec ponowie komunikat:
Mlvl wbija sie z predkoscia taka, jak ci sie mana regeneruje, wiec 50 mlvl zrobie w tyle samo czasu stojac pod dp i expiac na cycach/gutkach/czyms podobnym, chyba ze ktos lubi "sok z gumijagod", to wbije szybciej.

Wiec tu nie chodzi o mlvl na odpowiednim lvlu, tylko lvl na odpowiednim mlvlu, wiec wole expic, expic, expic, niz afkowac, afkowac, afkowac, bo po 5 miesiacach wyjdzie na to samo, tylko ze 1 bedzie mial 70 lvl, a drugi 25. Chyba nie trzeba mowic, co lepsze :)

A takie bzdety, jak "moge sie pouczyc robiac runki pod dp" to miedzy basnie andersena. Ja, jak afkowalem, to nie umialem oderwac sie od monitora na dluzej niz 5 min, a jak ktos uzywa macro, ktore go ostrzega, to niech sie schowa.

Nie bierzcie tego na powaznie, bo sie wszystkie expowiska zapelnia ludzmi :)

Polskie znaki napisze, jak wroce do Polski.

Thunderer_HofD 27-01-2006 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Klimek
Po zimowym update zeby uzywac danych czarów, czy robic runy potrzeba odpowiednich lvl'i. Jednak do uzywania run zrobionych przez kogos(lub przez siebie) wystarczy nadal odpowiedni mlvl.

Bardzo dobrze to ująłeś. GTZ :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21.