![]() |
blagam cie wez to rehostnij
|
Brawa Dla Astronisa!!!!
|
"Aby wyrazić swoje emocje musiałbym poprzeklinać przez kilka dobrych minut więc w skrócie : CONGRATULATIONS!!!!" :)
|
No cóż... brawa dla Astro, ale szkoda, że reszta poległa ... Jeszcze nigdy nie widziałam takiego filmu o.O świetnie dobrałeś tą muzyke ... film ciekawy, choć na koniec jak pisze ile i czego im poszło na Anihilatora to sie robi słabo =P
|
Heh powiem tyle ... Astronis mastah0r gz dla niego :)
@Kag Good job folk ^.^ teraz czekam na twoj anni x) |
zarabisty film
świetna muza i te spowolnienia i efekty specjalne jeden z najlepszych anni jaki widzialem |
rehosta plax bo juz exploduje musze to zobaczyc
|
no to poweim tak
Gratz dla astra :) Ale powiem tyle ze film monotonny ale gratz dla pana co to stworzyl to cudenko :) bardzo mi sie podoba podlozona muzyka :) i komentarze poprotu gratz :) |
Cytuj:
hehe thx :P ale moj ani to na 140 lvl.... wiec droga jeszcze daleka :P jezeli wogole kiedys do tego momentu dojde :P |
rehost plx plx plx plx plx
EDIT: Juz nie trza EDIT2: Piękny filmik, naprawde piękny, mało się niepoplakałem. Brawa dla Astronisa, prze prawie 5 minut walczył z 5 demonami. |
Japierdziele a ten koleś miał fuksa 44 hp i sie wyuhał i wogóle rozdupczył 1 demona ;) Gz dla niego :o
|
Kag, aż się chce powergamerować :D Matko, przekaż Astronisowi kolejne GZ :) Wymiatacz :D Najlepszy anihilator dziełem Polaka, szkoda, że Selen też nie dotrwał do końca :p
|
FILMIK JEST PO PROSTU Z********!!
Polecam go wszytkim.Selenia mial ,,lekkiego" pecha ze mu cale zycie demki zabrały. Chyba pod koniec darowal sobie ice rapiery i zaczal z explo walic tak ? :P |
Pięknie oprawiony anihilator.Szkoda ze tylko jedna osoba przeżyła :(.
Pytanie : Co gosciu wzial z anihilatora? |
no to kilka ifo skor mamy server save :P
tak po uzyciu ice rapeirow (32) astro uzyl luku + burstow.... zreszta na koncu o tym jest no a nagroda to sov ... rycek uzywajacy miecza ... :P smiesznie by bylo gdyby wzial misia :P ale niestety tego nie zrobil :[ ps. dla tych co niewiedza astro to 4-ta postac w lvlach na asterze (lvl 120) i 1 w skillach - sword 100, shielding 98... |
Cytuj:
|
@kagonesti
nie moge sciongnonc :( a myslalem ze se obejrze EDIT:w koncu sie sciongnelo :) |
Wspanialy film, najlepszy jaki widzialem. Kago powinienes zostac rezyserem :D Po prostu niczego nie brakowalo: wspaniala muzyka, piekna akcja, duuze hity i momenty zwatpienia czy mu sie uda. Wielkie gratulacje dla Astronisa, a takze dla reszty ekipy i wyrazy wspolczucia dla Elmary, Gebby no i przede wszystkim Selenii (stracic 1235 hp w jednej turze - wielki pech :/) Czekamy na kolejnego anihi, tym razem udanego dla wszystkich. :]
edit: Oni naprawde nie uzywali zadnych botow? Bo jesli nie uzywali to jestem tym bardziej pelen podziwu |
Cytuj:
HAh nigdy bym nieuwiezyl ze nieuzywali botow na sete zreszta to widac jak czysto rowno uha. Ciezko jest uhac sie tak samemu za pomoca myszki i reki xD Co do filmiku: Jest po prostu za***isty ta muzyka fajnie dobrana i te spowolnienia :) |
NONO Astronis mi zaimponowal xP
Kagonesti kolejny swietny film PozDrO |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:38. |