![]() |
Mam nadzieję, że po tym dedzie Seromontis troche odstopuje z expieniem, albo wogóle będzie retired.
Bo aż mi się go żal robi.. |
Cytuj:
|
No i co z tego ze w cudzysłowie.
|
Cytuj:
|
Hehe, to Ci wyszło, jak na swój wiek(i mój też :) ). Ja bynajmniej nie miałbym do tego cierpliwości. A to prawda, że Eternal~ nie gra od jakiegos czasu, bo nie ma czasu(tak słyszałem:D). Jeśli Seromontis naprawde prześcignie go w mniej więcej tym czasie co określiłęś to big GZ
|
Wszyscy mowia ze seromontis ma kilka ownerow (moze i ma) A o EO mowicie ze masz super rl zycie i malo gra . W/g mnie granie codziennie przez 10 h to nie jest tak malo .
Mozliwe jest tez ze EO sharuje a Seromontis nie . Nic nie mozna wykluczyc . Jak widzialem zdejcie seromntisa to widac bylo ze leci na jakis prochach albo cpun. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co ty wiesz o graniu. . . ehh... 240 ek retired? lol ? |
Dla mnie Seromontis to jakis maniak. Sprawdzajcie czsem na jego postac tibia.com, on caly czs jest on-line!!! To nie jest normalne.
|
Ej no a jakbyś ty mugłbyć najlepszy na świecie, Eo sobie przerwe zrobił i Sero ma szanse. Chociaż cieżka sprawa jechać na kawie 20h na dobe przez pare miesięcy.
|
A skille?
Pomineliscie jedno. EO ma 113 w swordzie,a sero "tylko" 106. Jeszce niedawno, EO mial 112, a na takich poziomach zeby sobie podbic jeden poziom trzeba baaaaaaaaaaaaaardzo duzo czasu. Moze byc tak, ze na przyklad EO ma jakas prace na kompie czy cos w tym stylu i ma wlaczana tibie i sobie treni. Poza tym, zycie to nie tylko Tibia!
|
tak jak już powiedziało pare osób nie ma czego gratulowac ale nie do końca bo całej prawdy nie znamy naprzykaład Seromontis może grac w tibie i tak dalej ale co z jego życiem ?? co potem ?? Czy ktoś wie czy skończył studia czy ma jakieś plany?? bo tibia to żaden zarobek tylko wydatek... jeżeli ma jakieś plany na życie i nie tylko gra w tibie ( a mniejmy nadzieje że ma ) to wielkie gratulacje a jeżeli to jakiś maniak to trzeba mu pomuc a nie gratulowac lv bo to jeszcze bardziej go zmobilizuje do gry to samo dotyczy EO czy jak mu tam ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No ale tak patrzec ( jeden z kolegow napisal o tym wczesniej), to Seromontis raczej ma shar accounting (czy jak sie to pisze) bo granie od 7 rano do 22+ wieczorem nie jest normalne...
Tak samo ja Tetro Aurelius na Kyrze (najlepszy polak) tez gra od 7 czasem wczesniej i tez do 22+ wieczorem... I jak to mozna zrozumiec??? Oni kiedys pracuja/chodza do szkoly/ wychodza na pole??? (niepotrzebne skreslic) No i jeszcze hack na Yordiqu (przez Tetra [domyslam sie tego bo byl w wiekszosci zabijany przez niego...]) |
ciekawe czy ktos zauwazyl ze do polskiej elity 200 lvli dolonczyl undead slayer ^^ obecnie nasza elita liczy dwoje osób
|
A ja bym chciał żeby Seromontis wyprzedził EO :D Wkońcu do Polak... kto by nie chciał żeby najlepszy gracz w Tibii był polakiem? Pamiętam jak zaczynałem przygode z tibią ze 13 miechów temu jak na prowadzeniu była Bubble z 212lvl... a teraz co sie z nią stało? Gra wogóle czy -=retired=- ? :D Ważne że ci dwaj walczą zażarcie o palme pierszestwa :D POLACY DO BOJU (to nie rasizm [:D)
|
Cytuj:
|
Widze że bawicie się w statystki... to dobrze :D podszkolicie się w matmie itp.
ale to tylko puste liczby... do sprawy należy podejść od innej strony! EO ma przerwe... pytanie-dlaczego? powodów może być tysiące! -może nie ma kasy na rachunki za net prąd i na żarcie? -może jest nastolatkiem którego rodzice wysłali na odwyk bo za dużo przey kompie siedzi ( ja bym tak z nim zrobił! Z Seromontisem też 8o ) -może wkoncu dorósł ( jak ja :) ) i zrozumiał że tibia to tylko gra! -może trafił do szpitala z powodu stanu zdrowia... -może firma dostarczjąca mu net zbankrutowała i szuka nowego dostawcy przejdzmy do rzeczy- otóż statystyka pokazuje jedynie to co można obliczyć! Jeśli jakiś wypadek ( np. samochodowy, utrata majątku) przetrafi sie któremuś z najlepszych graczy to nastepni wkroczą na jego pozycje nie w przeciągu 24 dni ale wtedy gdy dobiją lewel! Zapomniałbym: a ryzyko haka? Hakerzy potrfiom się włamać do CIA albo do kompów w microsofcie, to czy hakniecie jakiegoś kolesia siedzącego 21h przy kompie na dobe bendzie trudne? chyba nie :D Kto pamoeta tragedie Gothic Thilo z Eterni? koleś miał level 160+ a w ciagu kilku gpdzin lewel spadł do 130! czyjaś praca może być zniszczona w kilka minut! rozpisałem sie troche, troche błędów, troche brakuje spójnoście, troche przesadziłem, troche za dużo troche, acha modki- nie kasować mojego pięknego spamu B) lol |
Chciałbym tylko przypomnieć, że jutro mijają 2 lata gry Seromontisa obecnie 242 lvlowca (EO gra prawie 3 -.- i ma 254lvl), i że zrobienie takego chara w tak krótkim czasie to niezły wynik przyznam ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:27. |