Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Hoomik killed Dr. Omader! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61738)

Rybzor 19-01-2006 14:16

ROTFL!:D
Z zycia wziete:P, smieszne bardzo fajna robota, co tu duzo gadac super ;d

Magik van Kamikadze 19-01-2006 14:51

cool

cool cool this is zajefajne tylko frapsa nie moge znalesc bez virusa:/ ja tez chce nagrac filma:P

Mich@ł 19-01-2006 16:49

heuehuhIHEIHiheuheUHEIHIEHIHuehuehuehIEHIhiheuH

BIG GRATZ, filmik mistrzowski. SouthPark rulez

szpak90 19-01-2006 17:29

hueheuhue dobra robota
a swoja droga doktorek to naprawde menda :D

MatKus 19-01-2006 17:52

To ja się nieco wyłamię i powiem, że mi filmik nie za bardzo się spodobał. Owszem, ciekawy pomysł, jednak jeśli chodzi o wykonanie i dobór materiału, pozostawia conieco do życzenia. Trzy źródła materiału są z zupełnie innych klimatów i przez to jedne z drugimi się kłucą.
Po za tym filmik z gry, z kamery przemysłowej, nie bardzo się sprawdził. W grze to już jest mało czytelne, ale po skompresowaniu tego na film, stało się zupełnie nieczytelne.
Po za tym musiałem część z South Parku oglądać 2 razy, bo wzięły górę nawyki do nieczytania napisów i nie załapałem części :P
Jednak przy odrobinie praktyki i chęci mogą z ciebie być ludzie, hoomik.

hoomik 19-01-2006 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus
To ja się nieco wyłamię i powiem, że mi filmik nie za bardzo się spodobał

bedziesz nastepny ;)

Gromnjir 19-01-2006 18:38

Szczerze mowiac, srednio mi sie podoba (chociaz lepszego bym nie zrobil). Za to motywy z South Park dopasowane kapitalnie.

MKM 19-01-2006 19:03

Ehehehe, ekstra :D Homik, zrób drugą część.. :D
Drom, powinieneś dostać oskara za role w tym filmie dokumentalnym... :P a Homik za całokrztałt twórczości a ogólnie filmik 10/10 :D

Kuryca 19-01-2006 20:37

Naprawdę niezłe, wielkie gz :evul:

Shinjix 19-01-2006 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Hoom powiedz mi jedno... Dlaczego to ja oberwalem, skoro to pomysl Shinjixa byl? Film nie jest zgodny z tlem historycznym!

Bo jam jest nietykalny!

A fragment z South Parka Ownuje :D

Dr. Omader 19-01-2006 21:30

Wszyscy mowia ze fragment z southparka ownuje, to moze jakis nastepny filmik o forum zrobiony calkowicie z fragmentow south parka? ;)

hoomik 19-01-2006 22:20

sie robi juz ;p Ogolnie rzecz biorac bedzie to film o najezdzie noobow na forum oraz desperackiej akcji ratowniczej. Pierwsze fragmenty juz mam przygotowane na hdd ;)

*Ryspeht* 20-01-2006 00:30

Mhuahahahahahahahaha!!!!11111razrazrazraz!!!
Hoomik Rox!! :D
Fregment z South Parku mnie komletnie rozwalił ^^

Taube 20-01-2006 00:42

jedyne co mogę powiedzieć, że mam ochotę obejrzeć 'south park' tym razem na własnym ekranie a nie jako błąkające się obrazki ekranu obok ;P (sesja się zbliża a ja se serie nowe ściągam.. yare yare :P)
najmniej mi się podobało to coś w środku z gierki.. szlachtany, jakby sam obraz i ta część była zaszlachtana nieefektywnie

bawcie się dobrze tymi filmikami :)

d.Taube

Grenni 20-01-2006 09:47

Pomysł dobry, w końcu czemu nie dopiec adminowi , nie ? ale wykonanie totalnie chybione ;p, South Park jest cooltowy, o reszcie pozwolisz ze nie wspomnę ;]. Pozatem co ten filmik ma wspólnego z Tibia , a jeśli nic to dlaczego nie jest w OWIONie ? Admin ,there's a work to do ! ;-)

Mastersasek 20-01-2006 10:03

Nawet fajne

Taube 20-01-2006 10:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grenni
Pozatym co ten filmik ma wspólnego z Tibia , a jeśli nic to dlaczego nie jest w OWIONie ? Admin ,there's a work to do ! ;-)

ekhem... chcę zawuażyć, że jest to 'filmik'
jest to kategoria 'multimedia' a nie 'tibia'
jest to dział 'filmy' a nie 'fake'i tibijskie'
tak więc mimo, że tu ludzie rzeczy dotyczące Tibii wklejają, to jednak nigdzie chyba nie jest w samym rozkładzie napisane, że jest to część strice tibijska ;)
w czym więc problem? ;)

d.Taube

Grenni 20-01-2006 11:20

widze że kolega wyżej pragnie z strony bądz nie bądz tibijskiej zrobić kącik własnej twórczości OWION jakby nie patrzeć ;]

hoomik 20-01-2006 11:32

raz - nie kolega ino kolezanka ;)
dwa - film jest o adminie tejze strony, wiec niejako jest powiazany z zawartoscia serwisu *^_^*
trzy - odnosnik w OWIONie jest przeciez ;]

Taube 20-01-2006 12:53

dzięki hoomik ;)

@up up
widzę, że kolega nie widzi jednak ;)

nie strona, a forum
nie tibijska, gdyż nie jest ściśle nigdzie napisane, że ta część forum (nie całe :)) jest poświęcona w 100% wyłącznie grze o nazwie Tibia :)
tibijskia jest tematyka główna, przewodnia i na niej opiera się większość kategorii forum, niektóre kategorie są luźniej z tym związane i jest kategoria 'OWION' - zgodnie z tematyką 'o wszystkim i o niczym', nie zaś 'o wszystkim co nie jest tibijskie' ;)
i nie :D nie zamierzam robić kącika własnej twórczości, gdyż rzadko swą twórczość zamieszczam na forach ;)

tylko niech ta wymiana zdań nie rozrośnie się do granic możliwości 8o bo jak zleci się tu banda 'filozofów', to kolejna przepychanka postów nie na temat będzie :P

d.Taube

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24.