![]() |
ROTFL!:D
Z zycia wziete:P, smieszne bardzo fajna robota, co tu duzo gadac super ;d |
cool
cool cool this is zajefajne tylko frapsa nie moge znalesc bez virusa:/ ja tez chce nagrac filma:P
|
heuehuhIHEIHiheuheUHEIHIEHIHuehuehuehIEHIhiheuH
BIG GRATZ, filmik mistrzowski. SouthPark rulez |
hueheuhue dobra robota
a swoja droga doktorek to naprawde menda :D |
To ja się nieco wyłamię i powiem, że mi filmik nie za bardzo się spodobał. Owszem, ciekawy pomysł, jednak jeśli chodzi o wykonanie i dobór materiału, pozostawia conieco do życzenia. Trzy źródła materiału są z zupełnie innych klimatów i przez to jedne z drugimi się kłucą.
Po za tym filmik z gry, z kamery przemysłowej, nie bardzo się sprawdził. W grze to już jest mało czytelne, ale po skompresowaniu tego na film, stało się zupełnie nieczytelne. Po za tym musiałem część z South Parku oglądać 2 razy, bo wzięły górę nawyki do nieczytania napisów i nie załapałem części :P Jednak przy odrobinie praktyki i chęci mogą z ciebie być ludzie, hoomik. |
Cytuj:
|
Szczerze mowiac, srednio mi sie podoba (chociaz lepszego bym nie zrobil). Za to motywy z South Park dopasowane kapitalnie.
|
Ehehehe, ekstra :D Homik, zrób drugą część.. :D
Drom, powinieneś dostać oskara za role w tym filmie dokumentalnym... :P a Homik za całokrztałt twórczości a ogólnie filmik 10/10 :D |
Naprawdę niezłe, wielkie gz :evul:
|
Cytuj:
A fragment z South Parka Ownuje :D |
Wszyscy mowia ze fragment z southparka ownuje, to moze jakis nastepny filmik o forum zrobiony calkowicie z fragmentow south parka? ;)
|
sie robi juz ;p Ogolnie rzecz biorac bedzie to film o najezdzie noobow na forum oraz desperackiej akcji ratowniczej. Pierwsze fragmenty juz mam przygotowane na hdd ;)
|
Mhuahahahahahahahaha!!!!11111razrazrazraz!!!
Hoomik Rox!! :D Fregment z South Parku mnie komletnie rozwalił ^^ |
jedyne co mogę powiedzieć, że mam ochotę obejrzeć 'south park' tym razem na własnym ekranie a nie jako błąkające się obrazki ekranu obok ;P (sesja się zbliża a ja se serie nowe ściągam.. yare yare :P)
najmniej mi się podobało to coś w środku z gierki.. szlachtany, jakby sam obraz i ta część była zaszlachtana nieefektywnie bawcie się dobrze tymi filmikami :) d.Taube |
Pomysł dobry, w końcu czemu nie dopiec adminowi , nie ? ale wykonanie totalnie chybione ;p, South Park jest cooltowy, o reszcie pozwolisz ze nie wspomnę ;]. Pozatem co ten filmik ma wspólnego z Tibia , a jeśli nic to dlaczego nie jest w OWIONie ? Admin ,there's a work to do ! ;-)
|
Nawet fajne
|
Cytuj:
jest to kategoria 'multimedia' a nie 'tibia' jest to dział 'filmy' a nie 'fake'i tibijskie' tak więc mimo, że tu ludzie rzeczy dotyczące Tibii wklejają, to jednak nigdzie chyba nie jest w samym rozkładzie napisane, że jest to część strice tibijska ;) w czym więc problem? ;) d.Taube |
widze że kolega wyżej pragnie z strony bądz nie bądz tibijskiej zrobić kącik własnej twórczości OWION jakby nie patrzeć ;]
|
raz - nie kolega ino kolezanka ;)
dwa - film jest o adminie tejze strony, wiec niejako jest powiazany z zawartoscia serwisu *^_^* trzy - odnosnik w OWIONie jest przeciez ;] |
dzięki hoomik ;)
@up up widzę, że kolega nie widzi jednak ;) nie strona, a forum nie tibijska, gdyż nie jest ściśle nigdzie napisane, że ta część forum (nie całe :)) jest poświęcona w 100% wyłącznie grze o nazwie Tibia :) tibijskia jest tematyka główna, przewodnia i na niej opiera się większość kategorii forum, niektóre kategorie są luźniej z tym związane i jest kategoria 'OWION' - zgodnie z tematyką 'o wszystkim i o niczym', nie zaś 'o wszystkim co nie jest tibijskie' ;) i nie :D nie zamierzam robić kącika własnej twórczości, gdyż rzadko swą twórczość zamieszczam na forach ;) tylko niech ta wymiana zdań nie rozrośnie się do granic możliwości 8o bo jak zleci się tu banda 'filozofów', to kolejna przepychanka postów nie na temat będzie :P d.Taube |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24. |