![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ogl±dałęm troche w telewizji, i z tego wszystkiego najbardziej podobalo mi sie "Raz dwa trzy".
|
Jeszcze takie małe cu¶...
Cytuj:
|
No bo po co jeżdż± metale na Woodstock? Pewnie, ze po to zeby sobie pociupciac :p
|
Wybiera sie ktos w tym roku na woodstock? Ja wyjezdzam dzisiaj o godz. 19:28 ;)
|
Czwartek 7 rano startuje poci±g z Wrocka ze mn± na pokładzie =]
|
Ja niestety nie jadę... Powód prosty - starzy. Ale bardzo możliwe, że w czwartek pojedzie moja dziewczyna tam z bratem. Zobaczymy. Ja (co mało prawdopodobne) zaszczycę Was swoją obecnością za rok na Woodstocku. O ile starzy zmienią podejścia do mnie. ;)
|
Jakby ktos sie chcial styknac ;) na jakis browar or smth :) to msg me na gg.
@Glamri Ty jestes rocznik 1990? Ja jestem 1989. Mnie tez nie chcieli puscic w zeszlym roku, ale jak poszedlem do liceum to "wydoroslalem" ;) i juz mnie puszczaja wszedzie :) |
Zawsze się dziwiłem, dlaczego dresy tam jeszcze nie wparowały...?
A zioła to tam ponóć więcej, niż ludzi ;) |
A na ulicach to ponoć samo kurestwo i zbójestwo, panie! Bo ja to wiem, bo ja czytam dużo!
|
http://wiadomosci.onet.pl/1363656,11,item.html
tak się zastanawiam,przyczyny naturalne?Albo jest to bardzo duży pech ,albo niektorzy się bawić nie umiej± |
Cytuj:
|
Żal mi tego kolesia co tam umarł :( Pewnie zniszczyło to ładnie atmoswerę imprezy...
@ DOWN Miło... |
Były 3 ofiary ¶miertelne ogólnie. Jeden miał udar, drugi się zachlał i udławił własnymi wymiotami w namiocie, a trzeci to jaki¶ wypadek zwi±zany z poci±giem, nie wiem dokładnie, w jakim sensie.
|
szkoda go :((((((((((((((
|
Cytuj:
1234565 |
Nie popsulo to atmosfery, bo praktycznie malo kto o tym wiedzial ( jedynie Ci ktorzy dzwonili do znajomych czy rodzicow). Sam widzialem wielu ludzi lezacych w najwiekszym skwarze. I tak bywa. No ale mimo to bylo super :)
|
http://wiadomosci.onet.pl/1364170,11,item.html
Przeciez to co krva wyprawia minister analfabeta giertych wola o pomste do nieba. Czy te debile z LPR nie rozumieja, ze kazdy czlowiek decyduje sam za siebie? Czy tylko ja mam wrazenie, ze wszystko co sie teraz dzieje to taki powrot do komunizmu? |
:evul: Szkoda ze nie moge jechac:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |