Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Wywiad z CIPami, trzeba przetłumaczyć! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6178)

Hegemmon 09-06-2004 09:36

hmmm
hmmmm
hmmmmmmm
kurcze nie wiem co powiedzieć 8)
oo już wiem...
Fajnie fajnie tylko że jeszcze coś koło półtora miecha do tego :P

Regul 09-06-2004 09:41

Podoba mi sie

Hymmm Jestem użytkownikiem PACC i bardzo mi sie to podoba że CIP Soft Team wynagradza uzytkownikow PACC za to ze wykupili ta promocje u nich , tym samym zachecajac graczy FACC do zakupieniea tej że promocji :] Przecież jakby ludzie nie kupowali tych "PACCÓW" to nic by dla nich nie bylo i jaki to bizes ? Zamkneli by biuro i koniec z Tibia by był.
Wiec najlepszym wyjsciem jest zakupienie PACCA
Jezeli ktos nie ma mozeliwosci na zukiepienie go pozostaje tylko nadzieje ze CIP Soft Team przypomni se o was , a narazie cieszcie sie tym co macie :))

Pozdrawiam #REGUL#

Sitawuze 09-06-2004 11:27

A ciekawe gdzie będą dokładnie te piramidy i czy w tych piramidach będą dżimy :P ?

Lig@ 09-06-2004 12:48

Mnie tam update nie rusza - Free Account i nie szybko się to zmieni... ;(
Cóż pozostaje pytanie : Co z test severem... :)) Słyszałem, że go moze nie być, ponieważ zmieni się tylko mapa, bez ingerencji w kod źródłowy (ale z drugiwj strony dodadzą potforki... sam jush nie wiem)...

Rangers 09-06-2004 14:54

Wychodzi na to ze trzeba bedzie zbierac na PACCA :(

lamer 09-06-2004 19:22

ej dlaczego to jest po angjelsku? nieh ktos to pzetlumaczy na lutski jenzyk, pozdro

Matheous 09-06-2004 20:39

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
Gosciu...Powiem ci tak-MASZ DOBRA XYWE...ADEKWATNA DO SYTUACJI(lamer)...
Masz jak byk, przez cala strone topica przetlumaczenie pisane w pocie czola przez Matkusa i mnie...A ty z takim textem...Co za lol...
Dla niekumatych(czyli ciebie): NA GORZE JEST NAPISANE W ORYGINALNYM JEZYKU, KTORY JEST BARDZIEJ LUDZKI OD POLSKIEGO(bo polski to dziwny jezyk;) A W SRODKU TOPICA JEST NAPISANE TLUMACZENIE(patrz post matkusa i pod spodem moj)...
I pomysal trohe zanim napiszzesz...

Zwieshu 09-06-2004 22:00

Hahahah..!! Lamer ale mnie rozwaliles jak to zobaczylem, mam nadzieje ze ty nie ogladasz tylko borazkow w postach tylko czasami cos przeczytasz 8o

Wojskowy 09-06-2004 22:16

kudzwa powiem tyle:
zbieramy na pacca a jak nie to gra faccem niebedzie jusch nic warta

Guzik15(woguvep) 09-06-2004 22:21

Czemu nie mówili nic o paskach skilli

Trener 09-06-2004 22:38

No ciekawe co wymyślą z tym updatem..

Test Server by się przydał :berserk:

A jeżeli chodzi o PACC...Nie stety mieszkamy w Polsce i uzbierać pieniązka na Pacca to ciężko X(

A skarabeusze?? One będą dla FACC??

Gdzie?? Na pustyni czy jak??

Chaosgiver 09-06-2004 23:02

ee tam, facce nawet nie mają prawa narzekać, bo nie płacą za grę. A uzbierać ta kasiore wcale nie jest tak trudno ;) Ja najbardziej czekam na ten nowy server z wymuszonym pvp ;o

Vorment 09-06-2004 23:46

Powinni dodac domkow wiecej. To jest bez sensu nawte na nowym servie, ktory ma powiedzmy kilka miesiecy dopiero juz prawie wszystkie domki zajete !!! :/ nie lubie tego potem musze zapierdzelac przez polowe ab zeby cos z domq zabrac.

lamer 10-06-2004 12:25

hhhehehhehe... daliscie sie nabrac :D myslicie ze ktos tak tak glupi nazwalby siebie tak skromnie - lamer? Predzej nazwalby sie "najwienkszy haker" :)

REd 10-06-2004 12:32

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Chaosgiver
ee tam, facce nawet nie mają prawa narzekać, bo nie płacą za grę. A uzbierać ta kasiore wcale nie jest tak trudno ;)
Eee tam, pieprzysz.

@ Lamer
1) Ty też pieprzysz.
2) Dupa nie haker.
3) Poucz się ortografii.

Kajko 10-06-2004 20:02

jeśli chodzi o nowe ubrania to powiedz to na tej stronir o której była mowa z kąd oni biorą te pomysły.
Mam nadzieje że te larwy i te inne co mają dodac że to nie będzie takie trudne do zabicia bo po cododawać dobre potworki jak rzadko kto będzie mógł je zabijać potrzebne są potworki coś w stylyu dwarvy i roty bo wszędzie pisze że nuieskie lvl to do kopalni dwarvów a później wszyscy się zwalają na kopalnie i nie ma jak expić bo durzo ludu a tak to wszystko rozłożyło by się na dwarvy i te nowe potwory:)

elite 10-06-2004 21:38

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Kepiwi
Ale nic tam nie wspomnieli o nowych strojach :/
Byla mowa o nowych grafikach a to sie wiaze (moze, mam nadzieje) z nowymi strojami. Ja tak sie nie podniecam tym updatem, podobne podniecenie bylo przed gwiazdkowym. I cos wtedy oszalamiajacego zdazylo sie (tylko skulle i kilka potworow).

Wufei 11-06-2004 12:30

ja sie tam też nie ciesze mi to będzie wisiało z tym update pacc nie mam i wogle wymyślili by coś lepszego a jak nowe stroje to tesz tylko dla pacc...

lamer 11-06-2004 15:45

Hehe REd nie zczail. Oto PW do niego: (wiem, że to offtopic ale nie mogłem się powstrzymać)

cytuję:
"
@ Lamer
1) Ty też pieprzysz.
2) Dupa nie haker.
3) Poucz się ortografii.
"

Najwyraźniej nie zrozumiałeś tego co napisałem. Wcześniej udawałem masakrycznego lamera, żeby sprawdzić jaka będzie reakcja forumowiczów. Była taka jak się spodziewałem. Więc postanowiłem się ujawnić i napisałem, że prawdziwy lamer w życiu nie nazwałby się lamerem (pewnie dlatego, że każdy lamer uważa się za 'wielkiego hakera'). Tylko o to mi chodziło.

Pozdrawiam,
Nooga

P.S. Proszę o nieużywanie ordynarnych słów ("Dupa", "Pieprzysz") na forum, razi mnie to ;).

P.S. 2 (to taka konsola do gier ;]) Zrobiłeś błąd w wyrazie "hacker" bo napisałeś "haker".

Matheous 11-06-2004 16:26

A sam piszesz HAKER...
Sorry ale za sama taka probe to ja cie tam uwazam za LAMERA^^ Tak mi to wyglada...Pewno na serio jestes noobem i poniewaz wiele osob ci to juz wytknelo, to nazwales sie lamer zeby miec usprawiedliwienie...Mam racje? TAK.
A co do nowych strojow-mi tam sie podobaja te...A poza tym to i tak jest jakies 900000000000000 kombinacji kolorow wiec...:) Tylko po prostu ludzie jak zobacza jaki outfit ma ktos z wyzszym lvlem od nich to sami se ustawiaja taki zeby mu sie podlizac... I dlatego po Tibii lazi pelno identycznych gosci...
A co wy na to, zeby robic se outfit w zaleznosci od eq???Nie chodzi mi o to, zeby CIPy cos takiego wprowadzil ale dla zabawy jak zalozysz k arm to se robisz czarny tulow itd.:) Dla jaj:P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:52.