![]() |
hmmm
hmmmm hmmmmmmm kurcze nie wiem co powiedzieć 8) oo już wiem... Fajnie fajnie tylko że jeszcze coś koło półtora miecha do tego :P |
Podoba mi sie
Hymmm Jestem użytkownikiem PACC i bardzo mi sie to podoba że CIP Soft Team wynagradza uzytkownikow PACC za to ze wykupili ta promocje u nich , tym samym zachecajac graczy FACC do zakupieniea tej że promocji :] Przecież jakby ludzie nie kupowali tych "PACCÓW" to nic by dla nich nie bylo i jaki to bizes ? Zamkneli by biuro i koniec z Tibia by był.
Wiec najlepszym wyjsciem jest zakupienie PACCA Jezeli ktos nie ma mozeliwosci na zukiepienie go pozostaje tylko nadzieje ze CIP Soft Team przypomni se o was , a narazie cieszcie sie tym co macie :)) Pozdrawiam #REGUL# |
A ciekawe gdzie będą dokładnie te piramidy i czy w tych piramidach będą dżimy :P ?
|
Mnie tam update nie rusza - Free Account i nie szybko się to zmieni... ;(
Cóż pozostaje pytanie : Co z test severem... :)) Słyszałem, że go moze nie być, ponieważ zmieni się tylko mapa, bez ingerencji w kod źródłowy (ale z drugiwj strony dodadzą potforki... sam jush nie wiem)... |
Wychodzi na to ze trzeba bedzie zbierac na PACCA :(
|
ej dlaczego to jest po angjelsku? nieh ktos to pzetlumaczy na lutski jenzyk, pozdro
|
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
Gosciu...Powiem ci tak-MASZ DOBRA XYWE...ADEKWATNA DO SYTUACJI(lamer)... Masz jak byk, przez cala strone topica przetlumaczenie pisane w pocie czola przez Matkusa i mnie...A ty z takim textem...Co za lol... Dla niekumatych(czyli ciebie): NA GORZE JEST NAPISANE W ORYGINALNYM JEZYKU, KTORY JEST BARDZIEJ LUDZKI OD POLSKIEGO(bo polski to dziwny jezyk;) A W SRODKU TOPICA JEST NAPISANE TLUMACZENIE(patrz post matkusa i pod spodem moj)... I pomysal trohe zanim napiszzesz... |
Hahahah..!! Lamer ale mnie rozwaliles jak to zobaczylem, mam nadzieje ze ty nie ogladasz tylko borazkow w postach tylko czasami cos przeczytasz 8o
|
kudzwa powiem tyle:
zbieramy na pacca a jak nie to gra faccem niebedzie jusch nic warta |
Czemu nie mówili nic o paskach skilli
|
No ciekawe co wymyślą z tym updatem..
Test Server by się przydał :berserk: A jeżeli chodzi o PACC...Nie stety mieszkamy w Polsce i uzbierać pieniązka na Pacca to ciężko X( A skarabeusze?? One będą dla FACC?? Gdzie?? Na pustyni czy jak?? |
ee tam, facce nawet nie mają prawa narzekać, bo nie płacą za grę. A uzbierać ta kasiore wcale nie jest tak trudno ;) Ja najbardziej czekam na ten nowy server z wymuszonym pvp ;o
|
Powinni dodac domkow wiecej. To jest bez sensu nawte na nowym servie, ktory ma powiedzmy kilka miesiecy dopiero juz prawie wszystkie domki zajete !!! :/ nie lubie tego potem musze zapierdzelac przez polowe ab zeby cos z domq zabrac.
|
hhhehehhehe... daliscie sie nabrac :D myslicie ze ktos tak tak glupi nazwalby siebie tak skromnie - lamer? Predzej nazwalby sie "najwienkszy haker" :)
|
Cytuj:
@ Lamer 1) Ty też pieprzysz. 2) Dupa nie haker. 3) Poucz się ortografii. |
jeśli chodzi o nowe ubrania to powiedz to na tej stronir o której była mowa z kąd oni biorą te pomysły.
Mam nadzieje że te larwy i te inne co mają dodac że to nie będzie takie trudne do zabicia bo po cododawać dobre potworki jak rzadko kto będzie mógł je zabijać potrzebne są potworki coś w stylyu dwarvy i roty bo wszędzie pisze że nuieskie lvl to do kopalni dwarvów a później wszyscy się zwalają na kopalnie i nie ma jak expić bo durzo ludu a tak to wszystko rozłożyło by się na dwarvy i te nowe potwory:) |
Cytuj:
|
ja sie tam też nie ciesze mi to będzie wisiało z tym update pacc nie mam i wogle wymyślili by coś lepszego a jak nowe stroje to tesz tylko dla pacc...
|
Hehe REd nie zczail. Oto PW do niego: (wiem, że to offtopic ale nie mogłem się powstrzymać)
cytuję: " @ Lamer 1) Ty też pieprzysz. 2) Dupa nie haker. 3) Poucz się ortografii. " Najwyraźniej nie zrozumiałeś tego co napisałem. Wcześniej udawałem masakrycznego lamera, żeby sprawdzić jaka będzie reakcja forumowiczów. Była taka jak się spodziewałem. Więc postanowiłem się ujawnić i napisałem, że prawdziwy lamer w życiu nie nazwałby się lamerem (pewnie dlatego, że każdy lamer uważa się za 'wielkiego hakera'). Tylko o to mi chodziło. Pozdrawiam, Nooga P.S. Proszę o nieużywanie ordynarnych słów ("Dupa", "Pieprzysz") na forum, razi mnie to ;). P.S. 2 (to taka konsola do gier ;]) Zrobiłeś błąd w wyrazie "hacker" bo napisałeś "haker". |
A sam piszesz HAKER...
Sorry ale za sama taka probe to ja cie tam uwazam za LAMERA^^ Tak mi to wyglada...Pewno na serio jestes noobem i poniewaz wiele osob ci to juz wytknelo, to nazwales sie lamer zeby miec usprawiedliwienie...Mam racje? TAK. A co do nowych strojow-mi tam sie podobaja te...A poza tym to i tak jest jakies 900000000000000 kombinacji kolorow wiec...:) Tylko po prostu ludzie jak zobacza jaki outfit ma ktos z wyzszym lvlem od nich to sami se ustawiaja taki zeby mu sie podlizac... I dlatego po Tibii lazi pelno identycznych gosci... A co wy na to, zeby robic se outfit w zaleznosci od eq???Nie chodzi mi o to, zeby CIPy cos takiego wprowadzil ale dla zabawy jak zalozysz k arm to se robisz czarny tulow itd.:) Dla jaj:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:52. |