![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
prawda, ciezko wygrac w otwartej walce 10 na 40 wiec nie prowadzilismy takich. ale to 15 osob z sacri gonilo shininga z 15 minutowym pz i nie zabilo. |
> no to Ron zaproponowal ale nie mow ze sacri chialo rozejmu bo sam powiedziales zebyscie w ****e dostali jak by byla otwarta bitwa
Oczywiscie jak ich (sry, ze ciebie nie licze ale co ty bys zrobil, chyba tylko wilki po drodze zabijal) bylo o 40 os. wiecej to co moglismy zrobic. Tak jak Vu wspomnial Shining mial 15 min pz i udalo mu sie wylogowac. A dzieki komu? Waszemu liderowi, bo chyba z nerwow wschód mu sie z zachodem pomylil :] . |
szkdoa ze nie nagralem swoich fragów bylo by lepsze :)
your adr |
No i jeszcze cos na temat Adry którego po zabiciu Grundika gonilo okolo 15 osob z Sacrif ale oczywiscie znow im sie nie udalo. Hehe, apropo deadów naszych kolegów Adry i Binovka, akurat wtedy pilismy zdrowie Sacrifice no i stalo sie xD
|
A ja tak pieknie padlem Rzez'nikiem Ironbeardem, tylko niewiem czy jest to na filmiku bo mam przekroczony limit ;( Xddd
|
@Wszyscy co gadają o aimbotach
---> albo jesteście NIEDOKOŃCZENI jeżeli chodzi o MÓZG, albo poprostu nigdy nie mieliście w łapie czegoś czymś da sie strzelać... AIMBOTotem to ludzie my sie podcieramy, żygamy na to, sramy żygamy sramy itd... OGARNIJCIE, że świat sie nie kończy na strzelaniu hmmami na battle w trolle... czy to takie trudne trafić w stojącego w miejscu typa? Może wy byście potrzebowali do tego aimbota my nie;). //Danayen, ErGieIks |
Vu'Xiu, mogłbyś/mogłabyś wrzucić tą piosenkę DMX'a na rapidshare.de albo megaupload.com ? Plzzz :D
|
rec nie mogliscie umiescic bo by boty widac bylo :P (dzolk) ;*
|
Taaa filmik bardzo mi sie podobał.
Ponawiam prośbe o wrzucenie DMX'a na rapida xD |
Cytuj:
|
|
Dzięki :*!
|
Film super xD szczerze mowiac bardzo mi sie podobal, ale szkoda mi tylko keisuka :( :*:*:* a co do masy to on byl, jest i bedzie ******m PA ... h*j z nim ... a filmik jescze raz gratz ;]
|
Cytuj:
e tam gadasz glupoty twoj film byl lepszy :)) a keis to spox ziom :)) __________________________________________________ _________ ***ac Mizzryma :D Mizzrym Cichy: napisalem do Ciebie bo chcialem Cie zabic od dawna Buahahahaha max gryps _________________ xadros |
Tak, świetny filmik :)
|
Cytuj:
hehe, dzieki. filmik nie umywa sie do twojego a keisuk dalej mnie nie przeprosil :S |
Dajcie rehosta tego filmu błagam was :( chce go obejrzeć a już go na rapidzie nie ma.Kto go ma prosze rehost
|
Cytuj:
btw teraz w tibi "aimbota" masz wbudowanego wiec kazdy tego uzywa zeby sobie ulatwic zycie |
czemu ktos odswierza temat z przed roku czasu ja to niewiem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:19. |