![]() |
;]
no ladnie ladnie. mysle ze sie przyda ;)
|
zaje*isty poradnik -,-
|
Zeby zrobic wmv musisz nakrecic film programem takim jak np HyperCam 2.
Proponuje google i wyszukac w/w program. Potem aby obróbka w WMP i lecisz z koksem. |
bodoba mi się hyba nakręce filmik ale jeszcze niewiem oczym:D
|
Najbardziej lubie filmy z pk. Duzo mozna sie nauczyc o pk'ingu. Co do wyzszych lvl to sie niezgadzam ubilem 26 druid 12 lvl sorcerera z kumplem 21 druid i nawet niezdazyl sie uhnac loot wspanialy bp uhs praktycznie zawsze. Przy dobrym szczesciu moze wypasc czesc eq i wlasnie tu jest powod do radochy.
Ps: Nikogo nie namawiam do pk'owania :) |
Cytuj:
|
Ale poradnik... co ja mam kurwa downa ze nie wiem na jaki temat moge zrobic film?
myslalem ze to maja byc filmy przygodowe :| |
Cytuj:
|
Niezle niezle
Nom nawet nawet . Ale szkoda ze nienapisales jak wlaczyc tibicam zeby nakrecic film ;p Bo ja umie na tibicam tylko ogladac film ale nieumie krecic ;/
plx REPIT xD |
Ey
Ey a jak nagrac filmik wmv plx opiszcie :baby:
z gory thx |
Jak zrobić film z muzyką??
|
Cytuj:
@down ej nie gadaj;/ powaznie?! |
Ale polecenie "format" w MS DOS formatuje dysk.;(
|
Cytuj:
warn dla tego pana plx |
Jak obejrzeć nagrany film z TibiaCam????
I jak go skasować???? Z góry thx :). |
Cytuj:
Z tym punktem zdecydowanie się nie zgadzam. Czy kogoś inetersuje bardziej zabicie 20 lvlem np. 50 lvl , czy film, w którym będzie on bił 10-30 lvli?? Jeżeli toś umieszcza już swoje mordercze wyczyny, to musi się wykazać( szczęściem, lub umiejętnościami). |
Help!!!
Wiem że jestem totalnym noobkiem, ale prosze o pomoc. Nie wiem jakim programem otwierać format plików .rec! Błagam o pomoc. piszcie na GG 8321973
Prosze o szybką odpowiedź. z góry THX |
Tak tylko gdzie on jest ?
Tutaj go nie ma -.- |
Tak ale gdzie pisze jak to uruchomic itp ?
|
czy ktos moze mi pomoc zrobic film??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:13. |