Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   KEY 4602 czy on naprawde istnieje ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61929)

Paleon 07-02-2006 18:17

co do mino maga i brass armo to na rooku podobno sie da sell brass armo sprawdzcie to ale to chyba plotka
hi sell brass armor yes
i zobaczcie czy chce kupic

Rat Guard 08-02-2006 12:05

Istnieje, ale musisz pokonać minotaura z fista na full defence, aby go zdobyć!

wizu 08-02-2006 12:33

1) Jakiego minotaura.
2)Skąd to wziąłeś
3)masz jakieś dowody??

Bo szczerze mówąc to wątpie aby to zadziałało. Ale wszystko jest możliwe.

Zillek Edonek 12-03-2006 22:02

Miał go...

Ja widzialem ss z Isary jak 2 kolesie są na wyspie z spike sword i mają golden key to nie wygląda mnie na faqe a to link www.spikesword.republika.pl/
:faceoff:

Edit: Przecież wiem , że to fake'i tylko was sprawdzam;)

Pan Klocek 12-03-2006 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zillek Edonek
Ja widzialem ss z Isary jak 2 kolesie są na wyspie z spike sword i mają golden key to nie wygląda mnie na faqe a to link www.spikesword.republika.pl/

Moze nie wyglada na fake a jednak jest.
1.
nie mogli wyjsc przez ta dziure poniewaz pod nimi znajduja sie podziemia z trollami a tam nie ma rope placa ani niczego podobnego.
2.
Nie moga stac w tych miejscach co stoja bo musieliby przejsc po ogniu ktory jest na kamieniach po ktorych NIE da sie chodzic.

Przemcio Zencio 12-03-2006 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zillek Edonek

Lol! A gdzie ten koles ma tego drugiego na battle?

Tomciu 13-03-2006 09:10

czyli dowud ze to fake a tak pozatym co do tych ogni to teraz usuneli kamienie spod nich gdybyscie nie wiedzieli,bylem i widzialem

Pan Klocek 13-03-2006 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomciu
czyli dowud ze to fake a tak pozatym co do tych ogni to teraz usuneli kamienie spod nich gdybyscie nie wiedzieli,bylem i widzialem

No i po co takei glupoty wygadujesz? Znowu ktos uwierzy i beda nowe plotki. Tu sa i tak juz wypisywane takie brednie ze mozna rwac wlosy z glowy. Kamienie jak staly tak stoja. Przez ogien ich nie widac, ale w odpowiednich warunkach jak ogien przygasa to mozna je zobaczyc.

-=DanieL=- 13-03-2006 15:58

@do bandy noobów wygłaszających wymyślone przez siebie teorie

Wiecie co zróbcie? wsiądźcie w autokar pojdziedźcie do cipsoftu skopcie ich to wam może powiedzą czy ten quest istnieje -.-'

Pan Klocek 13-03-2006 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
@do bandy noobów wygłaszających wymyślone przez siebie teorie

Wiecie co zróbcie? wsiądźcie w autokar pojdziedźcie do cipsoftu skopcie ich to wam może powiedzą czy ten quest istnieje -.-'

Dziekujemy Ci za Twoj nic nie wnoszacy, glupi, niepotrzebny post. Co my bysmy zrobili bez ludzi na Twoim poziomie?
Pozdrowienia.

smagi 14-03-2006 15:22

widze ze powstal kolejny post, w ktorym sie ludzie beda klocic. ta bajeczke i minosku co siedzi na skale co go niby to trzeba z dista urąbać to slyszalem zaraz jak zaczalem grac w tibie, moj kumpel od razu mi powiedzial ze to nieprawda, nawet mi to udowodnil, bo ma rookstayera. Meczyl sie pol godziny a z mino wypadla kasa i chyba plate shield. A to ze sunrise ma brass armor to nie prawda ze dostal go od kogos zrookowanego, bo jak ktos tam napisal ze po zrookowaniu jest full reset postaci (1 lvl, zerowe skille, podstawowe eq, jak na poczatku). Jedyne co mi przychodzi na mysl to to, ze sunrise mogl dostac brass arma tylko za przekroczenie 50lvla na rooku, bo slyszalem ze za przekroczenie jakiegos lvla na rooku od cipsoftu dostaje sie jakis itemek niewystepujacy na rooku. To tyle, i tak wiem ze nooby beda mnie wyklinaly ze pisze brednie, ale coz, taki polak idiota ;]

billy1993 25-03-2006 22:15

Wyspa otwarta

A wiecie że ta wyspa ze spikiem była kiedyś otwarta? Potem cipsofci zrobili tam bramke lvl taka jak na moście z miasta bo drugo lvl'owcy brali sobie spike swordy!!! A NA KONIEC CIPSOFCI ZAMKNĘLI WYSPE! I TAK JEST DO DZIŚ!!!

Hakuoh 26-03-2006 07:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez billy1993
A wiecie że ta wyspa ze spikiem była kiedyś otwarta? Potem cipsofci zrobili tam bramke lvl taka jak na moście z miasta bo drugo lvl'owcy brali sobie spike swordy!!! A NA KONIEC CIPSOFCI ZAMKNĘLI WYSPE! I TAK JEST DO DZIŚ!!!

Tak, tak, tak. Książke mógłbyś napisać. Gdyby przed zamknięciem tak brali to by do tej pory mieli także Spike Swordy. A tak nie jest. Więc nie zmyślaj.

HubertPol 28-03-2006 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez smagi
widze ze powstal kolejny post, w ktorym sie ludzie beda klocic. ta bajeczke i minosku co siedzi na skale co go niby to trzeba z dista urąbać to slyszalem zaraz jak zaczalem grac w tibie, moj kumpel od razu mi powiedzial ze to nieprawda, nawet mi to udowodnil, bo ma rookstayera. Meczyl sie pol godziny a z mino wypadla kasa i chyba plate shield. A to ze sunrise ma brass armor to nie prawda ze dostal go od kogos zrookowanego, bo jak ktos tam napisal ze po zrookowaniu jest full reset postaci (1 lvl, zerowe skille, podstawowe eq, jak na poczatku). Jedyne co mi przychodzi na mysl to to, ze sunrise mogl dostac brass arma tylko za przekroczenie 50lvla na rooku, bo slyszalem ze za przekroczenie jakiegos lvla na rooku od cipsoftu dostaje sie jakis itemek niewystepujacy na rooku. To tyle, i tak wiem ze nooby beda mnie wyklinaly ze pisze brednie, ale coz, taki polak idiota ;]

jesli miales na poczatku skille zerowe to gratulacje ;]
a tak na prawde to sei z tym zgadzam ale nei z tym ze po przekroczeniu 50 lvl >>patrz Rookguardian de'Bove
TY

xnex 28-03-2006 17:25

Ten Key napewno istnieje i ten quest tez..... Ludzie poczytajcie chociarz troszke..... Cipsoft nieusuwa zadnych questow ! A wy wymyslacie bajki o usunietych keyach i questach, jak jest quest to do niego dojscie tez jest......

smagi 31-03-2006 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HubertPol
jesli miales na poczatku skille zerowe to gratulacje ;]
a tak na prawde to sei z tym zgadzam ale nei z tym ze po przekroczeniu 50 lvl >>patrz Rookguardian de'Bove
TY

z tymi skillami to mi chodzilo o te ze sie resetuja do swej poczatkowej wartosci, czyli 10 :]. A co do tego 50lvla to ja to tylko slyszalem, juz nie pamietam od kogo, nie powiedzialem tego ze to jest na 100%. A o Rookguardian de'Bove to praktycznie nic nie wiem, tyle ze jest najlepszym polskim rookstayerem.

ari2423 31-03-2006 22:53

a kiedyś jakieś eq przechodziło przy zrokowaniu, tak slyszalem więc jesli to jest prawdą to jest bardzo prawdopodobne że sunsire ma jakieś lepsze eq :)

smagi 31-03-2006 23:02

kto wogule powiedzial ze sunrise byl kiedykolwiek na mainie? Jesli sie myle to mnie poprawcie, bo nie wiem, gram tylko od udpatu z tiquanda, wiec nie wiem czy sunrise byl kiedykolwiek na mainie :].

@edit
Pomylilo mi sie, blad juz naprawilem :]

pito 01-04-2006 01:30

@up Hmm a ja zawsze myslalem ze kazdy z graczy byl kiedys albo jest na rooku ... :D
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez smagi
kto wogule powiedzial ze sunrise byl kiedykolwiek na mainie? Jesli sie myle to mnie poprawcie, bo nie wiem, gram tylko od udpatu z tiquanda, wiec nie wiem czy sunrise byl kiedykolwiek na rooku :].

smagi 01-04-2006 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pito
@up Hmm a ja zawsze myslalem ze kazdy z graczy byl kiedys albo jest na rooku ... :D

Jkaby co to juz poprawilem. Poprostu sie zapedzilem piszac tego posta :P, i od razu przepraszam za ten jakze glupi blad :P.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42.