poisoner |
22-01-2006 11:01 |
Cytuj:
Masz pecha. Kiedyś sam chciałem tam wleźć(jeśli mamy na myśli to samo). Taka dziurka ładna , z której nie można się ropnąć
|
Ludzie czemu wy nie czytacie w ogole tabliczek z opisem kolo dziury. Jakbys na tabliczce przeczytal co tam pisze, to bys sie dowiedzial, ze to jest dziura bezpowrotna i bys nie zszedl, bo przy tego typu dziurach jest opis.
Cytuj:
mam 34 lv skile po 66 2 bp uh na gs raczej nikle szanse
|
Z 2 bp uh masz szanse, pod warunkiem, ze umiesz grac i znasz droge. Musisz tak isc zeby cie gs nie zablokowaly.
Cytuj:
p.s spadles i sie wylogowales?
|
Tak, bo gsy sa dalej na lewo.
Cytuj:
Mimo iż nie znam tego terenu ( z reguły uważam gdzie włażę ) to się nie załamuj.
|
O ile dobrze pamietam, to tam i w wielu innych bezpowrotnych miejscach sa tabliczki (sign) obok z napisalem po angielsku, ze nie ma powrotu po zejsciu, wiec o co chodzi? Mozna nie znac terenu, a sie tam nie wkopac.
Cytuj:
Po 4: Jeśli nie masz kolegów (podejrzewam, że jest to niemożliwe), włóż plecak w kołczan, powiedz GSom miłe "dzień dobry" i czekaj aż cie ugoszczą.
|
Coz za pomoc. A poza tym plecak zawsze wypada, obojetnie gdzie go masz na sobie.
Cytuj:
o 6 re bykunio nie dam rady ich ominonc wala po 300 dwa to 600
|
To co ty masz? Leather or studded set? Mnie na nizszym lvlu i skillach niz ty, walily co jakis czas po 100+ tylko i nigdy za 200.
Cytuj:
gdybys byl magiem to magic shield i jedynuie manasy ,ale knightem jestes wiec jest inne rozwiazanie popros ludzi na tradzie i helpie
|
Taaa? No co ty powiesz? Akurat knightowi latwiej uciec, bo manasy mniej odnawiaja niz zabiera gs magowi, bo w maga wchodzi 100% hitow gsa i to sa niemale hity. A knight ma duzo wiecej zycia i moze uciec uhajac sie.
|