![]() |
No mam nadzieje, ze to forum mimo, ze jest juz bardzo dobre stanie sie jeszcze lepsze. Czekamy na konkursik :]
|
Nareszczie
Nareszcie jakies upade a ktos mi powie coś o konkursie?
|
Czy te zmiany będą widoczne gołym okiem dla zwykłego, szarego użytkownika, czy to może raczej update czysto techniczny?
1-dniowy konkurs? Muszę przyznać, że nie mam bladego pojęcia jak to może wyglądać. Zaintrygowaliście mnie ;p |
Cytuj:
Gdy już aktualizacja się zakończy, poinformujemy was o przynajmnej części nowych funkcji. Zresztą, sami je pewnie zauważycie. |
a to do up letniego
moze dadza nam kastety do fista:D:D:D mam nadzieje mzoe forum bedzie ladnjesze
:D |
Mnie ciekawi ten jednodniowy konkurs.Pewnie przez Was nie będe spał w nocy tylko myślał co to może byc :P
|
ten 1-dniowy konkurs pewnie będzie polegał na kilkunastu(dziesięciu?) pytaniach związanych z tibią oraz z tibią.pl i ten kto pierwszy odpowie na all good zbiera wszzystko ;p
|
Cytuj:
a tymczasem mogę zdradzić, że znanie takiej tajemnicy jest bardzo satyswakcjonujące :D |
ja prosze o next konkurs plastyczny :P
EDIT : jednodniowy dlatego zeby bylo mniej plagiatow :D |
Konkurs , kto zareportuje więcej bad postów. Już widzę , jak niektórzy by robili multi-konta i jednym pisali jakieś pierdoły , a swoim głównym reportowali. Oj też by się sporo banów posypało , a 'normalni' userzy konfrontowaliby po 100 razy posta z regulaminem , żeby nie dać możliwości zdobycia punktów innym :P
Ps. przydałby się taki 'niby konkurs' trwający przez miesiąc , a forum byłoby przez ten czas cudne. Najgorzej byłoby , gdyby ściema wyszła na jaw :P |
A co będzie nagrodą?? Może ban dla wroga :D :ban: :evul: :evul:
|
Ciesze sie ze forum bedzie stabilniejsze. Mam nadzieje ze zmniejszy sie ryzyko padniecia ( chodzby o 5% to bedzie miło ). A druga sprawa to mam nadzieje że nie przeszło wam nawet przez myśl by dodać licznik postów...
Hmm jedno dniowy konkurs ? Zapewne bedzie łut szcześcia bo forum padnie ... |
Moim zdaniem, to może być konkurs z haczykiem :)
Na stronie głównej pojawi się post, że kto nabije najwiecej postów tego dnia, dostanie niespodziankę. A ta niespodzianka naprawdę będzie czymś, czego nie będzie się spodziewał. Ponieważ będzie myślał, że to jakieś super coś, a to będzie BAN. :P :ban::ban::ban::ban::ban::ban: |
Cytuj:
|
Hmmm... co do tematu to mam taki 'błąd', że nie mogę ani pogróbić ani wstawić minki za pomocą 'menu' wokół pola tekstowego... ciekawe.
A co do konkursu... jakie będą nagrody? Może jakiś przybliżony temat i forma pracy? *EDIT* Sorki, wybaczcie, posta na górze nie przeczytałem. Już wiem jaka będzie nagroda w przybliżeniu :) |
Cytuj:
|
Obawiam się że środek tygodnia dawno minął:> A o konkursie ani widu, ani słychu.
|
Może to kolejny ich numer, obiecali konkurs i teraz lecą w kulki =P
|
Zaraz bedzie :
"Konkurs... To był Jeden Wielki Wkret! ;D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:47. |