Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Fake'i moj 1 ale cała historyja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=62175)

MiXer 26-01-2006 13:20

Ekhem... Ile ty masz lat? dziesięc? dziewięc? "nie martf sie" przed tobą jeszcze wiele nauki.
fabuła 5-10
wykonanie 5-10
ocena -10-20 powiedzmy

PS:byś się nauczył pisać :P

Żyłka 26-01-2006 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mlody93
Nie jestem mistrzem ortografi

No skoro nie jestes mistrzem ortografii to powinienes sie chociaz podstaw nauczyc a jak ci sie nie chce to przepusc tekst przez worda zeby ci bledy wykrylo albo daj starszemu (lub mlodszemu ;))rodzenstwu ktore troche zna ortografie zeby ci poprawilo bledy, a jak rodzenstwa nie masz jakiegokolwiek to daj rodzicom. Jak mozesz dac fake z takimi bledami ortograficznymi na forum ktore dziennie przeglada okolo 100 tys osob? To bez sensu. Uwagi mam tylko do bledow bo ja tam nie znam sie na tych fejkach a drobne bledy mi nie przeszkadzaja, typu czcionka nie tibijska moze byc, mi nie przeszkadza. Tylko te bledy.

@UP
Co ma wiek do inteligencji? :|

Ryha xD 27-01-2006 10:36

xD

odczepcie sie od niego jesli sie urodzil jak w nicku 93 r. to jestem z jego wieku ja tez takie cós robie (no moze lepsze ale jeszcze nie bylo premiery )
to teraz ocena
fabula :troszku nie zcaiłem przejscia z 1 czesci do 2
wykonanie 6/10 niekture krzywe rzeczy fajne te cieniowania
i ogólem to 6/10

tylko mam nadzieje ze bedziesz wiecej robił części i edytuj posty a nie nabijaj ich bo masz chyba 3 posty pod rządX(

to na tyle xD

edit: poszukaj w google.pl programu do czcionki tibijskiej a jesli nie znajdziesz (ja znalazlem ) to wybiez inny odcien czerwonego bo nic nie widac ;p

slawekmag 27-01-2006 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryha xD
odczepcie sie od niego jesli sie urodzil jak w nicku 93 r. to jestem z jego wieku ja tez takie cós robie (no moze lepsze ale jeszcze nie bylo premiery )
to teraz ocena
fabula :troszku nie zcaiłem przejscia z 1 czesci do 2
wykonanie 6/10 niekture krzywe rzeczy fajne te cieniowania
i ogólem to 6/10

tylko mam nadzieje ze bedziesz wiecej robił części i edytuj posty a nie nabijaj ich bo masz chyba 3 posty pod rządX(

to na tyle xD

edit: poszukaj w google.pl programu do czcionki tibijskiej a jesli nie znajdziesz (ja znalazlem ) to wybiez inny odcien czerwonego bo nic nie widac ;p

Całkowicie się zgadzam. Jak na 1 fake to niezłe, ale masz przyklejony topic nasze pierwsze fake czy coś takiego. I nie nabijaj postów.

I wiek nie gra roli jak niektórzy myślą. Niektórzy myślą że 12latcy to "tu wulgaryzmy piszą". Ja mam 13 lat i wiem że mając 9 lub 10 lat można zrobić fake jak Avager lub Crowal

PS. Ja też jestem z 1993.

Żyłka 27-01-2006 15:40

Wiek nie ma w ogole znaczenia na to jaki ktos jest.

mlody93 27-01-2006 17:09

Dziekuje za rady itp. na pewno sie przydadza, czesc 3 bedzie za tydzien Z POWODU WYJADU W GÓRY 8o

Rayman1994 03-02-2006 18:39

-.-

Ble . Nie mozesz w necie sobie poszukac program do czcionki tibijskiej
Powinienes spiewac :
"Bo mnie matka moja mila na debila urodzila "
Jak juz cos robisz rob dokladnie

Baradax 03-02-2006 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pogromca Oszuu
Oj nie znam sie zbytnio na fake lecz to fake nie jest wcale pszełomowe ;)
Wycieniowanie spoko lecz w 2 cz perwszy SS o jej !!! ... Krzywe napisy i nakładaja sie na siebie że nie idzie odczytac w tym screenie jak sa te odziały elfów to orc warior name na siebie nakłada Może jak wiecej potrenujesz !!!

Ta, wycieniowanie?
To sa najprostsze efekty w PSP wystarczy kliknac 4 razy.

Fake nie za bardzo-

Krizz 04-02-2006 10:03

Słownik plax?? Poradnik plax?? Kredki plax??
4/10 - te ostatnie światła mogą być ale są bez sensu według mnie, chyba że patrzyłeś przez śpiące oczy przez oklejoną wieczorną gumą lunete...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:07.