![]() |
jak ja mam do ***ja sie zarejestrowac? co soe wpisuje w polu ID i Authorization Number??????????????
|
@Up:
Jeśli nie znasz angielskiego nie masz nawet co zaczynać gry. Nie chcę cię z żaden sposób obrazić, ale po prostu nie dasz sobie rady bez języka. @Down: A tech pointy masz? |
siazki tez niemgoe przeczytac :< kupilem beginer mam 7 lvl Tam pisze ze wymagane 1 can point czy jakos tak.Jak moge zrobic 1 krok co can?
|
no dobra ale moglbys chociaz powiedziec mi jak sie zarejestrowac...prosze;)
|
No dobra, jak chcesz... :P
W ID wpisujesz nazwę swojego konta, następnie klikasz "ID check" czy coś takiego. Jeśli wyświetli ci się, że podane ID jest dostępne jedziesz dalej. Wpisujesz wszystkie potrzebne dane. Kawałek dalej wpisujesz swój adres e-mail i klikasz "E-mail address check" czy cos takiego. Jeśli podany adres jest wolny, dostaniesz na niego maila, a w nim będzie podany kod autoryzacji, ktorego wpisujesz w polu "Authorization Code". I... voila! Gotowe, jesteś zarejestrowany, możesz zalogować się do gry :) @Down: Przecież napisał, że nie może używać książek :S @Racon: Właśnie przyszło mi do głowy, że może niewłaściwej księgi uzywasz. Na pewno ma poziom "beginner"? |
Jak juz amsz książke to wejdx do items(inventory) i prawy klik na nią. Wybierz Yes i łuala :) Tech pointa 1 potrzebujesz, kazdego zdobywasz z kazdym levelem ;)
|
Mam 0 can skill i chce na 1... Sprawde teraz czy napewno beginer book (kupila ja w markecie)
EDIT:Co za glupia gra ,stracilem wszystkie itmeki co mialem w plecaku... 2EDIT:Juz mam itemki , na 100% t beginer book. http://img.photobucket.com/albums/v3...126_134049.jpg Juz wiem to byla ksiazka "robienia cane" Edit**:Co daje mane? |
na 10lv kiedy sie od nowa staty rozwija ine dawaj nic w dex ;) Wisdosm/agi/vit. A i deduck by lv 1 wszystkie procz cane. Czyli mam rozumiec że juz użyłeś ksiażki? Bo sam juz nie rozumiem :P
|
TAk kupilem 5 ksiazek i sobie uzylem mam teraz 5 cane skill , ale jak sie napelnia mane.
|
Musisz pic miksturki które kupujesz ze mniej wiecej 1/4 zswoich zarobkó, dlatego mówiłem że cane trudny :P
Nie pamiętam nazwy, aole chyab Ssanghchwatang lol :P Sprawdź w item info :) Edit: W medicine jak coś. |
No panowie, pochwalcie się swoimi lvlami, dorobkiem :D Ja jak narazie mam 32lvl. Mam już konika i summona. Chciałem summona ewoluować... ale summon evolution ticket kosztuje 2,100,000 nyangow ;o
|
Fak, ja się nie mogę zarejestrówać :( Wypełniam wszystko, naciskam Confirm, wyskakuje napis Check for ID Availibility.... Naciskam tam Check Availibility przy ID i nic się nie dzieje... Co mam zrobić? :<
@down: Używam Opery. Spróbowałem przez IE, jest OK :) Dzięki. |
@Up:
Używasz Mozilli? Jeśli tak, to to właśnie jest problem. Musisz się zarejestrować przez IE. |
Ja mam 25 bo miałem kłopoty z netem. Caerlionne nadal masz kłopoty z kasą:>?
|
Trochę :p Ale kasę dla Ciebie mam, więc się nie martw :P Tak przy okazji... kupuje pwszystkie armor-production manuale.
|
No wkońcu!
No nareszcie chyba znalazlem cos co zastapi tibie:D szczerze to troche mi się jzu znudziła i chciałbym zagrać w coś innego, i ta gierka bardzo mi sie podoba. Zobaczymy jak sie bedzie grało. Pozdro:evul:
>>>>>>31%<<<<<<< |
Hyh dziwke mi nawet strona nie dziala pisze ze "niemozna ustalic servera cos tam dalej"...
|
Jak zacząć?
No dobra wszystko ładnie pięknie ale ja zupelnie nie wie mco robić, czy jest jakaś polska strona o tej grze gdzie jest wszystko opisane i wyjaśnione? Jak tak to prosze o podanie jak nie to czy jest jakis pożadny czlowiek ktory by mi wszystkio wytłumaczyl i pokazał w grze??
GG:5984090 |
Spox Gierka tylko ze nudna :p
|
Ja mam mały problem.
Moja instalka waży 594MB. Przy instalacji wyskakuje mi błąd: http://img226.imageshack.us/img226/6128/goonzula9.jpg Gdy klikne "OK" wyskakuje mi kolejny błąd: http://img404.imageshack.us/img404/7642/goonzu2lv1.jpg Proszę o pomoc :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:02. |