Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Magic The Gathering-Mtg (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6249)

MeDo c.O.x 07-08-2004 09:05

Hmm mam biało zieloną talie i mam ją opartą na counterkach , na czym moge miec jeszcze tą talie ? bo ostatnio wywalilem sobie pare kart i dorzuciłem kleryków i sie dobrze gra.

stforus 07-08-2004 20:43

Gralem kiedys bialo-niebieskim kontrolem.
Jak nie ginalem w 4 turze juz bylopo przeciwniku
Talia oparta na "humility"-bialy enchant(2biale2bezkolorowej many) kazdy stworek jest 1/1 i traci zdolnosci +"mostek" -kazda atakujaca creaturka dostaje 1 obrazenie :] do tego masa conterow + rozne "wyszokiwarki". Tundry(bialo-niebieskie landy)+moxy

Drugi jajcarski deck to był cadawerus--> mozna bylo zadac przeciwnikowi w jednym ataku 60-70 dmg :))

oczywiscie oba decki w I Typie.

Drackmir 13-08-2004 13:41

Ja mam talie kolorową wszystkie kolory po troche

ale za to są to spellshapery hehe malo kto zbiera taki deck

gra mi sie bardzo dobrze mam nawet wszystkie 5 legend

i rozwalam kumpla w 6 turach ajk zaatakuje to jego crity

są niszczone przez ,,no merci'' hehe :berserk:

Afinor 13-08-2004 20:39

Ja mam dopiero startera:P I czasami cioram z qmplami z klasy (poziom amatorski, przynajmniej moj) Marze o elfim decku..

DarthPawel 19-08-2004 20:23

Taż gram w mtg. Mam Mirrari. Ciebie tez mam Ertai jak już jestes zkorruptowany. Gram fundeckiem na zombich. Jak ktos chce zagrac to na magic work station.

Ludwix Trimera 24-08-2004 17:21

Hehe ja grałem pare lat w Mtg.
Najlepsza edycja oczywiscie Invasion.
Ostatnia moja talia to Affinity Deck (Broodstary, Asserty,Myry i Thirst of knowledge)
Grałem tez ''Slejem''( nie wiem jak sie to pisze :P)
(Commandery,Rorixy,Pildrivery,Clickslithery)
Sprzedałem kiedys karte na jarmarku za 107 zł był to foliowany Orim's Chant.
Mtg Rox

Hedroxx 27-09-2004 21:33

Heh... ja miałem taki zaj*b*sty deck Biało-Niebieski 3-5 gości brałem spokojnie =] [Biały avatar, wing shardy, kontry, unsommony, boomerang, Raven guild master(jeśli atak dojdzie, to gościu zdejmuje 10 kart do graveyardu)] Jakby kto chciał kupić trochę Rare, un- i commonów [tylko Szczecin! :P ] to napiszcie PW.

Vanhelsen 28-09-2004 15:30

Mam pytanie:

Cytuj:

Hmm mam biało zieloną talie i mam ją opartą na counterkach
Dawno w to niegralem [ z rok będzie :P] ale jeśli mie pamięć niemyli to Conterki były tylko w islandach :P.

Hez 06-11-2004 08:58

@up ty mowisz o kontrach (zbija dany czar) a on mowi o znacznikach - (zwykle znacznik +1/+1)

grzes 01-03-2008 21:08

gra ktoś w to jeszcze? Jeśli ktoś chciałby sprzedać jakieś karty, to zapraszam na PW :), z chęcią pohandluje/powymieniam.

Pozdro.

grzes 02-03-2008 10:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 1934045)
jebany archeolog z miejsca pownienes dostac bana.

Chyba ty...

Co jest złego w odkopaniu tematu, który jest na temat, który mnie interesuje? Równie dobrze mogłem założyć nowy taki temat, było by lepiej? Zastanów się trochę nad sobą zanim znowu zaczniesz bredzić.

kołbaś 02-03-2008 11:01

lepiej nowy temat niz odkopywac jakis sprzed 3 lat

Lasooch 02-03-2008 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 1934216)
lepiej nowy temat niz odkopywac jakis sprzed 3 lat

W tym wypadku odświeżenie jest moim zdaniem lepsze.

@top: trochę w MTG grywam, ale raczej rzadko i raczej nieprofesjonalnie.

Kumpel ma fajny deck z Mirrodin, cały oparty na affinity for artifacts. W efekcie wszystko można rzucić szybko a Broodstary anihilują...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:24.