![]() |
hehehe
Po 1 Gratz sonsiad Po drugie bot byl zrobiony przez jednego z nich |
Gz
Nono ładnie ładnie ;] Wielkie Gz!
BTW. Na *** takie teksty ze z botem... Nie wiem ale czy sobie wyobrazacie 103 EK bez macro jak przechodzi anhi? -.- |
REHOST niech ktoś da na rec
|
Cytuj:
@topic gz dla makra |
Cytuj:
jak wg. Ciebie robili Anni na Antice?? zanim cos palniesz to pomysl 2x da sie zrobic Anni bez bota. |
Cytuj:
|
Gratz wykonania Annihilatora przez kolejn± ekipę z Furory :) Ale to bot za was wykonał prawie cał± robotę :p Mogli¶cie spróbować bez może by się udało, w co w±tpie :p Ale wiem że chodziło tylko o posiadanie rarów :) ... Może ja się zabiore za Anni~ tylko w tym problem, że Tibia mnie już znudziła :p I nie mam weny poexpić ... Jeszcze raz Gratz wykonania questa :p ;)
|
19:00 Saunir: robnisz cos ciekawego?
xD To mnie razwaliło :D:D Gz Anihi :):), gdybys ustawił bota na 1200Hp bys miał mniejszy hardcore :)) - ten z długim nickiem, nie pamiętam :)) |
Lamki na bocie wykonuja questa ktory jest marzeniem wielu tibijczykow...
Nic co bylo by warte obejrzenia... Co zabawniejsze jest ze zaraz po odebraniu nagrody podniecaja sie ze wykonali questa... Noobs?? |
Graaaaats!
Czekamy teraz na drugiego pastucha! :P
|
Cytuj:
Hi. Noob. Yes. Bye. |
Gz wykonania.
Szkoda tylko że z botem, ale przecież większo¶ć ludzi którzy robi± Ani jad± na bocie, więc po co te oburzenia że niby nooby itp. Zgadzam się ze swoimi przedmówcami że ten tekst mnie rozwalil. 19:00 Saunir: robnisz cos ciekawego? Pozdrawiam. |
Najs...
bot X( Yhhh qest tylko dla rarow.. 0 przyjemnosci z gry macie chlopaki widze... ;X |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:38. |