![]() |
Przynajmniej jakaś odmiana od codziennego ratowania świata podczas przerwy na lunch.
|
Moja druzyna przegrywa? :(
A no wlasnie, tam na widowni powinien stac Norah i mi kibicowac :P |
Dla mnie super rób dalej MORE MORE PLX !!! :cup:
|
Cytuj:
Moge zrobić dokończenie tamtej akcji z meczem rzeby wyszło fair ;) |
Z ta pilka nozna to dziwny pomysl, no ale moze byc...Widac ze sie starasz i robisz nowe obrazeczky :] Czekamy na wiecej (najlepiej na 10+stron Fake'a xD)
No i musze pogratulowac pomyslu. |
Podobał mi się ten rynek w budynku :p
Spoko wyglade tez te graffiti (czy jak sie to tam pisze;) ) jeśli naprawde robileś to paincie. Mi osobiście się podobało. P.S W barze te wino i woda coś dziwnie wyglądajom |
CAlkiem Miłe :) Trzymaj tak Dalej :)
|
Pomijając to, że jest dużo rzeczy troche krzywo, różowe tło w ogniach; to jest świetne!;]
|
No, pojawił się humor. I ortografia (chociaż niektóre słowa lepiej żeby się nie pojawiły, np. podwyRZka). Świetny pomysł. Aha, mam kilka ciekawych(wg. mnie) pomysłów, jakby co skontaktuj się na privie albo gg. Mogę też robić za słownik ;) :P, co bardzo by ci się przydało. Ortografia: 6/10
|
No no ja jako menadżer<czy tam trener>;p
Cool szkoda ze remisik moji chlopcy powinni dac wygrac dziecia baradaxa ;p |
He He 3:3 powina być dogrywka i karne ..
Nice Fake ocena 9/10 |
Cytuj:
A co do fake'u to zszedłeś z tematu (Dostawa Nowych 2006 chyba). Teraz to cała wycieczka. Musze przyznać że fake fajny. tylko niektóre rzeczy mnie rażą. Chodzi mi o to że są dziury w tapersty (nie mów że robiłeś to celowo) oraz w kapeluszach. Mogłeś je "załatać" w paincie. Dlatego dam ci (może i tylko) 8/10. |
- czyścimy.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Takie średnie rób dalej to zobaczymy.B) B) B) B) B)
|
Im WiĘcej CommentÓw Tym Szybciej Idzie Fake!
Przypominam jeszcze raz że im więcej dacie commentów tym bardziej się mobilizuję do robienia fake'a! :confused:
|
@up
Ty mi tu nie o komentach tylko rób to o czym gadaliśmy na gg. Może się publice spodoba. @users Jeżeli chce komentów: proszę, komentujcie. Tyle że chyba wszyscy z tego forum już się wypowiedzieli... |
Na pewno nie wszyscy. Ja np. nie widziałem tutaj żadnego posta od moda. Tutaj jest więcej użytkowników niż Ci się zdaje.
Co do fake to rób dalej a nie pisz że coś tam, coś tam, coś tam mało komentujecie. |
Fake po porostu boski;) Już się nie mogę doczekać następnego odcinka:P
|
@up
''przed''ostatni post - 12-02-2006, 20:46 Po jakiego ch*ja to odświeżałeś |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |