Cytuj:
Oryginalnie dodany przez TheNatoorat
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Kaczor
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Paladyn_Cichy
Indywidualna sprawa????? Koles, przestan mnie wkurzac, i co ma tibia gg do murzynow???? Ale dobra, wrocmy do poczatku, jesli to jego indywidualna sprawa jak mowisz, to zlodzieji tez powinno sie zostawiac w spokoju, to jest "ich indywidualna sprawa", trzeba wykazac "troche tolerancji", poco policja ma sie mieszac, najwyzej ich bool bedzie jak beda okradali jakiegos dresa. Taki masz styl myslenia?? "Postoje z tylu, to mnie nie dotyczy" To niezdziw sie, ze jak beda cie okradac, to sasiad ci niepomoze(walic to czy masz sasiada), bo preferuje twoj styl myslenia. Dobra, koncze, juz mi troche lepiej, bo mam zwisy na tibii i musialem sie odstresowac :D
|
Ale gadacie bzduryxDDDDD "tibia gg jest trojanem" teksty o lapaniu zlodzie ROTFL Pojdzcie lepiej pograc i zrobic cos w tej grze , bo widze , ze same low levele sie wypowiadaja zeby posta nabic:>
|
Wiesz, kto tu nabił posta? Więc spójrz na swój licznik postów i pomyśl, dlaczego jest tam o 1 więcej. Twój post był całkiem bez sensu, 0 poszanowania dla składni i gramatyki. I jeszcze jedno: Nie liczy się lvl, skille, eq, tylko to, jak osoba potrafi grać (czy jest prostakiem i bije low-lvl lub używa tandetnego TibiaGG, czy porządnie zdobywa loota i gra uczciwie). W poście, który właśnie zbluzgałeś było bardzo wiele mądrości, która przyda się Twojej, jakże rozśmieszonej, móżdzynce.
|
Zabawne, ze przeegzaltowany nastolatek rosci sobie pretensje dio poprawiania i oceniania kogos kogo nie zna.Jezlei uwazasz, ze w zdaniu "tibia gg jest trojanem" jest wiele madrosci, to twoja sprawa, ale to nie zmienia faktu, ze to nic nie wnoszacy belkot.Probujesz przyjmowac poze moralisty,lubisz poprawic sobie sampoczucie poprzez nuzanie sie w plytkiej sadzawce idealizmu na pokaz?Twoja sprawa, ale uwierz mi, ze ja ani tego nie doceniam ani nie szanuje i bede pietnowal glupote i kretynizm niezaleznie od tego co kazdy kolejny hipokryta ma do powiedzenia.EOT
|