![]() |
Nick: Alesis Sija
Level:9 Miasto w którym przebywasz: Thias Aktywność w Tibii: Codziennie Ile grasz w Tibię? ok 2 tygodnie Co lubisz najbardziej?? Handel Co chciałbyś napisać jeszcze? Weż mnie do gildi :cup: WEŹ MNIE GO GILDI I MOJEGO KOLEGE NA 16 LEVERZE:miecz: |
Kiedy Bendą wyniki tego konkursu???
|
Napiszcie mi na maila [email protected] wynki "konkursu"
|
Jakiego k...a konkursu !! On ma was W D...E gleboko pewnie siedzi przed ekranem i sie z was brechta.Myniu czemu takie male litery?? Przeciez on nic nie zobaczy jak wygrasz KONKURS musza byc wieksze !!:o
|
Nick:Ajarot skar
Level:8(dziś nabije :]) Miasto w którym przebywasz:Venore Aktywność w Tibii:średnia Ile grasz w Tibię?(rok,mięsiąc)?: łącznie wsystkie dni 2 miechy Co lubisz najbardziej??:łowić rybki w wolnym czasie Co chciałbyś napisać jeszcze?: gram na Candi i nie mam pacca ;/ ale chyba przyjmiecie :D |
Nick: Nath Lesador
Level:11 lvl 5 mlvl Miasto w którym przebywasz:Carlin Aktywność w Tibii:prawie codziennie Ile grasz w Tibię?(rok,mięsiąc)?: 3 Co lubisz najbardziej??:ganiac owieczki Co chciałbyś napisać jeszcze?:A dacie wyposarzenie jakieś?? (zbroje helm lub spodnie??) 8o |
Gildia
Nick: Lampulus
Level: 17 Miasto w ktorym przebywasz: Thais Aktywnosc: Spora Ile grasz w Tibie: 4 Miesiace Co lubisz najbardziej: Chodzic na silne potwory z kolegami;) Co chcesz jeszcze dodac: Bardzo chcial bym sie dostac do Gilgi :) |
Nick: Lampulus
Level: 17 Miasto w ktorym przebywasz: Thais Aktywnosc: Spora Ile grasz w Tibie: 4 Miesiace Co lubisz najbardziej: Chodzic na silne potwory z kolegami;) Co chcesz jeszcze dodac: Bardzo chcial bym sie dostac do Gilgi :) :) :D |
Nick: Sill Myra
Level: 29 Miasto w którym przebywasz: Carlin albo Ab'dendriel Aktywność w Tibii: raczej czesto Ile grasz w Tibię: jakies 6 miesiecy Co lubisz najbardziej: Questy i Kilerowanie Dragonów B) Co chciałbyś napisać jeszcze: Przygarnij Silla :D Tutaj wpisz dodatkowe prośby: Chetny Na Questy! Skupuje 22 Honey Comb's! ______________________________________________ Pamientajcie Ludzie NIE Karmcie Trola! |
Śmieszne
LOL ROX POSt HAHAHAHAHAHAHAHAHA Boże, nie moge sie od śmiechu powstrzymać :D :D :D 8o :D :D :D ale jaja co za temat :P:P
Mam pytko na jakim servie ta gildia |
Nick:Calahorn
Level:14 Miasto w którym przebywasz:Thais Aktywność w Tibii:Duża Ile grasz w Tibię?(rok,mięsiąc)? 2 tyg.:) Co lubisz najbardziej??Nabijac lvl, wchodzić w nieznane miejsca Co chciałbyś napisać jeszcze?Bardzo chcialbym sie dostac do tej gildii |
nick: Renivan
lvl: 20 miasto: Thais aktywnosc: czesto ile gram w tibie: a niedlugo minie rok OD ZALOZENIA KONTA ale mialem dluga przerwe ...wiecie szpital i te sprawy :( lubie najbardziej: wspolne hunty jeszcze dodam: nie lubie noobow i ich noobowatych pytan (np:za ile slime walnie dragona.....etc,etc) |
Rotfl
Nie widzicie ze on se jaja robi? Kozacy bosh......to jest joke, lepka na low-lvl.Wescie tu nie piszcie bo to jest jak karmienie trola!:evul:
|
OwneD.
To tylka potwiedza ile Polakow jest typowymi Noobkami :] |
@2up
Też tak sądze xD |
Nick:Stonealian Zwalaris
Level:1 (niedługo 5) Miasto w którym przebywasz:Rookgard Aktywność w Tibii:Czekam na swoje nowe haslo (stracone przez głupote) ogółem jedyna gra w jaką gram Ile grasz w Tibię?2tyg Co lubisz najbardziej??JEŚĆ!!! Co chciałbyś napisać jeszcze?nie wiem Tutaj wpisz dodatkowe prośby: PRZYJMIJ MNIE!!! NIE JETEM POCZATKUJACY!!! jak maly lvl to mały :P |
Nick:Torma Dykena
Level:13 Miasto w którym przebywasz:Rookgard Aktywność w Tibii:Co dzień Ile grasz w Tibię:1 miesiąc Co lubisz najbardziej:zabijać Co chciałbyś napisać jeszcze:nie wiem Tutaj wpisz dodatkowe prośby: PRZYJMIJ MNIE!!!PRZYJMIJ MNIE!!! |
Przyjmnij mnie!!
Nick:Torma Dykena
Level:13 Miasto w którym przebywasz:Rookgard Aktywność w Tibii:Co dzień Ile grasz w Tibię:1 miesiąc Co lubisz najbardziej:zabijać Co chciałbyś napisać jeszcze:nie wiem Tutaj wpisz dodatkowe prośby: PRZYJMIJ MNIE!!!PRZYJMIJ MNIE!!! |
Cytuj:
<lol2> rofl lmao xDD omg ahahah |
hehe dobre a modom proponuje zamknac temat :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:04. |