![]() |
Hoom za wybitny wklad w zycie for...tfu tfu....
Za Chryzantemy i Kill Drom... i za wiele zespolow... ktore dzieki niemu poznalem.... |
Hoom, bo mu to kiedyś "obiecałam" ;)
I w ogole Hoom rzondzisz światem :P |
Slay, za świetne opowiadania, które kiedyś przeczytam.
|
a masz, Slay, za Twierdze... No i za całokształt i za snukera =p
|
Na Taube, bo to jedyna normalna osoba z tego gremium.
|
Ghost dostal swoj glos, za czynny udzial w zyciu forum.
|
To ja głosuję na siebie, bo hoom dał mi do zrozumienia, że nie chce głosu. ;]]]
(tak, możecie tego nie zaliczyć. Będę moralnym zwycięzcą. :p) |
Ghost:
- za to ze zle wpisany nick (sic!) wy hamy ;) - blah blah - IRC - blah blah pt.2 - pomogl mi pozbierac sie do siebie po spotkaniu z "blekami" |
Nie dawajcie uzasadnienia. A Taube :D "Nie dyskutuj. Jest jak jest :D
@Do tej wypowiedzi pasuje zdanie z kabaretu. "Ja wiedziałem że tak będzie...". Może mała prowokacja? Tak to była mała prowokacja. Oficjalnie ogłaszam ze możez wypowiadać swoje zdanie a z tymi użytkownikami i moderatorami to podaj mi konkretny przykład kiedy tak było ale przymykam oko na takie rzeczy. Wolnośc jest ale regulamin ustalam ja...Trzeba było założyć konkurs to byś ustaliła regulamin. |
@Chessterr
znaczy się, zabraniasz mi wypowiedzieć własnego zdania na ten temat? :] (inni mogą się wypowiadać, a ja to chyba jestem niewygodna B)) a czemu to? nooo? żyjemy w wolnym kraju (wbrew pozorom XD) i będę komentować to co mi się nie spodoba! o! :P nie uciszysz mnie ;) ze mnie nie ma tak łatwo :evul: a niech dają uzasadnienia! przynajmniej ci na których głosy oddają będą wiedzieli dlaczego na nich oddano głosy ;P d.Taube |
Kald dostal odemnie glosa...
Za te jego Strasznie dorosłe posty ... Które mnie przytłaczają ;P i wogóle za ogół :D . |
omg
O w dupę jeża.... Ville kandydatem na Użytkownika roku, toż to .... Jawna obraza wszystkich żyjątek na ziemi!
P.S Czemu nie można odejmować głosów ;> |
Zagłosowałem na niego, bo byłem pewien, że nikt tego nie zrobi, a on przeszedł do finału :P
|
@Tiligus
Kij ci w mordke =p @Supeł Ale jestem ostatni =p Wolalbym byc najlepszy wsrod najgorszych a nie najgorszy wsrod najlepszych =p |
Cytuj:
|
Cytuj:
@btw. Czy tam nie było 12 głosów na Svena?:D (żart-bo sie niekumaci doczepią) @btw2. Mój głos otrzymałą VERBLE Taube za ogół czyli mądre posty (choć za długie)itd. |
im więcej tym lepiej szerszy wybór;p wybrałem Matka bo on w przeciwieństwie do niektórych woli bardziej argumenty niż wyzwiska.jesli mialbym jeszcze 1 glos zaglosowalbym na Walekifa bo pomimo mlodego wieku ma wiecej do przekazania niż 80%ludzi w ankiecie
|
Ville Vallo rox ;)
...wie czego chce :] |
Cytuj:
|
Kladrick +1
Bo wiem ze on na to zasługuje (przynajmniej tak bylo na forum.gery.pl) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:37. |