![]() |
Maciekk, jeden czy dwa masslogi wojny nie czynią. Jestem jednak pewny gdy wojna wybuchnie NG i była EZ napewno sie dołączy. Szkoda że już nie będzie mi pisane wypłacenie SD fosfikowi ;/
|
Cytuj:
Notop - uwazam, ze jestes super. :p |
maciekk ty to jestes taki cwany jako anonim ;] pokaz swoj name lub napisz do mnie i pogadamy sam na sam i zobaczymy kto pierwszy odpadnie ;] pozatym na to zeby ng i ez wrocilo i byla wojna to ja czekam od konca ostatniej, bo gram w ta gre zeby sobie pozabijac ludzi, powojowac, to jest cel tej gry;]
|
[quote=Lindlay]pozatym na to zeby ng i ez wrocilo i byla wojna to ja czekam od konca ostatniejQUOTE]
Hmm.. to moze ich zaproście? Ciekawie by było ,bo ic się ostatnio nie dzieje na Arcanii :P |
Cytuj:
11 lv maker ?:P lol :D A pozatym nie gram na servie na ktorym mnie nie chca w przeciwienstwie do ciebie ;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ok. przyznam szczerze, że zawsze myślałem, iż Komb.... był w DPFT a nie w Erze .. ?
|
hauehuaheuhauheuahuehuaheuhauehuahe, powrót do przeszłości xD wygrzebałem sobie coś takiego hihi :D pozdro arcania
|
ahahahahahahah o kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur
|
ołneeed haha, ładnie ładnie, Lindlay przeprowadzał wywiady, a ja nic o tym nie wiedziałem !! :[ xD
|
archeolog plxx
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:40. |