![]() |
Ja jako ludzi użyłbym (a kogo innego?) ludzi, a jako hobbitów Dwarfy, ponieważ też są mniejsze. Chociaż jeśli chcesz użyć dwarfa do roli gimliego to trundno. Ja do niego użyłbym Guarda a do froda i reszty zwykłych. Ładnie to zrobiłeś. Fabuła też ciekawa. Dużo fake o władcy jest w temacie nasze pierwsze fake. Ale nigdy nikomu tak nie wyszlo. Gratz dla Ciebie.
|
Jak na 1 fake to nawet niezle ;)
|
Poprawka
Wzialem sobie do serca to co mowiliscie i postanowilem zrobic poprawke :cup: .
http://images2.fotosik.pl/21/egjtnhsvybwyxd13.png Moze byc :confused: ? |
A Gimli kim będzie? Orkiem? Hobbici powinni byc.. zmniejszonymi ludźmi xD. [reklama]Wladca Pierścienic rox i w ogóle[/reklama]. A fake fajny.. tylko te hobbity;S Dworce nie mogą byc bo są za zielone, i każdy by musiał nosić speary lub voodoo dolla;S. Zmniejsz ludzi. (lol, fajnie brzmi xD)
|
No no mi to jakos bardziej pasuje tylko male ale wytnij hehe im głowy i wklej ludzkie efekt bedzie super :) cya
|
szczerze mowiac to bardzo fajne jak na peirwszy fake ;) moja ocena to 5- bo nigdy nie widzialem LOTR z orcami :D
|
No ten nowy obazek jest już git.
|
Posłuchał mnie :\:) . A jak coś Gimli to może być dwarf guard. W końcu on był wojownikiem czyli to będzie pasować. Mam jeszcze jedno. Nie powtarzaj tej części tylko rób nową. :D Fajnie to wygląda. Ja coś pisze a zaraz podemną ty już zamieszczasz fake zgodnie z moimi wskazówkami.
|
Hobbity zrób jako dworce a gimli to krasonlud
Proste? |
Widać że robiłeś ten fake na podstawie filmu :] Powiedzcie mi w ktorym fragmencie książki było napisane czy gollum an toruturach krzyczał frodo baggins czy shire baggins (opcja frodo baggins odpada bo znał i tak tylko bilba). Ja przeczytałem tą książke 8 razy i się nie doczytałem :D Co do strony technicznej to jest ok, ale specem w ocenie fake'ów to nie jestem...
|
Widać że robiłeś ten fake na podstawie filmu :] Powiedzcie mi w którym fragmencie książki było napisane czy gollum na toruturach krzyczał frodo baggins czy shire baggins (opcja frodo baggins odpada bo znał i tak tylko bilba). Ja przeczytałem tą książke 8 razy i się nie doczytałem :D Co do strony technicznej to jest ok, ale specem w ocenie fake'ów to nie jestem...
|
Nom teraz to ladnie wygląda. A co do boromira to może hero??
|
nioppp.... nawet nawet podoba mi sie
tylko, hmmm... maly minus za mieszkanców :p |
Jak na pierwszy fake genialne xD.
PS. Konie Nazguli tez sa niezle, kontynuuj. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |