![]() |
20:45 Rekin Lord Vader: Kilver Kilver za ile kupie vamp shielda??? (joke) :D
|
Cytuj:
Hmm... ciekawe ja bym wziol te ogniste mieska (jak goracy towar to moze cosik gratis^^) I pomarańczki, a masz jaja (nie zrozum zle xD)?? |
Chciałem należeć do polskiej gildi na silverze ale juz od 15 lvl pierwsza byla Polish Fatality Team ( nie przyjjeli mnie :( ) Druga Legion of Silvera też nie przyjeli X( wtedy weszlem do jakiejś gildi 75% byli w niej BR :p ale juz do bleck heros już nie musiałem się prosić żeby mnie przyjęto ( sami mnie namawiali i zapraszali ) :p . Ok ale do tej gildi naszlo za wiele małych lvl (n00b) :p
wkońcu zapytalem się czy moge wejśc do Immortali. I jestem teraz juz nie bede zmienial gildi az do konca swoich dni na Silverze. Teraz jak powstała gildia Moonchildren to nie bede już ,,kombinował'' B) W sumie to w Imortale to w około 40 % polacy :p :p P.S awatar to nie ja :D tylko ziomek z mojej klasy :D |
Cytuj:
No ba a ja musialem sie prosic do kazdej poza immortalsami bo sie tylko spytalem i kilalla odrazu ok, BR ale jedek jest normalna... :) |
@ markizek
jesli chodzi o jaja to z tym bedzie klopot :P B) moze jak uda mi sie przemycic to dostaniesz jakies. Oczywiscie swieze i nie uzywane :)) @ immortal gdy gralem yogim ( ech te czasy :( ) toi za namowa rekina chcialem dojsc do immortal. gadam se z liderem ich (mam spelnione wymagania) a ona powiedziala abym napisal jutro. to oczywiscie ja zapomniaklem i doszedlem do magnificus(czy jakos tak) i pozniej przestalem grac yogim i nie mam mnie tram @ co do ognistego towaru to jest prezent. 1 gp ^^ |
no nareście cos o silverze :)) mati beka niewiedzalem ze jestes na tym forum a ligusowi wielkie gzz za wymazone 80 skila :)) pozdro
|
o silverze bylo pelno tematow ( z 5 )
wiec jak widac nie byles zbyt obeznany w forum :P wreszcie ktos nowy doszedl bo malo osob sie wypowiadalo :) |
@Narkoman
ale mój był najlepszy;) @Macho Yoo wczesniej byla gildia: Red Warriors-pierwsza polska gildia na silverce :] niestety lider i jego rl friend(oboje moi kumple) dostali hunta i odeszli na obsidie pozdro dla dubana i pixa ^^ edit.270obejzen i 27comentow ^^ robmy tak dalej a bedzie to temat z 700000obejzen...no moze ciupenke przesadzilem :P |
hehehehehe
rekin chlopie chyba sie najarales:P za wysoko mierzysz ambicje cie poniosly? czy co? :P a najlepszy temata to byl moj (tzn. bedzie o ile jakis zaloze :) ) hehe |
Ludzie nie piszcie w tym poście !!(jednym słowem opamiętajcie się)Piszcie w moim ojcowskim poście!!!Pierwszym poruszającym sprawy silvery. A nie jakigoś gościa co ma kompleksy bo jest niechciany wśród gilidi !
|
Cytuj:
|
omg dramax n/c tak zwane czlopaku tylo sie nie popłacz
omg |
Cytuj:
|
hehehehehhe
rekin jak mozna tak sie tym przechwalać narazie masz czym bo niedlugo cie pobije więc sie tak nie ciesz, raz ci cos w zyciu wyszlo i sie podniecasz. |
Cytuj:
|
@ up
lol @ tam do czegos juz bedziesz leaderem swej gildi bo raczej nie bedzie przeciwnikow, bo ponoc thorin przestaje grac. Sprzedeaje postac :( PONOĆ. |
Red Wariors
oj pamiętam tą gildie no była świetna mieliśmy własną wielką chalupe jeszcze wtedy mialem sarana :)) pamiętam te czasy ahhh tylko wszystko przez Kazuyoshi bo mnie posondziła o kradzesz tych jej ***anych prezentów X( tera szybko szybko lvl i wbijam do Immortal Dragons :))
|
Cytuj:
Nie chciany mam wiele propozycju, ale nie bende dochodzil do jakiejsc noobowskiej buahah zal ci dupe sciska bo do immortalsow nie dojdziesz a mnie by wzieli ususuahahah |
właśnie ja ci pokaze lol :P :P :P jestem ciekawy gdzie jest fota ligusa z 80 skilem axe :)
|
Cytuj:
to do mnie????? X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:41. |