Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=31)
-   -   Northport & Greenshore (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64631)

Vanzi 23-03-2006 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kraaj
a napisalby ktos cos na temat stone golemow i jak sie tam dostac?
slyszalem ze spory resp jest pod greenshore

Źle słyszałeś, nie ma tam żadnych Stone Golemów.

caveki 08-05-2006 18:31

W podziemiach Greenshore znajduje sie boss golemów (o ile dobrze pamietam Gorlam, czy jakos tak :P) Moze ktos slyszal albo byl tam, bo szukalem troche po forum ale nic ciekawego nie znalazlem, oprocz filmów na tibie 7,5 :P

Jush sciaglem filmik, slaby ten boss :P ... Ale mzoe ktos posiada wiecej informacji na ten temat. Mianowicie czy on pojawia sie, tak jak inne bossy, czasami czy terz jest tam caly czas... ??

Caim 10-07-2006 18:55

Screeny

Mam Prośbe , jezeli ktos moze prosze zamiescic w temacie screeny z wnetrza Northport Clanhall bylbym bardzo wdzieczny : ) :baby:

Mr Cheery 12-07-2006 23:25

bardzo ladny poradnik. Respect for you:)

Piter Knight 03-08-2006 11:45

8. Wejście do podziemi, znajdziemy tam np. rotwormy dobre dla skillujących knightów (szczególnie na non-pvp) można także stamtąd dojść do Demony:
:evul: :evul: :evul:
lol??
Demony pod Northport -.- przecieżto teren dla facc a na facc nie ma demonów a poza tym niezły poradnik ale z tymi demonami to klops xD

Macia 03-08-2006 18:47

Jemu chodzilo o miejsce zwane "Demona", ktore z demonami ma tyle wspolnego co Korn do Krzysztofa Krawczyka

Marek Tibioman 05-08-2006 22:51

Ja bym nadał temu "poradnikowi" tytuł: "Wioski tibii" (jeśli można to wogóle nazwać poradnikiem, bo to raczej jakiś przewodnik:p), bo miasteczko to np. darashia, też jest mała, ale to raczej miasteczko, bo taki northport to wiocha! Ogólnie to się napracowałeś, chociaż pewnie nikomu się ten przewodnik za bardzo nie przyda:p ale gratz za chęci:)

krzychu sorcer 23-10-2006 20:37

napisz strone na jakiej moge znalesc rozwiazanie

superowy poradnik ale co to jest ten explolder society quest ale pokarz mi jego rozwiozanie bo nie wiem sprrawdzalem na wszystkich stronach tibi;( ;( ;( ;(

Bartollomeo 25-10-2006 13:54

Ehh..

Ehh.. nie wiem po co taki poradnik...No ale skoro juz jest to dodam cos od siebie.

W takich miastach nie ma nic ciekawego a wypisywanie obecnosci skrzynek jako plusow nie wiem czy jest trafne..
Na pewno niewatpliwie plusem Northport jest duzy resp kurczakow, na ktorym mozna zebrac dosc szybko piorka. Co do Greenshore- tam szybko piorek nie zbierzemy, ze wzgledu na obecnosc wielu ludzi z Thais.

Patol 04-03-2007 19:51

Poradnik przydatny, na Game Chat pytalem sie gdzie mozna fajnie skilowac, powiedzieli mi ze w Northport, ale nie dokladnie. Teraz wiem gdzie sa te roty, chyba pojde tam skilowac :D.

Nauczyciel95 06-04-2007 18:08

Zaj****ty poradnik masz tu wszystko: jak dojsc + i - i opis moglbys jeszcze opisac jaskinie w northporcie
;)

Kamikadzol 03-12-2007 18:40

poradnik fajny
polecam Northport dla ludzi polujących na roty, trolle, wlki itp. tam jest jaskinia dość duża i fajna

dominik10 18-12-2007 22:47

...
...
... ... ...
...
...
...
...
Bez sensu, moze jeszcze opisz Fibule i nie wiem ... monstry i loot, czemu sie opyla ... zal czytac, dla newbie info, nie dales b.waznej rzeczy ... mozna napotkac Dragona w Greenshore :P

Tibijski wojownik 19-12-2007 18:32

Mnie ten poradnik się podoba rozwinesz go jeszcze i będzie dobrz.

pavelek 19-12-2007 18:45

spoko poradnik, komuś kiedyś się może przydać 8/10

rasialdo1 08-06-2008 11:48

Bardzo Dobry Poradnik!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34.