![]() |
Jak Sciagnac Ten Film?
Mam pytanie jak sciagnac ten fil z RapidShare?
W tibi jestem newbie(chyba tkak to sie pisze:P) ale chetnie obejrze filmik. Tylko nie wiem jak to sciagnac bo nie lapie tego systemu(jeszcze nic mi sie nie udalo sciagnac z Rapid Share). Moze ktos mi pomóc(wytlumaczyc co kliknac)? Wybiera w tej tabelce na dole FREE DOWNLOAD i nie wiem co dalej. Błagam pomóżcie! |
Cytuj:
Filmik taki jak kazdy z demonów ...nie nudzi was to jeszcze ? Razzor widzisz tak na dole takie 3 ,2 cyfry lub liczby ? wpisujesz je tam gdzie masz miejscie i sciagasz |
@Miszczu
dzieki udalo mi sie filmik troche nudny ale jaki loot, dla mnie to mazenie z moim 11lv knajtem:( |
ja niemam pojecia jak sciagnac z tej strony ten film wlanczam ta strone i co dalej ??
help PLX |
Omg
Cytuj:
|
UWAGA! - jeśli nie chcesz obniżyć poziomu swojej kultury, to nie czytaj tego posta! UWAGA!
Niech chociaż będzie jeden, który tego nie przeczyta to dam mpa. Czaicie ALUZJĘ? |
OMG ty hyba nie wierz co to sa demony a dotego nie ogladales filmu a gadasz ze po 1 min zasypiasz X(
|
Cytuj:
Chyba napisal zeby nie czytac... Jesli ktos niechce, NO pozatym to Gratz dla nich udanego loota ( i tak nieuslysza :P) |
Cytuj:
|
hehe, za***isty filmik :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:16. |