![]() |
Powiem tak:
Fake byłby całkiem niezły (jesli to pierwszy) Gdyby te postacie i potwory nie były rozpikselowane. Jak masz robić screeny z gry to przestaw sobie w opcjach tibii rozdzielczość na 640x480 to wtedy postacie będą dobre. Zrób jeszcze jedną część i zobaczymy co z tym będzie.;) 5/10 |
5/10
hahahahahahahahaha8o chyba -5/10 hahaha 8o |
Cytuj:
Fake? Postacie rozpikselowane, brzydkie, nie mają oświetlenia. I kolejne 'orci'... Bleeee. |
@up
sprzedałeś mnie -.- @topic koleś chyba dał sobie spokuj z fake :P |
@Nie będe się powtarzał...Syf.
@up Wydałem modkom(czy tam modką huj wie)twoje drugie konto.Zasady to zasady ;) A łamania ich nie lubie @edit Autocenzura rulez ^^ |
eeeee....................
mogles sie chociaz postarac screeny plus (dziwne) fake dam ci na zachete 2/10 :dance: |
Cytuj:
@Topic: Widać, że autor już nie będzie nic robił, można zamknąć, ew. już nic nie pisać. |
hmm nie obraz sie ale :/ "poznaj moc painta":p
taa moj pierwszy fake tez tak robilem ale nie wycinalem ich [postaci] z www.tibia.pl lub innych stron Ogolnie to mogl bys sie bardziej postarac:cygaro: |
eeee....
może jak byś troche więcej na forum patrzył, i jak byś znalazł post o robienu feak'ów to pewnie by ci wyszło
|
Cytuj:
a skad sie nauczyłem fake'i robić? właśnie z tych poradników!! |
krzywo wklejone, nędzna fabuła, rozbe rozmiary -.- np. jest jakis ziomus i obnok jakis ziomus i on o wiele mniejszy -.-, brzydko wyglada oraz slaba rozdzielczosc -.-
moja ocena: -100/10 /\ To jest minus jakbys nie wiedzial czyli minus sto na dziesiec ;p |
Cytuj:
Mam nadzieje że sie ze mną zgadzacie -.- Poprostu dno... takich fejkow wogole sie na forum nie powinno umieszczać -.-' |
A ja mam ci cos powiedziec?- ARCHEOLOG!!!!!!!!!!!!!!
|
Tego nie da się oglądać fuj ochyda ,nie: Archeologom i nie umiejącym robić fake.
1/10 Bo jesteś z Lucery LUCERA RLZ |
Fake moze byc ale zauwazylem pare bledow ortograficznych...... daje ci 4/10
|
Cytuj:
WHAT??????? TO, TO COŚ NIE JEST FAKI'EM!!! skala 10pkt: (-4) Potwory (-2) Orci (-2) Ortografia (-2) Podłoga (-1) Ten GM (-1) Orci i Dwarfy (-3) Super hero?? -3/10 Nie Rób PLS |
Cytuj:
A tak wogóle ten "fake" ci h***wo wyszedł. Tak jak ktoś wcześniej napisał, że lepiej zrobić dwa dobre obrazki na dzien niż 15 daremnych. 0 absolutne/10 |
1. Ech wy archeolodzy...
2. Prawdziwe fake to właśnie PRZEROBIONE zdjęcia, "ajnsztajny". 3. Zamknąć temat - archeolodzy must die ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29. |