Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Aldora War Eternal March Vs Anima (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=65028)

Royal Kaszalot 12-02-2006 04:51

jak tkos jest slepy to neiwidac

Erolik 12-02-2006 05:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZYNEK
KORWA NISO NIE CFFFANIACZ NAM tu TYLKO POKAZ CO POTRAFISZ!!
GOWNO UMIESZ I TYLE :baby: JAK JESTES TAKI KOZAK TO ZLAP CHOCIAZ 1 FRAGA TYLKO NA JAKIMS GOOD LVL 8o I WTEDY MOGE CIE PRZERPOSCI NA TYM FORUM :)

Cwaniak.. jakbys mial, 105+ ek.. to co bys ****a na wojnie zrobil..? Wez sie ****a zastanow, ek, jest jedynie do trapowania/bloczenia.. a ten fragi od razu-.- oo.. moze niech od razu z 10 fragow zlapie, co..?

You have been pwn3d.

Nie umiecie grac - nie oddzywajcie sie-.-'

Signed
//Ero..

Royal Kaszalot 12-02-2006 06:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erolik
Cwaniak.. jakbys mial, 105+ ek.. to co bys ****a na wojnie zrobil..? Wez sie ****a zastanow, ek, jest jedynie do trapowania/bloczenia.. a ten fragi od razu-.- oo.. moze niech od razu z 10 fragow zlapie, co..?

You have been pwn3d.

Signed
//Ero..

do bloczenia moze i masz racje, ale ****a to jest noob czlowieku nawet nei wnikaj (postac jest dobra) ale grasz pffffffffffffff 0 pvp 0 umiejetnoscie gry samo to swiadczy o tym ze nawet na demony sie boi isc -.- ****a on nawet na dle nei chodzi a co demony haha

ZYNEK 12-02-2006 09:34

wiem wiem

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erolik

You have been pwn3d.

Signed
//Ero..

tak mowisz ze ek do blokowania/trapowania a popatrz na fragi wojny eli 2 beny 2 i to ek

Erolik 12-02-2006 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZYNEK
tak mowisz ze ek do blokowania/trapowania a popatrz na fragi wojny eli 2 beny 2 i to ek

-.-' Do***ales ostro.. 105ek+ a 204ek+ to kurde roznica?
Nie licze Benny'ego, bo on umie grac, i to bardzo dobrze..

@Royal Kaszalot
Dobra, ile grasz w tibie?-3 lata? Jaki lvl miales najwiekszy?-20lv?

You have been pwn3d second time.

Knight dopiero zaczyna "coś" wiecej "robic" na wojnie jak ma 130lv+ Wtedy juz dosc ladnie "exori" wchodzi, i jesli skilluje w sworda, to moze niezle combo walnac (ice rapier + exori = 60-70lv sorc dead..)

Signed
//Ero..

Erolik 12-02-2006 13:38

@Masa..

Bah.. Masa sie zgiol.. Kazdy wie chyba czemu.. 2 sdki, explo~dead.. EM~ wykorzystalo minus sorcow - malo hp.. Ale pytanie- Czemu Masak na Utamo Vita, albo Energy Ring nie siedzial?- Czy by go to uratowalo? Sadze ze tak.. Masak popelnil blad, ktorego jak mysle, juz nie bedzie chcial popelnic 2 raz..

Signed
//Ero..

Pepcio11500 12-02-2006 13:38

Tylko Chuck Norris ściągnął internet na dyskietkę !!!

Fajnie ze Masakrowiec padł nielubie go bo zabił mnie kiedys na tescie blahahah~:evul: :cup:

Keisuk Cichy 12-02-2006 13:46

Dobrze zorganizowana bitwa.Ja jestem zadowolony:)

Elmin 12-02-2006 15:02

ja bym to nazwal chaosem totalnym i powiedzialbym ze tylko przewaga w ilosci osob i lvlach pozwolila wam wygrac bo jak by byly rowne szanse to z taka organizaja nic byscie nie zdzialali

Diamonic 12-02-2006 15:16

Erolik przestań zgrywać osobę umiejącą grać, jedyne co robisz na forum to asslickin'.

Pwn3d? Huhu...

Komandos 12-02-2006 15:44

łapanie fragów w takich sytuacjach to pewnego rodzaju loteria, no bo jakim cudem Estrella Aline złapała fraga na Wobuganie(ktoś mówił, że się nie dziwi, że Eli złapał fraga i to samo o Bennym)? Wobugan mógłby się uhnąć lub zostać przez kogoś uhnięty z tłumu i paść sekunde później to kto inny by go zfragował.
peAce

Finger.. 12-02-2006 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elmin
ja bym to nazwal chaosem totalnym i powiedzialbym ze tylko przewaga w ilosci osob i lvlach pozwolila wam wygrac bo jak by byly rowne szanse to z taka organizaja nic byscie nie zdzialali

Nie wydaje mi sie.. z reszta nikt animie kazal sie bic tylko eli zarzadal wojny a oni mogli wybrac i to nie em wina ze maja wiecej ludzi w gildi. Co to fragowaniaa to tak jak powiedzial komandos "loteria" a masa mysli ze ma 150msa to zabije kazdego...ale przekonal sie ze kazdy moze zabic jego ;]

Where been Sacrifice, I there been too.... Bye ;]

Elmin 12-02-2006 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Finger..
Nie wydaje mi sie.. z reszta nikt animie kazal sie bic tylko eli zarzadal wojny a oni mogli wybrac i to nie em wina ze maja wiecej ludzi w gildi. Co to fragowaniaa to tak jak powiedzial komandos "loteria" a masa mysli ze ma 150msa to zabije kazdego...ale przekonal sie ze kazdy moze zabic jego ;]

Where been Sacrifice, I there been too.... Bye ;]

dobra ale angielskiego moglbys sie douczyc ;) nie mowie ze biedni anime itp bo mam przyjaciol i tu i tu tylko mowie ze wcale nie ma co chwalic waszej akcji na edron bo to byla kompletna dezorganizacja

Wepn 12-02-2006 17:54

WEZME JA ZA KIJA ZA*******E W RYJA ZA MOJĄ ANIME ZA MOJĄANIME ! :d

HAIL ANIMA

Keisuk Cichy 13-02-2006 09:37

Hej Panie legenda, ja mam tlyko jedno bardzo grzeczne pytanie, wciąż nigdzie na nie nie odpowiedziałeś:

pyt:GDZIE I CO ROBIŁEŚ PO DEDZIE MASAKROWCA ? :p
odp: Chowałem sie za murem czekajać az zniknie pz lock, kiedy inni z mojej gildi walczyli jescze...

Wiec tak tak, czekamy na filmek widziany Twoimi oczyma, pokaż nam to wsyztsko:) Chociaz na filmie Fingera~ to i tak ładnie widać:)

Co do szyderstw z Ciebie na RL to nie wnikam-.-

Hmmm...co ja to chciałem jescze powiedziec....aha...ktoś mówił ze to był chaos...NIE, to nie był chaos, popatrz na deda Masaka~,lub chociażby deda Chezwalli. Cele byly na biezaco wybierane, nie lalismy kazdy kazdego, i lalismy w odpowiednich momentach:)

Dodatkowo musze troszke walnąć smiechem z Bongos Knight, bo nie na codzien pada 90 EK na jedno combo z SD:), w dodatku bylo nas chyba 3 albo 4 palkow przy nim...:)

Voltiv 13-02-2006 14:31

14:21 Nemtor: YOU RECOGNIZE MASAKROWIEC. HE WAS KILLED BY BENNY BONGE.
14:21 Nemtor: rofl

xddd

stasio druid 13-02-2006 19:02

"14:21 Nemtor: YOU RECOGNIZE MASAKROWIEC. HE WAS KILLED BY BENNY BONGE.
14:21 Nemtor: rofl"

Tak to mnie dobiło ogladajac ten film... Koles który na wspołe rozwalał BW z Masakrowcem stał i sie patrzył... No comennt
Człowieku bez przesady...

Hail EM dawac ich panowie

Nemesis_sF 13-02-2006 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keisuk Cichy
Hej Panie legenda, ja mam tlyko jedno bardzo grzeczne pytanie, wciąż nigdzie na nie nie odpowiedziałeś:

pyt:GDZIE I CO ROBIŁEŚ PO DEDZIE MASAKROWCA ? :p
odp: Chowałem sie za murem czekajać az zniknie pz lock, kiedy inni z mojej gildi walczyli jescze...

Wiec tak tak, czekamy na filmek widziany Twoimi oczyma, pokaż nam to wsyztsko:) Chociaz na filmie Fingera~ to i tak ładnie widać:)

Co do szyderstw z Ciebie na RL to nie wnikam-.-

Hmmm...co ja to chciałem jescze powiedziec....aha...ktoś mówił ze to był chaos...NIE, to nie był chaos, popatrz na deda Masaka~,lub chociażby deda Chezwalli. Cele byly na biezaco wybierane, nie lalismy kazdy kazdego, i lalismy w odpowiednich momentach:)

Dodatkowo musze troszke walnąć smiechem z Bongos Knight, bo nie na codzien pada 90 EK na jedno combo z SD:), w dodatku bylo nas chyba 3 albo 4 palkow przy nim...:)

hahahah a co ty robiles jak cie masa pojechal solo buahahahhahaha
gz Keisuk ty jestes number łan on aldora xD

Moto 13-02-2006 19:13

Fajny filmik :), najlepsze bylo
19:10 Warning! The murder of Boski romman was not justified.
xDD

Elmin 13-02-2006 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez stasio druid
"14:21 Nemtor: YOU RECOGNIZE MASAKROWIEC. HE WAS KILLED BY BENNY BONGE.
14:21 Nemtor: rofl"

Tak to mnie dobiło ogladajac ten film... Koles który na wspołe rozwalał BW z Masakrowcem stał i sie patrzył... No comennt
Człowieku bez przesady...

Hail EM dawac ich panowie

A co nemtor ma zrobic jak masak i eli to jego najlepsi kumple? nie moze dolaczyc do wojny i koniec... czlowiek ma jeszcze troche honoru nie to co niektorzy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56.