![]() |
a ja mam takie 2 pytania xD umie ktos japonski? (czy tam koeraniski :P nie znam sie). heh bo szczerze mowiac nie iwem w co laduje a co z tego wynika? nie wiem jak z niego kozystac xD bo w tym spisie skili nie ma nazw z RBO tylko angielskie :P probowalem kolejnasc taka jak jest w RO na serverze kdr ale chyba tu maja inna kolejnosc :P a i jeszcze jedno co oznaczaja te kwadraty w spisie skili?
z gory dzieki za odpowiedz |
Odswiezam bo warto.Ma ktoś link do czcionki?A mzoe jakies nowosci znane?
|
Zrehostujecie patcha??:P Bo niemoge z meguploada ściągnąć
|
Sry za double posta ale chciałbym w to zagrać. Gra jest zainstalowana ale mi niedziała, próbowałem różne ustawienie w configu.Mam XP, Ktoś jeszcze miał taki problem i go rozwiązał
|
Pamietam jak gralem w RO, na forum bylo info o RBO ale jakos nigdy nie chciallo mi sie sciagac. Teraz jakos mnie wzielo i za 20 minut sie sciagnie ;) o juz 15 ;D
|
Ej... Jak włączyć gre na dwóch bo próbuje próbuje i niemoge. Fast odp.plx
|
Musisz na poczatku ustawic sobie klawisze, a potem przy wejsciu do gry naraz nacisnac atak tych 2 playerow. Slaby atak ;p
|
Lubie gry z taką grafiką :P Aż miło patrzeć... Poprostu gra jest śliczna i godna uwagi !
|
Cytuj:
|
Super Gierka :cup:
|
Rbo
Mam do was wielka prosbe.Potrzebuje dzialajacego linku z gra te w tym temacie juz chyba nie dzialaja :( .Szukalme juz na google.pl ale nic nie moge nzalesc za pomoc bardzo dziekuje :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32. |